Ulkoistettu HR - ATA Henkilöstöpalvelut Oy
Avoimet työpaikat Kirjaudu

ATA Henkilöstöpalvelut Oy

Ulkoistettu henkilöstöpäällikkö

Kaikki ihmisiin liittyvä on osa henkilöstöpäällikön toimenkuvaa. ATA-Henkilöstöpalvelut järjestää yrityksille apua HR-partnerin roolissa Etelä-Suomessa ja Pohjois-Savossa.

ATA:n tarjoama HR-palvelu on tarkoitettu yrityksille henkilöstöhallinnon järjestämiseksi tai kehittämiseksi. Tuomme konkreettista HR-osaamista työsuhdeasioiden, työviihtyvyyden ja esimiestyön näkökulmasta. Avullamme lähiesimiehet pystyvät pärjäämään vielä paremmin roolissaan. Saatte pelimerkit henkilöstöasioiden parantamiseksi, minimoitte yrityksen riskit ja virheet, sekä helpotatte esimiesten työtä.


Ulkoistettu HR-päällikkö on oiva apu yrityksille, joilla ei ole omaa henkilöstöhallinnon henkilökuntaa, mutta jotka tarvitsevat apua HR:n saralla.

Palvelun sisältö

Käymme aloituskeskustelun ATA:n ja yritysasiakkaan kanssa, sekä teemme toimitusjohtajan kanssa tilanteen alkukartoituksen. Yritys voi ostaa HR-palveluita esimerkiksi ympärivuoden tietyillä kuukausisopimuksilla tai sitten yhden palvelukokonaisuuden, esim. työsopimusten päivittäminen tai yhteistoimintalain mukaisten neuvottelujen pitäminen. Saat konkreettista apua ja seuraamme tuloksellisuutta yhdessä. Maksat ammattitaidosta ja säästät omaa aikaasi avaintehtäviin.

Palvelukokonaisuus ja sitä mukaa palvelun hinta määräytyy siis aina asiakas- ja tapauskohtaisesti. Käytössä voi olla projektihinta, kuukausiveloitus tai tuntiveloitus.

Ota yhteyttä

Elina Petäjäniemi
Yksikön päällikkö, partner (Järvenpää)
elina.petajaniemi@ammattitaitoa.fi
050 570 4082