Avoimet työpaikat Kirjaudu

ATA Henkilöstöpalvelut Oy

Kokoonpanijan työpäivässä riittää vaihtelua

Artem Shapchits haaveili lapsena autoalan töistä ja opiskeli itsensä autokorikorjaajaksi. Nyt Jarparo Oy:llä kokoonpanijan työssä hän pääsee toteuttamaan käytännönläheisiä tehtäviä.

Artem Shapchits on työskennellyt Jarparolla nyt muutaman kuukauden ajan kokoonpanijana ja asentajana. Autoalalla aikaisemmin töitä tehnyt Artem päätyi Jarparolle kuin vahingossa. ”Olin hakenut aikaisemmin ATA:lle ihan muihin töihin. Sitten ATA:n Harri Apell soitti ja ehdotti minua töihin Jarparolle. Se tuli yllätyksenä, mutta innostuin ajatuksesta ja tässä ollaan!”. Omien sanojensa mukaa Artem on viihtynyt työssään erinomaisesti. Vaihtelevat työtehtävät tuovat päivään värikkyyttä ja mukavat työkaverit hyvää mieltä.

Ennen nykyistä työpaikkaa Artem on tehnyt moottoreiden kokoonpanoa ja rakennusalan aputöitä. Mielekkäät työtehtävät ovat aina löytyneet käytännönläheisistä ja käsillä tehtävistä töistä. ”Valmistuin autokonekorjaajaksi vuonna 2007 ja sen jälkeen olen tehnyt erilaisia hommia työrintamalla sekä käynyt järjestyksenvalvojakurssin. Viihdyn työssä, missä on hyvä yhteishenki ja pääsen oppimaan uutta.” Vaikka työtehtävät uran varrella ovat olleet mielekkäitä, on huonoja työyhteisöjä tullut kohdattua. Artem onkin erityisen kiitollinen nyt Jarparolle siitä, että töissä yhteishenki on hyvä ja kaikki ovat aina valmiita auttamaan muita.

 

Kokoonpanijan työpäivässä riittää vaihtelua

Artem työpaikallaan Jarparolla.

Urheilu vahvasti osana arkea

Vaikka työ Jarparolla vaatii fyysistä kuntoa, jaksaa Artem harrastaa liikuntaa myös vapaa-ajalla. ”Minulla on ollut nuoresta asti urheilullinen arki. Lenkkeilen, uin avannossa, pyöräilen ja nostan painoja. Pysyn aktiivisena ja kunnossa”, hän kertoo. Nyt koronavuosina ulkoilu ja luonnossa liikkuminen ovat korostuneet, sillä matkustelu on jäänyt kokonaan pois ja mieli täytyy yrittää pitää positiivisena. Selkeä toive vuodelle 2022 Artemilla onkin, että korona hellittää ja töitä saisi tehdä rauhassa ilman rajoituksia.

Takaisin