Avoimet työpaikat Kirjaudu

ATA Henkilöstöpalvelut Oy

Vuosi ATA:laisena, Henna Rönkä

Kurkistus ATA:n toimihenkilöpuolelle!

Henna Rönkä saatiin ATA:lle vahvistukseksi toukokuussa 2022 Ollin ja Jiipeen työkaveriksi Kuopioon. Vuoden Henna on talossa ehtinyt jo olla ja kokenut muun muassa työmarkkinatilanteen vahvaa elämistä ja vaihtelua.

Lue Hennan ajatuksia kuluneesta vuodesta!

Millainen ensimmäinen vuotesi on ollut?

Vauhdikas ja täynnä uuden oppimista! Vaikka tulinkin alan sisältä, on silti kulunut vuosi antanut paljon eväitä oman ammattitaidon kehittymiselle. Erityisesti mieleen jäi viime kesä, kun muutaman viikon työskentelyn jälkeen jäin Kuopion toimistolle yksin Jiipeen ja Ollin lomaillessa. Melkoisen kovat viikot, mutta mikäs sen parempi oppireissu kuin käytännön tekeminen.

 

Mitä olet tässä matkan varrella oppinut?

Markkinoinnin saloja! Aikaisemmin markkinoinnin puolta on tullut sivuttua vain lyhyesti opinnoissa, mutta käytännön tekemistä ei aiemmasta työhistoriasta löytynyt. Sisällöntuotanto ja maksetun mainonnan toteuttaminen ovat mainio ja tervetullut lisä arkeen. Mikä mainiointa, tässäkin kehittyy valtavasti koko ajan.

 

Mikä työssäsi on parasta ja miksi viihdyt juuri ATA:lla?

Kolme asiaa: ihmiset, vaihtelevuus ja vastuu!

Ihmiset: ATA ei olisi ATA ilman meitä ATA:laisia – työkavereita, työntekijöitä ja asiakkaita. Palkitsevinta tässä työssä on yhdistää hyvä tyyppi hyvään paikkaan, ja sitten tuulettaa sitä toimistolla työkavereille!

Vaihtelevuus: Työpäivät harvoin on samanlaisia keskenään, enkä sellaisessa ympäristössä viihtyisikään. Ikinä ei tiedä mitä seuraava tunti voi tuoda – positiivisessa tai negatiivisessa mielessä. Ja se on parasta!

Vastuu: ATA:lla annetaan vastuuta ja luotetaan siihen, että jokainen hoitaa tonttinsa ilman turhaa kyttäilyä. Työvuosien myötä sitä on oppinut myös arvostamaan avointa kulttuuria, jossa luottamus ja arvostus näkyy.  Ja se täällä ATA:lla toimii!

 

Mikä on ollut yllättävintä ATA:lla työskennellessäsi?

Erityisesti viime kuukausien aikana hakijoiden määrä. Nykyinen työmarkkinatilanne on haastanut rekrytointien onnistumista. Aikaisemmin kilpailevissa yrityksissä työskennellessä hakijoita avattuun paikkaan tuli melko paljon enemmän kuin tällä hetkellä.

Yllätyksenä on tullut myös hakijoiden laatu: aiempaan historiaani peilaten hakijat ovat huomattavasti laadukkaampia verrattuna ”haamutyöpaikkoihin”. Kun reilusti avataan yritys ja työsuhdetiedot sekä palkkataso, hakijakin haluaa panostaa hakemukseensa.

 

Ja viimeiseksi – mitä tuleman pitää?

Toiveissa ja odotuksissa on suhdanteiden kääntyminen positiivisempaan suuntaan, jotta rekrytointeja päästäisiin jatkossakin toteuttamaan paljon. Nyt myös odotan tätä tulevaa kesää, sillä saatiin meille huikea Lotta Isotalo! Lotta on jo lunastanut paikkansa, ja erityisesti tuonut kaivattua pelisilmää markkinoinnin puolelle.

 

Vuosi ATA:laisena, Henna Rönkä

Työn vastapainona Henna viihtyy luonnon helmassa ulkoilmasta nauttien.

 

Ota yhteyttä Hennaan, mikäli olet töitä tai tekijää vailla!

Henna Rönkä, asiakkuuspäällikkö

henna.ronka@ammattitaitoa.fi

Puhelin 044 343 1201

Takaisin