Avoimet työpaikat Kirjaudu

ATA Henkilöstöpalvelut Oy

Henkilöstöasiat palveluna

Henkilöstöasiat vaativat aikaa kaikissa organisaatioissa.

Yrityksen kasvaessa myös henkilöstöosaamisen vaatimustaso kasvaa. Haasteena on usein se, että ei ole tarkkaa tietoa, mitä pitäisi tehdä – eikä myöskään aikaa lähteä tätä selvittämään.

ATA:n Henkilöstöasiat palveluna tarjoaa varmuutta työsuhteen elinkaareen liittyvien asioiden hoitoon.

Henkilöstöasiat palveluna vapauttaa aikaa ja energiaa ydintekemiseenne. Se varmistaa, että henkilöstöasiat ovat aina ajan tasalla ja että työntekijöistäsi ja heidän hyvinvoinnista huolehditaan.

Ulkoistettu HR


ATA:n Henkilöstöasiat palveluna on oiva apu yrityksille, joilla ei ole omaa henkilöstöhallinnon henkilökuntaa, mutta jotka tarvitsevat apua HR:n saralla.

Palvelun sisältö

Käymme aloituskeskustelun ATA:n ja yritysasiakkaan kanssa, sekä teemme toimitusjohtajan kanssa tilanteen alkukartoituksen. Yritys voi ostaa HR-palveluita esimerkiksi ympärivuoden tietyillä kuukausisopimuksilla tai sitten yhden palvelukokonaisuuden, esim. työsopimusten päivittäminen tai yhteistoimintalain mukaisten neuvottelujen pitäminen. Saat konkreettista apua ja seuraamme tuloksellisuutta yhdessä. Maksat ammattitaidosta ja säästät omaa aikaasi avaintehtäviin.

Palvelukokonaisuus ja sitä mukaa palvelun hinta määräytyy siis aina asiakas- ja tapauskohtaisesti. Käytössä voi olla projektihinta, kuukausiveloitus tai tuntiveloitus.

Voit keskittyä omaan liiketoimintaasi ja luottaa, että henkilöstöasiat ovat aina ajan tasalla.

HR-palvelun prosessikuvaus

Kiinnostuitko? Soita Elinalle tai Harrille: