fbpx

ATA Henkilöstöpalvelut Oy

Linkedin #ammattitaitoa Avoimet työpaikat

TYÖLLE TAITAVA TEKIJÄ

ATA Henkilöstöpalvelut palvelumme

Kaikki lähtee ihmisistä – anna meidän auttaa löytämään osaajat arkeenne

Ammattilainen tekee työtä sen itsensä vuoksi. Tehtävämme on etsiä sinulle ammattitaitoinen ja motivoitunut työntekijä. Ihminen, jolla on asenne kunnossa ja joka haluaa oppia koko ajan uutta. Ei vain työntekijä, vaan ihminen. Ihminen, joka on enemmän kuin tekemänsä työ. Sellaisia ihmisiä etsimme sinulle.

Toteutamme rekrytoinnin palvelut sinun tarpeidesi mukaan – osissa tai kokonaan. Meillä on käytössä rekrytointia tukevat ja nopeuttavat modernit työkalut.

Emme vain välitä, vaan olemme aidosti ihmisen ja ammattitaidon asialla.

 

Vuokraa ammattitaitoiset tekijät

Kun haluat vuokrata ammattitaitoisen työntekijän, löydät heidät kauttamme.

Vuokrauksessa me hoidamme kaikki työnantajavelvollisuudet, lomat ja työterveyshuollon – työt tehdään sitten tilaajan tehtävissä ja työnjohdon alaisena.

Vuokrauksen avulla hoituu helposti myös lyhytkestoiset työkeikat vaikkapa rakennuksilla tai muuttohommissa. Lyhyin työkomennus voi olla kestoltaan muutaman tunnin. Vuokraus on tilaajalle vaivaton ja helppo tapa lisätä työvoimaa. Työntekijälle vuokraus tarkoittaa aina vähintään alakohtaisen TES:n mukaista palkkaa, lomakertymää sekä työkokemusta. Kysy lisää meiltä->

Hinnoittelu

Laskutamme sopimuksen mukaan joko tunti- tai kuukausiperusteisesti tehdystä työstä. Tavallisimmin hinnoitteluperusteeksi sovitaan kerroin työntekijän palkan päälle, kertoimet vaihtelevat tyypillisesti välillä 1,70-2,0. Kertoimeen vaikuttavat alakohtaisen työehtosopimuksen sisältö, työn kesto sekä vaativuustaso.

 

Rekrytoi ammattitaitoiset tekijät

Kun haluat palkata ammattitaitoisen työntekijän, löydät heidät kauttamme.

Toteutamme rekrytoinnin sopimuksen mukaisella prosessilla- rekrymarkkinoinnista aina soveltuvuusarviontiin saakka.

Rekrytointiprosessissa kartoitetaan tarkasti asiakkaan toivoma työprofiili ja vaatimukset, hakukanavat, hakuaika sekä toivottu uuden työntekijän aloitusaika.

Tilaajana pääset seuraamaan halutessasi rekrytoinnin eri vaiheita ja osallistut halutessasi haastatteluihin. Soveltuvien hakijoiden joukosta pääset valitsemaan uuden työntekijän.

Hinnoittelu

Rekrytoinnin hinnoittelu perustuu palkattavan henkilön kuukausipalkkaan. Veloitus vaihtelee välillä 1-2 * kuukausipalkka perustuen tehtävän vaativuustasoon. Maksullisista rekrytointimarkkinointikanavista sovitaan asiakkaan kanssa aina etukäteen. Kysy rekrytoinnista  lisää meiltä->