fbpx

ATA Henkilöstöpalvelut Oy

Linkedin #ammattitaitoa Avoimet työpaikat

YHTEYSTIEDOT

Olemme kokeneita henkilöstöalan ammattilaisia, joiden tehtävä on etsiä työlle taitavia tekijöitä ja ammattitaitoisille ihmisille työtilaisuuksia. Tartutaan tulevaisuuteen yhdessä tänään. Käy katsomassa avoimet työpaikat tai ole rohkeasti yhteydessä, niin sovitaan sinulle parhaiten sopiva ratkaisu!


”Työ tehdään jalat maassa ja muita auttaen. Omasta ammattitaidosta ollaan kuitenkin reilusti ylpeitä.”

Olli Malkavaara

Yksikön päällikkö

olli.malkavaara@ammattitaitoa.fi
Puhelin 050 568 1313

Olen myynnin, henkilöstöhallinnon ja rekrytoinnin ammattilainen. Arjessa autan työn ja tekijän löytämään toisensa. Aiemmin olen toiminut terveydenhuoltoalalla, operaattorialalla ja kuluttajakaupassa yli vuosikymmenen ajan. Uskon työelämässä siihen, että pitkäjänteisestä työstä seuraa paras mahdollinen lopputulos. Elämänmittaista ammattilaisuutta rakennettaessa, nopeita voittoja tai oikoteitä ei ole. Ihmisistä tulee pitää huolta, jotta jokaiselle jää hyvä mieli jatkaa päivittäistä työn tekemistä. Rehellisyys ja työn arvostaminen ovat minulle tärkeitä asioita. Työn tekeminen tuo minulle onnistumisen ja ilon tunteita. Työt tuleekin tehdä siten, että tulokseen on varmasti tyytyväinen. Se on osa ammattitaitoa, jota tarjoan sinulle.

Tästä pääset lukemaan Ollin haastattelun.


Elina Petäjäniemi

Yksikön päällikkö, partner

elina.petajaniemi@ammattitaitoa.fi
Puhelin 050  570 4082

Tästä pääset lukemaan Elinan haastattelun.


Janne-Pekka-Pesonen

Janne-Pekka Pesonen

Asiakkuuspäällikkö

janne-pekka.pesonen@ammattitaitoa.fi
Puhelin 044 4914 588

Täältä pääset lukemaan Janne-Pekan haastattelun.


Harri Apell

Toimitusjohtaja

harri.apell@ammattitaitoa.fi
Puhelin 044 275 0700

Henkilöstöpalveluiden parissa jo yli 10 vuotta. Yritän jalostaa näistä opeista parhaimmat käytännöt ATA-Henkilöstöpalveluiden asiakkaiden ja työntekijöiden avuksi. Kokemus auttaa ymmärtämään, että tässä toiminnassa onnistuu vain jos työntekijä ja asiakas molemmat ovat tyytyväisiä. Työssäni olen mieluiten myyjä sekä taustatuki muulle organisaatiolle. Sparraan ja luon toimintamalleja, ja autan ihmisiä menestymään tehtävissään. Olen onnistunut silloin kun organisaation ihmiset kokevat onnistumisen hetkiä työssään.

Tästä pääset lukemaan Harrin haastattelun.

Ole rohkeasti yhteydessä,
niin sovitaan sinulle parhaiten sopiva palveluratkaisu!

Kuopio

ATA Henkilöstöpalvelut Oy
Volttikatu 6, 70700 KUOPIO

Järvenpää

ATA Henkilöstöpalvelut Oy
Mannilantie 44, 04400 Järvenpää