Avoimet työpaikat Kirjaudu

ATA Henkilöstöpalvelut Oy

Katja Koivisto on KOTI Rakentajien runkopelaaja

Ammattitaitoinen toimistotyöntekijä on yrityksen runkopelaaja.

Katja Koivisto on palkanlaskennan ja toimistotyön ammattilainen. Hän työskentelee Kotirakentajat Kuopio Oy:lla ja Hirttämättömät Oy:llä Kuopiossa. Katjan työpäiviin kuuluu osto- ja myyntireskontran raportointi, palkkojen teko, työntekijöiden asiakaspalvelu, tilinpäätösten tekoa, arkistointia ja mapitusta. Työnkuva on laaja. Katja rakentaa päivänsä tietyn runkosuunnitelman ympärille, mutta työmailla vaihtelevat tilanteet tuovat hommiin vaihtelua. “Varsinkin kesän sesonkia kohti hommia on yllin kyllin”, Katja toteaa.

Kuopion KOTI Rakentajat on ollut ATA:n yksi pitkäaikaisimmista asiakkaista. Katja onkin ollut ATA:n työntekijänä ATA:n perustamisesta lähtien. KOTI Rakentajat tekee rakennussaanerauksia. Ala on Katjalle tuttu, sillä hän opiskeli talonrakentajaksi ja teki opintoja myös rakennusmestarin tutkinnosta. Tämän jälkeen hän kävi sihteerin ammattitutkinnon ja erikoisammattitutkinnon. Koulutustausta auttaa ymmärtämään KOTI Rakentajien ja Hirttämättömien arkea.

Katja Koivisto on KOTI Rakentajien runkopelaaja.

Katja tekee töitä KOTI Rakentajien toimistolla tiistaista torstaihin.

Kesäsesonki on vuoden kiireisintä aikaa

Katja tekee toimistolla töitä viiden kollegansa kanssa. Korona-aikana töitä on voinut tehdä myös etänä. Rakennusala on hiljentynyt koronan vuoksi, mutta kesän sesonki puskee silti läpi selkeänä piikkinä työn määrässä. “Sesonki alkaa samalla tavalla loppukeväästä kuin ennen, mutta loppuu syksyllä aikaisemmin”, Katja pohtii. Kesäisin KOTI Rakentajilla on toimistossa yleensä apukäsiä ainakin lomien aikana. Päivät ovat kiireisiä ja työntekijämäärä kasvaa nopeasti. Kesätyöntekijät auttavat sesongin kiireissä työmaalla ja toimistossa.

Työ on Katjalle mieleistä. Hän saa johtaa omaa tekemistään ja toimia vahvuusalueillaan. Työpäivät ovat vaihtelevia ja työaika säännöllinen. “Mielestäni teen tärkeää työtä yritykselle ja sen työntekijöille”. Lisäksi ATA:n toimisto on KOTI Rakentajien toimipisteen kanssa samassa liikerakennuksessa, joten oman työsuhteen asioiden hoitaminen ATA:n Janne-Pekan kanssa on vaivatonta!

Takaisin