fbpx

ATA Henkilöstöpalvelut Oy

Linkedin #ammattitaitoa Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

  Kalustejakelija Espoo, Helsinki, Vantaa

Työaika:Muu osa-aikatyö
Palkanmaksu:Muuttopalvelualan tes
Työn sijainti:Espoo, Helsinki, Vantaa
Haku alkaa:14.11.2019
Haku päättyy:24.11.2019

Tehtävän kuvaus

Kalustejakelija kantaa, muttei töitä kotiin!

 

Meillä on etsinnässä asiakkaallemme kahta sopivaa kaveria kalustejakelijan töihin. Tuo työ on veikeä sekoitus muuttomiestä, pakettiauton kuljettajaa, kalusteasentajaa ja logistiikka-alan osaajaa.

Kerrohan tarkemmin

Kerronhan minä. Kalustejakelijana työvuorosi koostuu muutto-, asennus- ja jakelutehtävistä. Toimintasäde kattaa Pääkaupunkiseudun, jonka sisällä työsuunnitelman mukaisesti käydään jakamassa asiakkaille heidän tilaamansa tuotteensa. Asiakkaasta riippuen jakelukeikka saattaa pitää sisällään kalusteiden pienimuotoisia asennustöitä. Asiakkaina ovat pääsääntöisesti yksityishenkilöt, mutta arkea värittää myös toisinaan yrityksille tehtävät yritysmuutot.

Työ vaatii tiettyä fyysisyyttä kerta kalusteita pitää siirrellä, mutta työ ei ole kuitenkaan pelkkää naama hiessä laatikoiden kanniskelua, sillä työ pitää sisällään myös ajamista ja asiakaspalvelua tavaroita luovuttaessa.

 

Työajat

Työpäivät ovat lähtökohtaisesti kahdeksan tunnin pituisia. Yksityishenkilöille tehtävät kalustejakelut tehdään iltapäivisin ja illasta sekä lauantaipäivisin. Yritysmuutot puolestaan arkipäivisin.

Koska työtä on tarjolla monessa eri vuorossa ja sitä pystytään muokkaamaan, sopii tämä työ moneen elämäntilanteeseen.  Tälläkin hetkellä osa työntekijöistä tekee näitä hommia päätyökseen ja osa sivutyönä ja keikkaluonteisemmin opiskeluiden, harrastusten tai päätöidensä oheen.

Hakemukseen voit ilmoittaa itse minkälaisia työvuoroja- ja määriä olisit kykeneväinen ja halukas tekemään. Se jääköön sitten meidän kontollemme miettiä, miten ne saataisiin sinulle kaikista parhaiten sovitettua kalenteriisi.

 

Työstä muuten

Työ on mutkaton yhdistelmä asiakaspalvelua, logistiikka-alan työtehtäviä kuin ruuvimeisselin kanssa kaveerausta. Työssä pärjää ja viihtyy kun on asiakkaille kohtelias, työkavereille mukava, työkaluille isäntä ja itselleen oma itsensä.

Palkkaus muuttopalvelualan tes:n mukaisesti. Työtehtävästä riippuen palkkaus 11 euron molemmin puolin. Iltalisät +15% ja lauantai +10% henkilökohtaiseen palkkaan.

Mikäli tämänkaltainen työ voisi sopia sinun luonteellesi tai elämäntilanteeseen, niin jätähän hakemusta yhteystietojesi ja toiveidesi kera.

Lisätietoja saat Villeltä;

Ville Asikainen

toimialavastaava

ville.asikainen@ammattitaitoa.fi
Puhelin 044 241 5708

HAE TYÖPAIKKAA TÄSTÄ ›

  Lumityöntekijöitä Kuopioon Kuopio

Työaika:Muu osa-aikatyö
Palkanmaksu:11,20€/h
Työn sijainti:Kuopio
Haku alkaa:30.10.2019
Haku päättyy:24.11.2019

Tehtävän kuvaus

Terve vaan - ja mukava kun pysähdyit lukemaan!

Vielä ei ole ihan lumiukkojen ja lumilinnojen rakennuskelit, mutta nekin sieltä vielä koittaa! Senpä vuoksi nyt talven lähetessä etsitään vielä muutamia lumityöntekijöitä.

Mitä, missä, milloin ja kenelle?

Lumenkolausta. Työvälineinä toimivat lumilapio ja lumikola. Traktori poistaa isommat lumet pihoilta ja ajoväyliltä. Käsilumitöinä sitten siistitään jalkakäytäviä, rappusten edustoja, tamppaustelineiden alustoja ja muita alueita, joihin traktorilla on hankala päästä.

Työvuoron kesto tavallisimmin neljästä tunnista kahdeksaan. Riippuen lumitilanteesta. Suomeksi siis; kun lunta sataa, kinokset ovat korkeat ja talvi yllättänyt vr:n lisäksi myös suomalaiset, niin lumityöntekijöille on tarvetta. 

Työt ovat Kuopion alueella. Työt alkavat useinmiten 04-06 välillä. Aamulla lähdetään yhdessä varikolta liikkeelle. Omaa autoa näin ollen ei tarvita, tosin sen avulla voi olla vaivattomampi liikkua aloituspaikkaan etenkään jos aamutuimaan ei vielä julkiset kulje.

Työn luonteen vuoksi näitä töitä voi tehdä mm. vuorotyössä olevat, opiskelijat, väliaikaisia sivutöitä etsivät, matkakassaa kerryttävät, savolaiset, ei-savolaiset, huumorintajuiset, tosikot ja kaikki siltä väliltä. Riittävä fyysinen peruskunto ja tunnollinen luonne vievät jo pitkälle. 

Maksetaanko siitä ilosta rahhookin?

Tottahan toki. Kiinteistöpalvelualan tes ja palkkaryhmä kolme. Sen sijaan, että laittaisin sinut googlettemaan ja penkomaan tes:n liitteitä läpi, että paljonko se on, niin minäpä kerron suoraan; 11,20€/h. Siihen päälle 9% lomakorvaus sekä tes:n mukaiset lisät, kuten yölisä ennen 06.00 alkaneista töistä.

Ehkäpä kiinnostuin, miten toimitaan?

Tässä sivun alla on kohta " Hae työpaikkaa tästä". Klikkaa siitä sisälle ja täyttele tietosi. Monella kysymyksellä emme sinua halua pommittaa vaan yhteystiedoillakin päästään jo vaivattomasti alkuun:)

Jos tästä jäi vielä kysymyksiä mielenpäälle ennenkuin kehtaat täyttää hakemusta, niin lisätietoja tippuu myös Villeltä:

Ville Asikainen

044 241 5708

ville.asikainen@ammattitaitoa.fi 

www.ammattitaitoa.fi

ATA-Henkilöstöpalvelut Oy

HAE TYÖPAIKKAA TÄSTÄ ›


Miten haet töitä meiltä?

Töiden hakeminen on meillä helppoa, käytä siihen alla olevaa lomaketta.

Jätä yhteystietosi,
niin olemme sinuun yhteydessä!

TAI

Jätä hakemus ja halutessasi ansioluettelosi,
niin olemme sinuun yhteydessä!

Ole rohkeasti yhteydessä,
niin sovitaan sinulle parhaiten sopiva palveluratkaisu!