fbpx

ATA Henkilöstöpalvelut Oy

Linkedin #ammattitaitoa Avoimet työpaikat

MAG-hitsaaja vakituiseen työsuhteeseen, Kuopio,

Työsuhde:Vakituinen
Työaika:Kokopäivätyö
Työn kesto:Yli 12 kuukautta
Palkanmaksu:Sopimuksen mukaan
Haku alkaa:21.06.2020
Haku päättyy:12.07.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme asiakkaallemme MAG-hitsaajaa alihankintapajalle vakituiseen työsuhteeseen.

Etsimme asiakkaallemme Kuopioon MAG-hitsaajaan. Haetun hitsaajan työtehtävinä tulee olemaan monipuolisia kunnossapito-, konepajavalmistus-, hitsaus- kuin asennustöitäkin. Työtehtävät muodostuvat putkisto-, tikki- ja teräsrakennustöistä. Erinäisiä teräsrakennustöitä on tehtävistä määrällisesti eniten, mutta muun muassa putkistotöiden osuus on kasvanut.

Hallitöitä Kuopiossa sekä reissutöitä Savossa

Työntekopaikka sijaitsee Kuopion Kelloniemessä. Osa työntekjöistä tekevät myös reissutöitä asiakkaiden kohteissa. Mahdolliset matkatyöt sijoittuvat pääsääntöisesti Pohjois-Savo, Keski-Suomi, Pohjois-Karjala alueelle. Hallilla työt noudattavat tuttua 07.00-15.30 arjen rytmiä. Asennuskeikoilla yleensä tapana on ollut tehdä mahdollisuuksien mukaan sitten pidempää päivää ja lopettaa viikko aiemmin, kun kohde on saatu valmiiksi.

Työn jälki ja yhteistyötaidot

Työyhteisössä on toistakymmentä henkilöä ja ikäjakauma on noin kahdestakymmenestä noin kuuteenkymmeneen ikävuoteen. Vaihtuvuus on ollut vähäistä ja kollegat ovat ammattitaitoisia alojensa osaajia. Osa työtehtävistä on täysin itsenäisiä ja osa tehtävistä tehdään pareittain. 

Tärkein ominaisuus on ammattitaito eli työn jälki ja laatu. Muita työyhteisössä arvostettavia piirteitä ovat  joustavuus ja yhteistyötaidot. Työtehtävissä pyritään harrastamaan työnkiertoa, jotta osaamisen mukaan työntekijät pääsevät tekemään monipuolisia työtehtäviä. 

Kohti uusia haasteita?

Tarjoamme sinulle osaamistasi vastaavan sopimuspalkan, yleislääkäritasoisen työterveyshuollon ja perehdytyksen tehtäviin ja mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen kasvavan yrityksen palveluksessa. 

Toivomme sinulta alan koulutusta ja sekä aikaisempaa vastaavankaltaista työkokemusta. Työssä tarvittavat hitsausluokat on mahdollista suorittaa asiakkaamme tiloissa ennen töiden alkua. Työtä on tarjolla kiitettävästi, joten paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Jos kaipaat uusia projekteja, laita meille yhteydenottoa tai soita numeroon 044 241 5708, niin jutellaan tehtävästä lisää. 

Ville Asikainen

toimialavastaava

044 241 5708

ville.asikainen@ammattitaitoa.fi

ATA-Henkilöstöpalvelut Oy

www.ammattitaitoa.fi

HAE TYÖPAIKKAA TÄSTÄ ›