Avoimet työpaikat Kirjaudu

ATA Henkilöstöpalvelut Oy

Kolme vuotta ATA:lla, Elina Petäjäniemi

Elina Petäjäniemi, eli meidän Ellu, aloitti ATA:lla lokakuussa 2020, joten koittaa 3-vuotisjuhlapäivä.

Koronavuosi 2020 toi nopeita ja yllättäviä muutoksia monelle henkilöstöpalvelualan yritykselle, ja sitä myötä myös Ellu oli uuden edessä. Pitkä työhistoria ja asiakkaiden, entisten kollegojen sekä työnhakijoiden verkosto palkitsi: tarina ATA:lla alkoi.

Järvenpäässä Ellu tunnetaan asiakkaiden ja työntekijöiden keskuudessa hyvin, onhan hän ollut alalla jo parisen kymmentä vuotta ja asunut ikänsä Järvenpäässä. Työuransa aikana hän on tavannut satoja – ellei jo jopa tuhansia – asiakkaita ja työnhakijoita, joten kokemus tuo hänelle lisää varmuutta. ATA:lla Ellu on meidän myyntitykki, joka tuo valmiiden verkostojensa kautta sekä laadukkaalla uusasiakashankinnalla pöytään mielenkiintoisia toimeksiantoja. Myynti kulkee, arki rullaa ja töitä riittää. Millä mielin Ellu on kuluneista ATA-vuosista ja mitä jatkossa?

Pienestä pitäen Ellu on tottunut tekemään töitä. Ensimmäinen työkokemus on jo kouluajoilta 12-vuotiaana.

 

Millä mielin olet kuluneista kolmesta vuodesta?

Kolme vuotta lokakuusta 2020 alkaen on kulunut hirveän nopeasti. Töissä on ollut tosi mukavaa koko ajan.

 

Mikä tapahtuma tai rekrytointi on jäänyt ATA-matkan varrelta erityisesti mieleen? 

Mieleen on jäänyt lukuisia hyviä rekrytointeja ja mukavia osaavia työntekijöitä. Ehkä kaikkein iloisin olen aikuisista työnhakijoista, jotka ovat soittaneet meille ATA:lle ja olemme sopineet heti haastattelut heidän kanssaan. Ammattilainen ei tarvitse cv:tä työnhakuun, vaan avain on osaava rekrytoija.

Hyvä onnistuminen on myös se, ettei meillä ole juurikaan näkynyt hakijapulaa. Toimeksiannot ollaan saatu täytettyä lähes poikkeuksetta.


Olet alan kokenut konkari, ja päässyt kokemaan alalla jo paljon. Onko jokin päässyt yllättämään ATA:n toiminnassa? Oletko oppinut jotain uutta?

ATA:lla tekemisen joustavuus ja nopeus on mukavaa, toimintamallit on meillä DNA:ssa. 😊 Uskallamme ja osaamme tehdä asioita hyvin suoraviivaisesti niin työnhakijan kuin asiakkaan aikaa säästäen. Positiivista on myös se, miten hyvin ATA:laisina pääsemme tapaamaan asiakkaita.

Parhaan opin sain  6-vuotiaalta  Lilalta joka laittoi tekstiviestin ensimmäisellä eskariviikollaan: ”osaan jo kaikki mitä pitää”. Päätin itsekin mennä jatkossa samalla asenteella töissä.


Miksi viihdyt meillä ja mikä on parasta työssäsi?

Parasta työssä on tekemisen vapaus, mukavat asiakkaat ja työkaverit sekä hyvät työntekijät. Tykkään tosi paljon tästä toimialasta.  Omasta työstään innostuu uudelleen monta kertaa viikossa!

Ehdottoman viisasta on myös ollut, että emme säädä keikkavuorojen kanssa, vaan välitämme pitkäaikaisia vakituisia töitä.

 

Mitä tuleman pitää – mitä odotuksia tulevalle vuodelle?

Pyrin jatkamaan omaa hyvää tasalaatuista työtä. Taloudellisesti haastavina aikoina markkinaosuuksia jaetaan aina uudelleen ja lopulta joku voittaa: se on ATA – olen mukana voittavassa joukkueessa.

Vapaa-ajalla Ellu virkistää itseään vapaaehtoistöillä. Ellu on ollut yli 20 vuotta partiossa, yli 25 vuotta Jääurheiluseura Haukoissa ja uusimpana Savonlinnan oopperajuhlilla.

 

Voit lukea Ellusta lisää täältä.

Ota yhteyttä! Elinan tavoitat puhelimitse: 0505704082 tai sähköpostilla: elina.petajaniemi@ammattitaitoa.fi

Takaisin