Henkilöstövuokraus - ATA Henkilöstöpalvelut Oy

ATA Henkilöstöpalvelut Oy

ANNA MEIDÄN AUTTAA LÖYTÄMÄÄN OSAAJAAT ARKEENNE

Kun haluat vuokrata ammattitaitoisen työntekijän, löydät heidät kauttamme.

Vuokrauksessa me hoidamme kaikki työnantajavelvollisuudet, lomat ja työterveyshuollon – työt tehdään sitten tilaajan tehtävissä ja työnjohdon alaisena.

Vuokraus on tilaajalle vaivaton ja helppo tapa lisätä työvoimaa. Työntekijälle vuokraus tarkoittaa aina vähintään alakohtaisen TES:n mukaista palkkaa, lomakertymää sekä työkokemusta. 

Miksi vuokrata työntekijä?

Käyttämällä henkilöstöpalvelualan kumppania säästät oman henkilöstösi aikaa ja vaivaa työläältä rekrytoinnilta. Rekrytointiprosessi sitoo ihmistyöaikaa, joka on luonnollisesti pois jostain muusta. Tällä hetkellä krooninen työvoimapula hankaloittaa sopivien osaajien löytämistä, jonka vuoksi rekrytoinnin ulkoistaminen ammattilaisille on entistäkin tehokkaampaa.

Vuokratyöntekijän palkkaamisella pääset joustavasti ja turvallisesti tutustumaan uuteen työntekijään. Tämä antaa sinulle aikaa katsoa, josko työntekijästä kasvaa teille toivomanne osaaja. Vuokratyöntekijän palkkaamisella myös henkilöstä muodostuvat kustannukset ovat helppo ennakoida ja voit välttyä ikäviltä yllätyksiltä.

Hinnoittelu

Laskutamme sopimuksen mukaan joko tunti- tai kuukausiperusteisesti tehdystä työstä. Tavallisimmin hinnoitteluperusteeksi sovitaan kerroin työntekijän palkan päälle, kertoimet vaihtelevat tyypillisesti välillä 1,70-2,0. Kertoimeen vaikuttavat alakohtaisen työehtosopimuksen sisältö, työn kesto sekä vaativuustaso.

Esimerkki

Työntekijän palkka on 15,00€/tunti ja vuokratyöntekijän kertoimeksi on sovittu 1,75. Tällöin työntekijästä muodostuva kustannus on 15,00*1,75 = 26,25 euroa /tunti. Henkilöstöpalveluyritys vastaa työntekijän lakisääteisistä kuluista sekä mahdollisesta sairausajan korvauksista.

 

Ota yhteyttä

Janne-Pekka Pesonen

Asiakkuuspäällikkö (Kuopio)

janne-pekka.pesonen@ammattitaitoa.fi
Puhelin 044 4914 588

 

Vesa Rockas

Asiakkuuspäällikkö (Järvenpää)

vesa.rockas@ammattitaitoa.fi
Puhelin 044 493 4600