Avoimet työpaikat Kirjaudu

ATA Henkilöstöpalvelut Oy

Pitkien työsuhteiden työpaikka

Työpaikka

Työpaikka

ATA Henkilöstöpalvelut Oy

Olipa kerran työsuhde, jota sitten ei enää ollutkaan. Kuulostaako tutulta?

Työmarkkina on häiriötilassa. Ammattitaitoista työvoimaa riepotellaan pätkätöistä toiseen. Tekijöistä on pulaa, ja työn kuormitus ajaa ihmisiä uuvuksiin. Viestintä ja johtaminen sakkaavat. Ihmistä ei kohdata ja arvotkin voivat osoittautua erilaisiksi. Ei ihme, että iso osa vakituisista työntekijöistä harkitsee työpaikan vaihtoa.

Me ATA:lla emme ole mikään yhden pätkätyön juttu. Uskomme pitkäjänteiseen työhön ja ammattitaitoon. Siihen, että ihminen voi hyvin ja menee eteenpäin, kun hänelle löydetään pysyvämpi paikka harjoittaa ja jalostaa ammattitaitoaan. Sellaiseen me uskomme.

Väitämme, että työtyytyväisyys kuuluu myös työnantajille. Ja että tyytyväisimmät työnantajat ovat niitä, joilla on ammattitaitoisia ja sitoutuneita ihmisiä töissä. Sellaista me väitämme. Sellaisia me toimitamme.

Pitkien työsuhteiden työpaikka

Kokemuksesta tiedämme, että jokainen ihminen ja yritys voi löytää itselleen sen oikean työpaikan tai työntekijän, jonka kanssa luoda turvallinen ja tuottava työsuhde. Sen me tiedämme.

ATA Henkilöstöpalvelut luo parempia työsuhteita saattamalla toisilleen sopivat työpaikan ja työntekijän kohtaamaan. Kun sinun on aika vaihtaa työpaikkaa, etsimme sinulle entistä paremman työpaikan, jossa sinusta pidetään huolta. Työpaikan, joka on sinulle tehty. Sellaista työtä etsimme sinulle.

Ja kun sinulla on tarve ammattitaitoiselle, työtyytyväiselle ja motivoituneelle työntekijälle, saat meiltä sellaisen. Etsimme sinulle ihmisen, jolla on asenne kunnossa ja joka haluaa näyttää ammattitaitonsa. Sellaisia ihmisiä etsimme sinulle.

Ammattitaito ansaitsee pätkätöitä parempaa. Työsuhde voi olla pitkäkestoinen, turvallinen tarina, jossa molemmat osapuolet kasvavat ja kehittyvät haluamaansa suuntaan. Sen pituinen se kannattaa olla.

– Taustamme –

ATA:n tarina alkaa vuodesta 2018. Rekrytointi- ja henkilöstöpalvelualalla pitkään toimineet toimihenkilöt löivät kypäränsä yhteen haluten perustaa ammattitaitoisen, mutta konstailemattoman henkilöstöpalvelualan osaajan.

Ensimmäinen toimipiste perustettiin Kuopioon ja seuraavana vuonna laajensimme jo Etelä-Suomeen. Päätoimialamme ovat rakentaminen, teollisuus, asiakaspalvelu, logistiikka, elintarviketeollisuus ja kiinteistöhuolto sekä toimihenkilörekrytoinnit.

Tapamme toimia

Toimintamme ydin ovat ammattitaito ja pitkät työsuhteet. Vaativiin työtehtäviin harvemmin löydetään tekijää suoraan koulun penkiltä tai kortistosta. Oikea ammattilainen on jo töissä eikä vaihda vakituisesta työstä hevillä pois. Keskitämme resurssimme juuri näiden ammattilaisten löytämiseen. ATA:n kautta työllistytään pitkiin määräaikaisuuksiin sekä toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin. Keikkatöitä emme tee emmekä tarjoa.

Toimihenkilöillämme on vankka ammattitaito henkilöstöhallinnon parista sekä rekrytoinneista. Henkilökuntamme on myös laajalti verkostoituneet, jotta pystymme palvelemaan asiakkaamme moitteetta. Pidemmä yllä sekä arvossa ammattitaitoamme.

Arvomme

  • Toimintamme on vastuullista ja läpinäkyvää. Minimien täyttäminen ei meille riitä. Työntekijöille tarjoamme vakituisia töitä, laadukkaan työterveyshuollon ja luotettavan työsuhteen. Hinnoittelumme on läpinäkyvää ja työpaikkailmoituksista lähtien on työsuhdetiedot palkkaa myöden näkyvissä. Meillä on myös käytössä vastuullisuusohjelma.
  • Haluamme olla asiakkaillemme luottokumppani. Haluamme tarjota niin hyvää palvelua, ettei yhdenkään asiakkaamme tarvitsisi edes miettiä muuta. Avoimuus, auttaminen ja yhdessä tekeminen tarjoavat aina kestävämmän lopputuloksen. Siitä me lähdemme.
  • Työnhakija on asiakkaamme. Kaikki työnhakijat koemme tärkeiksi asiakkaiksi, joille etsimme työtä. Ihan jokaista ei aina voida valita, mutta jokainen työnhakija huomioidaan ja jokaiselle annetaan reilu mahdollisuus näyttää kykynsä.
  • Omille toimihenkilöillemme olemme paras työpaikka. Alallamme meidät tunnetaan edelläkävijänä ja laadukkaana toimijana, jossa työntekijömme tunnetusti viihtyvät ja työtyytyväisyys on korkea.Tarjoamme mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen ja mielenkiintoisiin työtehtäviin.