fbpx

ATA Henkilöstöpalvelut Oy

Linkedin #ammattitaitoa Avoimet työpaikat

TYÖLLE TAITAVA TEKIJÄ

ATA Henkilöstöpalvelut palvelumme

Ammattilainen tekee työtä sen itsensä vuoksi. Tehtävämme on etsiä sinulle ammattitaitoinen ja motivoitunut työntekijä. Ihminen, jolla on asenne kunnossa ja joka haluaa oppia koko ajan uutta. Ei vain työntekijä, vaan ihminen. Ihminen, joka on enemmän kuin tekemänsä työ. Sellaisia ihmisiä etsimme sinulle.

Toteutamme rekrytoinnin palvelut sinun tarpeidesi mukaan – osissa tai kokonaan. Meillä on käytössä rekrytointia tukevat ja nopeuttavat modernit työkalut.

Emme vain välitä, vaan olemme aidosti ihmisen ja ammattitaidon asialla.

Vuokraa ammattitaitoiset tekijät

Kun haluat vuokrata ammattitaitoisen työntekijän, löydät heidät kauttamme. Henkilöstövuokraus on helppo tapa löytää työlle sopiva tekijä juuri oikeaan aikaan ja silloin, kun työn tekemiselle on suurin tarve. Me hoidamme kaikki työnvälitykseen liittyvät asiat ja sinä voit keskittyä omaan tekemiseen. Jos työlle syntyy vakituinen tarve, voit rekrytoida ammattitaitoisen vuokratyöntekijän palvelukseesi.

Palkkaa ammattitaitoiset tekijät

Kun haluat palkata ammattitaitoisen työntekijän, löydät heidät kauttamme. Etsimme sinulle sopivimman työntekijän ja hoidamme kaikki rekrytointiin liittyvät asiat puolestasi. Toimimme tehokkaasti, jolloin uusi työntekijä löytyy sinulle sopivimman aikataulun mukaan. Rekrytoinnin ulkoistaminen sujuu meiltä ammattitaidolla ja luottamuksella.

Resursointiratkaisut

Tarjoamme asiakkaillemme myös kokonaisvaltaista resursointiratkaisua. Palveluun sisältyy sekä uusien henkilöiden rekrytointi että työsuhteen aikaiset palvelut. Vastaamme uuden henkilön rekrytointiin liittyvistä asioista – kaikesta siitä mikä sovitaan alkupalaverin ja sopimuksen allekirjoittamisen välille. Työsuhteen aikana vastaamme sopimuksen mukaan esimerkiksi työterveydestä, palkanmaksusta, kaikista tarvittavista todistuksista, loma-asioista ja työsuhteen päättymiseen liittyvistä asioista.