Avoimet työpaikat Kirjaudu

ATA Henkilöstöpalvelut Oy

Kokemus lisää varmuutta - haastattelussa Elina Petäjäniemi

”Olen tavannut urani aikana satoja ja satoja asiakkaita ja työnhakijoita. Kokemus lisää varmuutta” Haastattelussa ATA:n Järvenpään yksikön päällikkö Elina Petäjäniemi

 

Kerro alkuun lukijoille kuka olet?     

Olen Ellu, asunut Järvenpäässä lähes koko ikäni ja viihdyn mainiosti täällä. Omasta mielestäni hyvällä käytännön järjellä varustettu aikuinen nainen. Minulla on 4 aikuista tytärtä, joista nuorinkin on jo muuttanut pois kotoa.  Oma tavoitteeni on, että nostetaan Järvenpään työllisyysaste 80 prosenttiin.

Miten olet tullut ATA:n toimintaan?

Koronavuosi 2020 toi nopeita ja yllättäviä muutoksia monelle henkilöstöpalvelualan yritykselle ja olin siis uuden edessä alkusyksystä. Pitkä työhistoria ja asiakkaiden, entisten kollegojen sekä työntekijöiden verkosto palkitsi ja pääsin yllättäen valitsemaan oman jatkoni henkilöstöpalvelualalla eteenpäin ja näin siis päädyin ATA:lle

Mitä muuta työurasi sisällään?

Olen tehnyt tosi paljon töitä kouluajoista 12-vuotiaasta alkaen; lastenhoitaja, kioskimyyjä, keittiöapulainen, tiskaaja, kassa, teollisuusompelija, vaatemyyjä. Kaikista nuoruuden töistäkin on jäänyt mukavia muistoja ja paljon oppia.

Koulutukseni on tekstiilialalta ja tein töitä 20 vuotta tekstiiliteollisuudessa ja kaupassa 80-luvulta alkaen. Käytännössä koko toimiala loppui Euroopasta ja tulin henkilöstöpalvelualalle reilu 16 vuotta sitten, tämä on minun juttuni.

Mitä osaamista tuot ATA:n toimintaan?

Omasta mielestäni tuon ATA:n toimintaan vahvaa ja ennen kaikkea monipuolista henkilöstöpalvelualan osaamista. Olen saanut palautetta positiivisuudesta ja olen aina halunnut ja saanut tehdä töitä.  Olen tavannut työurani aikana satoja asiakkaita ja työntekijöitä, kokemus lisää varmuutta 😊 Asiakkaiden toimeksiantoja lähdetään aina yrittämään ja usein tehty työ palkitsee.

Olen mielestäni tällä hetkellä hyvin koulutustani vastaavassa työssä, tuotannonnonsuunnittelussa, henkilöstöpalvelualalla yksi ihminen kerrallaan parhaiten sopivalle asiakkaalle.

Poikkeuksellisina aikoina ja taantumassa markkinaosuuksia jaetaan varmasti uudelleen ja uskon ATA.n vahvuuksiin osaavana ja ketteränä toimijana.

Kisa alkakoon.

Mitä Ellu tekee sitten vapaa-ajalla?

Meillä on Heinolassa mökki, joka on ollut perheessä yli 50 vuotta. Siellä tykkään viettää paljon aikaa, sienestän ja marjastan paljon. Ringette tuli perheeseen tyttöjen myötä, ja mummoringetestä on tullut myös minulle tärkeä harrastus. Joka lauantai sidon luistimet jalkaan ja höntsään muiden mummojen kanssa kentällä.

Lastenlapset ovat tietenkin elämän suola, minulle niitä on tullut jo yhdeksän; 7 tyttöä ja 2 poikaa.

 

Kerro loppuun jotain, mitä moni ei tiedä sinusta?

Tykkään mielelläni ommella edelleen. Olen ommellut vuosien saatossa 6 juhlapukua itsenäisyyspäivän juhliin presidentin vastaanotolle.