Avoimet työpaikat Kirjaudu

ATA Henkilöstöpalvelut Oy

Liikunnallinen Lotta palvelee taksikeskuksessa monenlaisia asiakkaita

Viime kevään ylioppilas Lotta aloitti taksinvälitys- ja asiakaspalvelutehtävissä viime vuoden elokuussa Ekvator Oy:lla (ent. Savon Taksidata Oy) ja on ollut töissä hieman yli puoli vuotta. ” Tavallinen työpäiväni koostuu pääsääntöisesti asiakaspuheluihin vastaamisesta ja kyytien järjestelemisestä. Työpäiväni aikana olen myös paljon yhteydessä töissä oleviin kuskeihin/autoilijoihin. Pääosin työni on siis asiakaspalvelua puhelimessa.”, kertoo Lotta.

Ekvator Oy:n välityskeskukseen saapuu puheluita sopimuskuljettajilta, potilaiden puolesta kyytiä varaavista terveydenhuollon henkilökunnalta  sekä erityisesti yksityisasiakkailta.  Tällä hetkellä puheluita saapuu mm. Kuopiosta sekä Etelä-Savosta.

Liikunnallinen Lotta palvelee taksikeskuksessa monenlaisia asiakkaita

Lotta pohtii keväällä hakevansa Tampereen kauppakorkeakouluun.

Mikä on ollut haastavinta työssäsi, entäpä minkä sanoisit olevat työsi parhaat puolet?

“Haastavinta työssäni koen paineen ja kiireen alla työskentelyn, kun välillä kyytejä on hankalampi järjestää. Työni parhaimpiin puoliin lukeutuu kuitenkin työn joustavuus, siisti sisätyö sekä huiput työtoverit. Lisäksi joka päivä työssä oppii jotain uutta ja tuntuu kehittyvän, mikä on motivoivaa! Unohtamatta sitä, että kaikki kollegat ovat siellä ihan omia itsejään”, kertoo Lotta.

 Sinulla on ylioppilastutkinto hankittuna sekä työkokemusta, mutta minkälaisia tulevaisuuden suunnitelmia sinulla on? Oletko miettinyt minkälaiset työtehtävät tai mikä toimiala sinua voisi tulevaisuudessa kiinnostaa?

“Tulevaisuudessa minua voisi kiinnostaa jokin kaupallinen ala. Tähtäimessä on hakea keväällä pääsykokeiden kautta Tampereen kauppikseen ja päästä sinne opiskelemaan. Olen pohtinut paljon erilaisia vaihtoehtoja, mitä voisin haluta tehdä tulevaisuudessa, mutta oikeastaan kaikki on vielä avoinna” Lotta puntaroi.

Maantiepyöräily on yksi Lotan harrastuksista.

Kevät sisältää töitä, liikuntaa ja pääsykokeisiin lukua

Kevään ohjelmaan Lotta kertoo kuuluvan pääsykokeisiin lukemista ja vapaa-ajalla myöskään liikuntaa ja ystävien kanssa oloa unohtamatta. “Vapaa-aikanani olen paljon ystävien kanssa ja vietän paljon aikaa liikunnan ja urheilun parissa, muun muassa padelia pelaillen, kuntosalilla treenaten sekä kesällä maantiepyöräillen. Tarkoitus olisi nyt kevään edetessä lisätä pääsykokeisiin lukemista kasvavissa määrin. Työnteko tuo toivottavasti sille sopivaa vastapainoa arkeen”, päättää Lotta hyväntuulisesti.

Toivotetaan Lotalle mukavaa kevättä työn ja liikunnan merkeissä sekä rutkasti tsemppiä pääsykokeisiin!

Takaisin