Henkilöstövuokraus | ATA löytää osaajat arkeenne
Avoimet työpaikat Kirjaudu

ATA Henkilöstöpalvelut Oy

Ammattitaitoa henkilöstö­vuokraukseen

Anna meidän vuokrata osaajat arkeenne

Kun haluat vuokrata ammattitaitoisia työntekijöitä, löydät heidät kauttamme. Olemme henkilöstövuokrauksen luotettava kumppani, joka erikoistuu etenkin pitkiin työsuhteisiin.

Henkilöstövuokrauksessa me hoidamme kaikki työnantajavelvollisuudet, lomat ja työterveyshuollon – työt tehdään sitten tilaajan tehtävissä ja työnjohdon alaisena.

Yritykselle

työntekijän vuokraus on vaivaton, helppo ja suoraa rekrytointia riskittömämpi tapa lisätä työvoimaa.

Työntekijälle

vuokratyö tarkoittaa aina vähintään alakohtaisen TES:n mukaista palkkaa, lomakertymää sekä työkokemusta. ATA:n tapauksessa se tarkoittaa myös tavallisesti pitkää työsuhdetta – ei pätkätyötä.

Ota meihin yhteys

Henkilöstövuokraus ATA-Henkilöstöpalvelut

Miksi vuokrata työntekijä?

Käyttämällä henkilöstöpalvelualan kumppania säästät oman henkilöstösi aikaa ja vaivaa työläältä rekrytoinnilta. Rekrytointiprosessi sitoo ihmistyöaikaa, joka on luonnollisesti pois jostain muusta. Tällä hetkellä krooninen työvoimapula hankaloittaa sopivien osaajien löytämistä, jonka vuoksi rekrytoinnin ulkoistaminen ammattilaisille on entistäkin tehokkaampaa.

Vuokratyöntekijän palkkaamisella pääset joustavasti ja turvallisesti tutustumaan uuteen työntekijään. Tämä antaa sinulle aikaa katsoa, josko työntekijästä kasvaa teille toivomanne osaaja. Vuokratyöntekijän palkkaamisella myös henkilöstä muodostuvat kustannukset ovat helppo ennakoida ja voit välttyä ikäviltä yllätyksiltä.

Miten henkilöstövuokraus käytännössä toimii?

Henkilöstövuokraus tarkoittaa sitä, että työntekijä on työsuhteessa ATA-Henkilöstöpalveluihin, mutta työskentelee tilaajayrityksen tehtävissä. Tällöin ATA vastaa kaikista hallinnollisista työsuhdeasioista, palkanmaksusta sivukuluineen sekä työterveyshuollosta. Tilaajan eli teidän vastuullenne jää työntekijän perehdyttäminen tehtäviinsä ja ottaminen tasavertaiseksi työyhteisön jäseneksi.

Vuokratyöntekijän palkkaamisella pääset joustavasti ja turvallisesti tutustumaan uuteen työntekijään. Tämä antaa sinulle aikaa katsoa, josko työntekijästä kasvaa teille toivomanne osaaja. Vuokratyöntekijän palkkaamisella myös henkilöstä muodostuvat kustannukset ovat helppo ennakoida ja voit välttyä ikäviltä yllätyksiltä.

Miten henkilöstövuokraus hinnoitellaan?

Laskutamme sopimuksen mukaan joko tunti- tai kuukausiperusteisesti tehdystä työstä. Tavallisimmin hinnoitteluperusteeksi sovitaan kerroin työntekijän palkan päälle, kertoimet vaihtelevat tyypillisesti välillä 1,70-2,0. Kertoimeen vaikuttavat alakohtaisen työehtosopimuksen sisältö, työn kesto sekä vaativuustaso.

Esimerkki

Työntekijän palkka on 15,00€/tunti ja vuokratyöntekijän kertoimeksi on sovittu 1,75. Tällöin työntekijästä muodostuva kustannus on 15,00*1,75 = 26,25 euroa /tunti. Henkilöstöpalveluyritys vastaa työntekijän lakisääteisistä kuluista sekä mahdollisesta sairausajan korvauksista. Lue lisää Henkilöstövuokrauksen hinnoittelu-blogipostauksestamme.

Mille toimialalle henkilöstövuokraus sopii?

Käytännössä mille vain, kuten avoimista työpaikoistamme voi huomata. Löydämme asiakkaillemme tekijät niin teollisuuden ja tuotannon tehtäviin kuin työnjohto- ja asiantuntijapositioihinkin. Meidän päätoimialojamme ovat rakentaminen, teollisuus, asiakaspalvelu, logistiikka ja kiinteistöhuolto sekä toimihenkilörekrytoinnit.

Viisi syytä valita juuri ATA-Henkilöstöpalvelut

  1. Henkilöstövuokraus on pohjimmiltaan ihmistuntemusta. Sitä meillä on. Etsimme teille tekijän, joka sopii juuri teidän porukkaanne ja kulttuuriinne. Ihmisen, joka tekee mitä lupaa ja välittää työstään.
  2. Samojen arvojen toteutumista odotamme myös itseltämme ja asiakkailtamme. Hyväksymme asiakkaiksi vain reilun vuokratyön allekirjoittavat yritykset.
  3. Vuokratyöntekijöille ATA ei ole mikään yhden pätkätyön juttu. Me panostamme siihen, että ihminen saa kauttamme pitkän ja turvallisen työsuhteen, jonka varaan voi rakentaa elämää. Yritysasiakkaillemme tämä näyttäytyy ennakoitavuutena ja pitkäjänteisenä henkilöstövuokrauksen kumppanuutena.
  4. Emme ole maantieteellisesti rajoittuneita. Toimipisteemme sijaitsevat tällä hetkellä Kuopiossa ja Järvenpäässä, joista käsin toimimme erittäin laajalla säteellä.
  5. Mutta miksi uskoisit meitä, kun voit kuunnella asiakkaitamme? Tutustu heidän kommentteihinsa täällä.

Ota yhteyttä

Janne-Pekka Pesonen
Yksikön päällikkö, partner (Kuopio)
janne-pekka.pesonen@ammattitaitoa.fi
044 4914 588

Harri Apell
Toimitusjohtaja (Järvenpää)
harri.apell@ammattitaitoa.fi
0442750700