fbpx

ATA Henkilöstöpalvelut Oy

Linkedin #ammattitaitoa Avoimet työpaikat

Oman arvonsa tuntevia rakennustyöntekijöitä töihin KOTI Rakentajille

Asiakkaamme KOTI Rakentajat on vuonna 1988 perustettu kuopiolainen saneerausyritys. Sisäilmakorjaukseen erikoistunut firma tekee kaikenlaisia korjaustöitä ja tilamuutoksia erityisesti kaupungin ja kuntien kiinteistöissä, kuten virastoissa, kouluissa ja päiväkodeissa.

KOTI Rakentajat hakee sekä kesätöihin että pidempään työsuhteeseen rakennustyöntekijöitä, työnjohtajia ja muita rakennusalan osaajia. Työt alkavat kesäkuun alkupuolella ja kestävät ainakin syksyyn saakka. Sopiville henkilölle pystytään tarjoamaan myös vakinainen työpaikka. Lue täältä tarkemmin, miten yritys pyrkii vakinaistamaan työsuhteet.

KOTI Rakentajat on yrittäjiensä johdolla kasvanut neljän miljoonan euron liikevaihtoa tekeväksi toimijaksi. Yritys työllistää vakituisesti noin 20 henkilöä, mutta kesäisin töissä on jopa 70 osaajaa.

KOTI Rakentajien rekrytoinneista vastaa kokonaisuudessaan kuopiolainen ATA Henkilöstöpalvelut. Yhteyshenkilönä toimii Ville Asikainen.

Mestarin oppi kehittää nopeasti

KOTI Rakentajat tarvitsee rakennustyöntekijöitä saneerauskohteisiin kesän ajaksi pääasiallisesti Kuopion alueelle. Erilaisia työtehtäviä on paljon, mutta tekemistä helpottaa yrityksen hyödyntämä mestari-kisälli-malli. Kesätyöntekijälle nimetään työpariksi konkari, jonka kanssa työtehtävät suunnitellaan yhdessä. Työmaalla paikalla on tietysti myös työnjohtaja.

“Ketään ei jätetä yksin vaikean työtehtävän kanssa. Meillä pitää olla tunnollinen ja rehellinen ja tuntea oma arvonsa. Rakennusalan osaamista ja kokemustakin pitää olla, eikä suosittelijoista ole haittaa”, KOTI Rakentajien työnjohtaja Jari Vinni kertoo.

Meillä arvostetaan reipasta ja reilua meininkiä sekä huumorintajua, toteavat Iida Armila ja Jari Vinni

Haussa huomioidaan myös vastavalmistuneet ja uransa alkupuolella olevat hakijat, sillä tärkeintä työssä menestymiselle on oikea asenne.

“Jos ei uskalla kysyä neuvoa tai kertoa virheistä, ei varmaankaan sovi meidän porukkaan. Pitää olla halu tehdä työ kunnolla ja oppia uutta. Mitä laajempi osaaminen talotekniikan puolelta sinulta löytyy, sitä parempi. Huumorintajukin on tärkeää”, rakennustyöntekijä Iida Armila kiteyttää.

Näin tulet töihin KOTI Rakentajille

Etsimme sinua, joka arvostat reilua toimintaa, osaamisen mukaista palkkatasoa sekä mahdollisuutta tehdä työtä osana luotettavaa tiimiä. Sinulle on kertynyt kokemusta ja osaamista ja työsi jäljellä on suosittelijoita.

Vältämme turhaa byrokratiaa. Meiltä saat kokemukseesi pohjautuvan sopimuspalkan sekä yleislääkäritasoisen työterveyshuollon. Varustamme sinut asianmukaisesti rakennusalan suojavarusteilla. Olet työsuhteessa ATA Henkilöstöpalveluihin.

“Jos haluat tulla KOTI Rakentajille töihin, laita hakemus tulemaan. Tai soita minulle, niin laitetaan työasiasi kuntoon”, ATA Henkilöstöpalveluiden Ville Asikainen lupaa.

Työstä kuulet lisää soittamalla Villelle. Paikkaa pääset hakemaan tästä.

ATA Henkilöstöpalvelut
Ville Asikainen, toimialavastaava
040 375 6293
ville.asikainen@ammattitaitoa.fi