Avoimet työpaikat Kirjaudu

ATA Henkilöstöpalvelut Oy

Blogit

Tervetuloa tutustumaan kirjoituksiimme. Tekstien aihealueet ovat jaettu neljään kategoriaan: vinkkejä työnhakuun, vinkkejä esihenkilöille, vastuullisuus sekä uratarinat ja ajankohtaisuudet.

Vinkkejä työnhakuun

Minkälainen on hyvä CV? Miksi työpaikkailmoituksessa ei näy yrityksen nimeä? Kuinka valmistaudun työhaastatteluun? Miksei palkkaa ilmoiteta aina työpaikkailmoituksessa? Muun muassa näihin kysymyksiin annamme vastauksia “Vinkkejä työnhakuun”-osiossa.

Lue vinkkejä työnhakuun

Vinkkejä esihenkilöille

Milloin henkilövuokrausta kannattaa käyttää? Mitkä ovat esihenkilöiden tai henkilöstöhallinnon yleisimmät haasteet? Paljonko henkilöstövuokraus maksaa yritykselle tai miksi suosittelemme palkka-avoimuutta työpaikkailmoituksissa? Vinkkejä esihenkilöille -osion kirjoitukset käsittelevät sekä ajankohtaisia että ajattomia henkilöstöhallinnon aiheita.

Vinkkejä esihenkilöille

Ajankohtaisuudet ja uratarinat

Täältä pääset lukemaan yleisiä ajankohtaisuuksiamme sekä uratarinoita! Uratarinoiden joukossa on esittelyitä työnhakijoistamme ja -tekijöistämme. Lisäksi täältä löydät myös muuta ajankohtaista sisältöä.

Ajankohtaisuuksia ja uratarinoita

Vastuullisuus

Täältä pääset tutustumaan muun muassa WWF:n Green Office -sertifikaatin toimiin sekä lukemaan henkilöstömme kirjoituksia vastuullisuus-teeman ympäriltä.

Vastuullisuus

Blogit