fbpx

ATA Henkilöstöpalvelut Oy

Linkedin #ammattitaitoa Avoimet työpaikat

Kympin nokkamieheksi KOTI Rakentajille

Asiakkaamme KOTI Rakentajat on vuonna 1988 perustettu kuopiolainen saneerausyritys. Sisäilmakorjaukseen erikoistunut firma tekee kaikenlaisia korjaustöitä ja tilamuutoksia erityisesti kaupungin ja kuntien kiinteistöissä, kuten virastoissa, kouluissa ja päiväkodeissa.

KOTI Rakentajat hakee kesätöihin rakennustyöntekijöitä, työnjohtajia ja muita rakennusalan osaajia. Työt alkavat kesäkuun alkupuolella ja kestävät ainakin syksyyn saakka. Sopiville henkilölle pystytään tarjoamaan myös vakinainen työpaikka.  Lue täältä tarkemmin, miten yritys pyrkii vakinaistamaan työsuhteet.

KOTI Rakentajat on yrittäjiensä johdolla kasvanut neljän miljoonan euron liikevaihtoa tekeväksi toimijaksi. Yritys työllistää vakituisesti noin 20 henkilöä, mutta kesäisin töissä on jopa 70 osaajaa.

KOTI Rakentajien rekrytoinneista vastaa kokonaisuudessaan kuopiolainen ATA Henkilöstöpalvelut. Yhteyshenkilönä toimii Ville Asikainen.

Työnjohtajan pitää johtaa itseään

KOTI Rakentajat tarvitsee työnjohtajia saneerauskohteisiin kesän ajaksi. Kohteet sijaitsevat pääasiallisesti Kuopiossa. Työ sopii alan ammattilaiselle tai ammattikorkeassa opiskelevalle henkilölle, jolla on taustalla joko talonrakennusalan perustutkinto tai konkreettista työkokemusta alalta.

“Kesätyössä tarjoutuu mahdollisuus näyttää oma osaamisensa. Itse tulin kesätöihin KOTI Rakentajille henkilöstöpalveluiden kautta ja muutaman kesän jälkeen pääsin vakituiseen työsuhteeseen”, työnjohtaja Jari Vinni kertoo.

Kuvassa KOTI Rakentajien työmaalla maalari Iida Armila sekä työnjohtaja Jari Vinni.

Kymppinä toimiminen vaatii keskustelutaitoa ja erilaisten ihmisten kohtaamista. Työnjohtajan pitää pitää kaikki langat käsissään. Hänen tulee varmistaa resurssoinnit ja hankinnat ja ennen kaikkea pitää huolta siitä, että työmaalla asiat rullaavat suunnitellusti. Se edellyttää johtamistaitoja, delegointikykyä ja kokonaisuuksien hahmottamista

“Tässä työssä korostuu itsensä johtaminen. Pitää pystyä aikatauluttamaan sekä muiden että omat työt ja olla mukana auttamassa eri rakennustehtävissä. Työnjohtajan pitää ymmärtää mitä kukin tekee, milloin ja miksi. Pitää nähdä ketkä tarvitsevat apua ja mitä seuraavaksi pitäisi tapahtua. Tuppisuuna ei auta olla sen kummemmin työntekijöiden kuin asiakkaidenkaan edessä”.

Työnjohtaja ei jää koskaan yksin. Toimitusjohtaja ja kollegat ovat aina valmiita auttamaan.

“Tärkeintä on, että asiakas saa laatua ja henkilöstö voi hyvin. Minulle saa aina soittaa ja kysyä apua”, KOTI Rakentajien toimitusjohtaja Harri Ahola lupaa.

Näin tulet töihin KOTI Rakentajille

Etsimme sinua, joka arvostat reilua toimintaa, osaamisen mukaista palkkatasoa sekä mahdollisuutta tehdä työtä osana luotettavaa tiimiä. Sinulle on kertynyt kokemusta ja osaamista ja työsi jäljellä on suosittelijoita.

Voit olla esimerkiksi lähiaikoina valmistuva rakennusmestari- tai insinööriopiskelija, mutta olemme kiinnostuneet myös kokeneista ammattilaisista. Jos viihdyt työmaalla alaistesi kanssa ja olet jo hankkinut jonkin verran kokemusta esimiestyöstä ja korjausrakentamisesta, olet juuri etsimämme osaaja.

Vältämme turhaa byrokratiaa. Meiltä saat kokemukseesi pohjautuvan sopimuspalkan sekä yleislääkäritasoisen työterveyshuollon. Varustamme sinut asianmukaisesti rakennusalan suojavarusteilla. Olet työsuhteessa ATA Henkilöstöpalveluihin.

“Jos haluat tulla KOTI Rakentajille töihin, laita hakemus tulemaan. Tai soita minulle, niin laitetaan työasiasi kuntoon”, ATA Henkilöstöpalveluiden Ville Asikainen lupaa.

Lisätietoa työstä saat Villeltä.

 

ATA Henkilöstöpalvelut
Ville Asikainen, toimialavastaava
040 375 6293
ville.asikainen@ammattitaitoa.fi