fbpx

ATA Henkilöstöpalvelut Oy

Linkedin #ammattitaitoa Avoimet työpaikat

Rakennusammattilainen (Haku päättynyt),

Työsuhde:Vakituinen
Työaika:Kokopäivätyö
Työn kesto:Yli 12 kuukautta
Palkanmaksu:Sopimuspalkka
Haku alkaa:16.10.2020
Haku päättyy:23.10.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme asiakkaallemme monityötaitoista rakennustyöntekijää Kuopioon vakituiseen työsuhteeseen

Asiakkaamme on kuopiolainen kovasti kasvava rakennusalan yritys. Heidän palveluihin

kuuluvat pääurakointi ja aliurakointi pienistä rakennustehtävistä suurempiinkin kokonaisvaltaisiin rakennusprojekteihin. Hyvän tilauskannan ja työtilanteen vuoksi yritys hakee vakituiseen työhön rakennusalan tekijää.

Työhtävistä ja arjesta tarkemmin

Syksyn ja talven aikana tiedossa olevia työtehtäviä on mm. juuri alkanut rivitalotyömaa sekä aikaisempien työkohteiden takuukorjaukset. 

Tehtävässä menestyy kun omaat laajan perusosaamisen rakennusalan tehtävistä niin ulko-kuin sisätöistä. Kykenet ottamaan vastuuta tehtäväkokonaisuuksista ja toteuttamaan itsenäisesti. Kaikki erityistaito on lisäksi hyvä etu.Ja se tärkein – mitä tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle rakennusalan työtehtäviä Kuopiosta sopimuspalkalla, joka huomioi kokemuksesi ja ammattitaitosi. Tarjoamme ilman turhaa byrokratiaa hoituvan työsuhteen sekä yleislääkäritasoisen työterveyshuollon Mehiläisessä. Varustamme sinut asianmukaisilla suojavarusteilla.

Asiakkaamme toimesta saat perehdytyksen niin kalustoon, työkohteisiin kuin tulevaan työyhteisöön. Asiakas on kasvava kuopiolainen rakennusalan yritys, jolla on hyvä tilauskanta sekä työtilanne. Heillä aito halu löytää seuraava pidetty työkaveri porukkaansa.

Palkanmaksu on kahdesti kuussa. Lomakorvaukset voit valita maksettavan joka palkan yhteydessä tai vaihtoehtoisesti työsuhteen lopussa.Mikäli koet täyttäväsi tehtävässä vaaditut tiedot ja taidot ja etsit tämänkaltaisia työtehtäviä, niin jätä hakemus.

Lisätietoja tehtävään liittyen voit kysyä Harrilta;
Harri Apell, ATA-Henkilöstöpalvelut Oy

044 2750700
harri.apell@ammattitaitoa.fi
www.ammattitaitoa.fi

HAE TYÖPAIKKAA TÄSTÄ ›