Avoimet työpaikat Kirjaudu

ATA Henkilöstöpalvelut Oy

Henkilöarviointi

Soveltuvuusarvioinneista tukea palkkauspäätökselle

Etsitkö uutta jäsentä tiimiisi? Tarvitsetko tiimiisi esimiestä? Soveltuvuusarvioinnista saat tukea henkilöstön rekrytointitilanteisiin ja valintapäätöksiin.

Me ATAlaiset haluamme olla apuna varmistamassa onnistuneita rekrytointeja – oli kyse sitten työntekijän, toimihenkilön tai ylemmän toimihenkilön rekrytoinnista.

Henkilöarvioinnin hinnoittelu alkaen 580€+alv./ tehty henkilöarviointi. Kysy lisää räätälöidyistä tarjouksistamme mika.herlin@ammattitaitoa.fi tai muulta henkilökunnaltamme.

 

Mikä on ATA Henkilöarviointi? Lue lisää!

Henkilöarviointimme toteutetaan Clevryn henkilöarviointityökalulla. Clevryllä on kansainvälisesti yli 75 000 arvioitua kandidaattia kuukaudessa. Clevry on online-arviointipioneeri 30 vuoden kenttäkokemuksella ja heidän työkalunsa keskittyy soft skillseihin, jotka ovat paras mittari hakijan työsuorituksen ennustamiseen. Henkilöarviointityökalu tarjoaa tieteeseen pohjautuvaa tukea rekrytointiin, henkilöstön kehittämiseen ja konsultointiin.

Arviointien tietoturvakäytännöt ovat ISO27001-sertifioidut ja toiminnassa noudatetaan EU:n yleistä tietosuoja-asetusta. Voit lukea ATA:n tietosuojakäytänteet täältä.

Miksi ja mihin henkilöarviointeja käytetään?

Henkilöarviointeja tehdään rekrytoinnin tueksi työnhakijoiden vahvuuksien, motivaatiotekijöiden sekä kyvykkyyden ja kulttuurisen sopimisen arviointiin. Henkilöarvioinnin avulla pystytään paremmin ennustamaan työmenestystä ja varmistamaan rekrytoinnin osumatarkkuutta. Henkilöarvioinnit sopivat monentyyppisiin eri tehtäviin ja aloihin. Useimmiten niitä käytetään asiantuntija- ja johtotason rekrytoinneissa.

Henkilöarviointi

Henkilöarvioinnin avulla työnhakija ja rekrytoiva esihenkilö saavat tietoa työmenestyksestä sekä motivaatiotekijöistä. Arvioinnin lopputuloksena on parhaimmillaan tuki rekrytoinnin valintapäätöksille.

ATA-Henkilöarvioinnin sisältö

ATA Henkilöarviointi -prosessi käynnistyy sopivan arviointiprofiilin rakentamisella, jonka jälkeen arvioinnit suoritetaan. Lopuksi käymme tulokset läpi yhdessä arvioitavan henkilön sekä mahdollisesti rekrytoivan esihenkilön / työnantajan kanssa. Palautekeskustelua varten henkilöarviointityökalulla saadaan lopuksi erilaisia raportteja henkilön itsensä, esihenkilöiden, kollegojen, valmentajien tai HR:n hyödynnettäviksi.

Persoonallisuusarvioinnit ovat itsearviointeja ja sisältävät monivalintakysymyksiä. Testi mittaa tyypillistä suoritusta, eikä siinä ole oikeita tai vääriä vastauksia tai aikarajaa. Persoonallisuusarvioinnin tuloksena on profiili useilla eri persoonallisuusasteikoilla. Vastauksia verrataan normiryhmään, joka koostuu suuresta joukosta henkilöitä, jotka ovat tehneet saman psykometrisen testin kuin testin suorittaja.

Kykytestit sisältävät verbaalisia, numeerisia ja abstrakteja monivalintatehtäviä, joissa ei vaadita erityisosaamista. Tehtäviin on oikeat ja väärät vastaukset sekä aikaraja vaikeustasosta riippuen 9 minuutista 45 minuuttiin. Kykytestit mittaavat maksimisuoritusta. Vastauksia verrataan normiryhmään, joka koostuu suuresta joukosta henkilöitä, jotka ovat tehneet saman psykometrisen testin kuin testin suorittaja.

Huomioitavaa arvioinnissa on, että persoonallisuus ei ole muuttamaton, vaan se voi muuttua esimerkiksi ajan, työkokemuksen tai tilanteiden mukaan. Vuosia sitten tehdyn arvioinnin tulokset voivat nykypäivänä olla erilaiset. Tuloksilla saadaan kandidaatista lisätietoja ja läpikäynnin yhteydessä käydään syvällisempiä keskusteluja kandin kanssa. Palautekeskustelussa tarkoituksena on tutustua kandidaattiin paremmin, ja ajatuksena on, että kandidaatti puhuu 2/3 ajasta.

Henkilöarviointi hinnoittelu

Henkilöarvioinnin hinta on 580 €  + alv. per tehty henkilöarviointi. Suuremmille määrille voit kysyä räätälöidyn tarjouksen henkilöstöltämme.

 

Jätä yhteydenottopyyntö

"*" indicates required fields

 

 

Suorahakupalvelu

Juha Laine, yksikön päällikkö

juha.laine@ammattitaitoa.fi

p. 050 443 1057

Suorahakupalvelu

Mika Herlin, myyntipäällikkö

mika.herlin@ammattitaitoa.fi

p. 044 720 8031