Henkilöstövuokraus - ATA Henkilöstöpalvelut Oy

ATA Henkilöstöpalvelut Oy

VUOKRAUKSELLA APUA JA JOUSTOA ARKEEN

Kaikki lähtee ihmisistä – anna meidän auttaa löytämään osaajat arkeenne

 Tehtävämme on etsiä sinulle ammattitaitoinen ja motivoitunut työntekijä. Ihminen, jolla on asenne kunnossa ja joka haluaa oppia koko ajan uutta. Ei vain työntekijä, vaan ihminen. Ihminen, joka on enemmän kuin tekemänsä työ. Sellaisia ihmisiä etsimme sinulle.

Toteutamme rekrytoinnin palvelut sinun tarpeidesi mukaan – osissa tai kokonaan. Emme vain välitä, vaan olemme aidosti ihmisen ja ammattitaidon asialla.

 

Vuokraa ammattitaitoiset tekijät

Kun haluat vuokrata ammattitaitoisen työntekijän, löydät heidät kauttamme.

Vuokrauksessa me hoidamme kaikki työnantajavelvollisuudet, lomat ja työterveyshuollon – työt tehdään sitten tilaajan tehtävissä ja työnjohdon alaisena.

Vuokrauksen avulla hoituu helposti myös lyhytkestoiset työkeikat vaikkapa rakennuksilla tai muuttohommissa. Lyhyin työkomennus voi olla kestoltaan muutaman tunnin. Vuokraus on tilaajalle vaivaton ja helppo tapa lisätä työvoimaa. Työntekijälle vuokraus tarkoittaa aina vähintään alakohtaisen TES:n mukaista palkkaa, lomakertymää sekä työkokemusta. Kysy lisää meiltä->

 

Hinnoittelu

Laskutamme sopimuksen mukaan joko tunti- tai kuukausiperusteisesti tehdystä työstä. Tavallisimmin hinnoitteluperusteeksi sovitaan kerroin työntekijän palkan päälle, kertoimet vaihtelevat tyypillisesti välillä 1,70-2,0. Kertoimeen vaikuttavat alakohtaisen työehtosopimuksen sisältö, työn kesto sekä vaativuustaso.

 

Ota yhteyttä

Janne-Pekka Pesonen

Asiakkuuspäällikkö (Kuopio)

janne-pekka.pesonen@ammattitaitoa.fi
Puhelin 044 4914 588

 

Vesa Rockas

Asiakkuuspäällikkö (Järvenpää)

vesa.rockas@ammattitaitoa.fi
Puhelin 044 493 4600