fbpx

ATA Henkilöstöpalvelut Oy

Linkedin #ammattitaitoa Avoimet työpaikat

Rakennustyöntekijä, Hirttämättömät Oy, Kuopio

Työsuhde:Määräaikainen
Työaika:Kokopäivätyö
Työn kesto:3 - 6 kk
Palkanmaksu:15e/h
Työn sijainti:Kuopio
Haku alkaa:30.05.2021
Haku päättyy:27.06.2021

Tehtävän kuvaus

Hirttämättömät vahvistaa joukkoaan vielä yhdellä rakennustyöntekijällä. Oletko se sinä?

Hirttämättömät Oy on vakaasti ja tasaisesti kasvanut monitoimirakennusalan yritys, jolla on vahva jalansija Kuopiossa, Siilinjärvellä ja Ylä-Savon alueella.  Yrityksen päätoimialana on purku- ja rakennuspalveluiden tarjoaminen kuluttaja-, yritys- ja teollisuusasiakkaille. Pääkonttori on Siilinjärvellä, ja rakentavia ratkaisuja toteutetaan laajasti Pohjois-Savossa ja tarvittaessa ympäri Suomen. Hirttämättömät on perustettu vuonna 2009.

Nyt yhtiö hakee vahvuuteensa seuraavaa rakennusalan taitajaa.

Työtehtävät 

Hirttämättömät tarjoavat laaja-alaisesti rakennuspalveluilta sekä yrityksille että yksityisille aina perustustöistä viimeistelyyn. Rakennustyöntekijän roolissa pääset tekemään valtavan monipuolisesti erilaisia kohteita sekä työvaiheita. Jottei tätä erehdy luulemaan vain sanahelinäksi, niin tehtyihin kohteisiin vuosien varrella voi tutustua täältä. Kesäksi -21 tarpeita on erityisesti vielä väliseinä- sekä vesikattotöihin.  Väliseinätyö on kipsiväliseinän rakentamista ja vesikaton puolella tiilikaton purkamista ja peltikaton rakentamista. Työt ovat Kuopiossa torin läheisyydessä.

Millaista Hirttämättömillä on olla töissä?

Hirttämättömät on kasvanut tasaisesti viimeisen viiden vuoden ajan. Samalla henkilöstömäärä on kasvanut ja työkohteet monipuolistuneet. Omaa henkilöstöä on parisen kymmentä ja kumppaniverkosto on tiivis.

Ydinhenkilöstö on ollut talossa jo pidempään ja henkilöstöltä tulee kiitosta etenkin johdolle. Henkilöstö kokee tulevansa arvostetuiksi. Työt toki pitää hoitaa, mutta omista pidetään myös huolta. Henkilöstöllä on mm. oikeus käyttää veloituksetta yrityksen kuntosalia ja vuosittain järjestetään erilaisia tempauksia henkilöstölle. Ennen koronaa raksafutis on ollut vuosittainen henkilöstön juttu (menestys on kiertänyt hieman kauempaa, mutta fiiliksessä ei ole ollut Hirttämättömien tiimin voittanutta).

Millä taustalla hommassa pärjää?

Nyt haemme osaamista ja reilua hyväntuulista kaveria ammattilaistemme joukkoon. Tässä tehtävässä pärjää, jos omaa riittävän ammattitaidon ja viihtyy vaihtelevissa työmaakohteissa. Työmaalla ei tarvitse olla ruunebergina, mutta kyllähän se viihtyvyyttä lisää, jos nauttii ihmisten kanssa työskentelystä. Kovassa arvossa pidetään myös suoraselkäistä luonnetta; virheen sattuessa kättä pystyyn ja korjataan homma. Ja kääntäen hyvin sujuneen työmaan valmistuttua on myös lupa olla tyytyväinen lopputuloksesta. Välillä näistä onnistumisista on ollut tapana palkita vielä erikseenkin henkilöstöä.  Tiimityötaitojen osalta etenkin sujuva kommunikointi helpottaa kaikkien arkea työmaalla. Vanha kunnon yhteen hiileen puhaltaminen on edelleen kova sana.

Rekrytointiprosessi ja aikataulut

Palkattavat henkilöt solmivat työsuhteen aluksi ATA-Henkilöstöpalveluiden kanssa. Kuopiolainen ATA toimii Hirttämättömien rekrytointi ja henkilöstöpalveluiden kumppanina.

Rekrytointi hoidetaan napakalla aikataululla, jotta päästään työn syrjään kiinni nopeasti. Aluksi ATA:lta tavataan hakijat ja soveltuvimpien kanssa sovitaan vielä tapaaminen Hirttämättömien kanssa. Työmaita on käynnissä jo useampia ja uusia on vielä alkamassa, joten töihin pääset käytännössä heti.

Loppuun

Hirttämättömät on kovasti kasvava yritys ja luotettava työnantaja rakennusalan osaajille. Mikäli sinusta löytyy etsimäämme ammattitaitoa, niin jätä hakemus tai soita kysyäksesi lisää.

Toivottavasti kuulemme sinusta!

Lisätietoja saat;

Olli Malkavaara
Kuopion yksikön päällikkö

050 568 1313

olli.malkavaara@ammattitaitoa.fi

ATA-Henkilöstöpalvelut Oy

Volttikatu 6,

70700 Kuopio

www.ammattitaitoa.fi

                                                         

HAE TYÖPAIKKAA TÄSTÄ ›