Avoimet työpaikat - ATA Henkilöstöpalvelut Oy

ATA Henkilöstöpalvelut Oy

Linkedin #ammattitaitoa Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

ATA-henkilöstöpalveluilla työllistämme työntekijöitä niin rakennuksille, teollisuuteen, asiakaspalveluun kuin työnjohto- ja toimihenkilötehtäviin. Työt voivat olla lyhytaikaista keikkaa, määräaikaisia kesä- tai kausitöitä tai pidempää, kokoaikaista ja vakituista työtä. Merkittävä osa työntekijöistämme on vakituisissa kokoaikaisissa työsuhteissa.

Erilaiset työt sopivat erilaiseen elämäntilanteeseen. Opiskelun tai välivuoden aikana voi olla kiva tehdä osa-aikaista keikkahommaa. Kesällä tärkeää on löytää opiskelualaan liittyvää kesätyötä. Vai haetko kokonaan uudelle alalle? Kaipaat erilaista työtä nykyisen tilalle?

Olipa tilanteesi mikä tahansa, työn hakeminen on tehty sinulle helpoksi. Katso onko alla olevissa avoimissa työpaikoissa sinua kiinnostavia työtehtäviä. Mikäli mikään alla olevista tehtävistä ei ole sinun juttusi, niin älä huoli. Voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Kaikki työpaikat kuin ei suinkaan päädy näkyville saakka.

  Elintarviketyöntekijä Järvenpää

Linkki tähän ilmoitukseen

Työsuhde:Määräaikainen
Työaika:2-vuorotyö
Työn kesto:1 - 3 kk
Palkanmaksu:Tes
Työn sijainti:Järvenpää
Haku alkaa:08.02.2021
Haku päättyy:25.02.2021

Tehtävän kuvaus

Haemme asiakkaallemme elintarviketyöntekijöitä 

Asiakkaamme on tunnettu elintarvikealan toimija, joka hakee lisäkäsipareja sesonkiin. Elintarviketyöntekijänä olet osa noin kolmekymmentä henkilöistä työyhteisöä. Työ on koneen tahdittamaa osittaista linjastotyötä, jossa tärkeimpänä työtehtävänä on elintarvikkeiden pakkaaminen. 

Työ tapahtuu viileissä tiloissa ja samaan aikaan vuorossa kanssasi on kymmenkunta kollegaa. Työ on kaksivuorotyötä. Käytössä on elintarvikealan työehtosopimuksen mukainen palkkaus.

Työ alkaa ensin määräaikaisena, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus pitkäaikaiseen työhön.

Työntekijältä vaatimuksina on hygieniapassi. Työ on jatkuvaa koneen tahdittamaa seisomatyötä, joten fyysinen kunto on oltava hyvä.

Työympäristöön ja -tehtävään annetaan perehdytys ja rekrytointivaiheessa hakijat käyvät vielä tutustumassa tehtaaseen.

Työ sopii niin reippaalle nuorelle ensimmäisiksi työpaikoiksi kuin kokeneemmallekin osaajalle. Asenne ratkaisee! Tehdas sijaistee noin neljän kilometrin päässä Järvenpään keskustasta. Sijainnin ja työvuorojen vuoksi työ edellyttää omaa autoa.

Jätä hakemus heti, aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

ATA-Henkilöstöpalvelut Järvenpäässä on yrityskentän hyvin tunteva toimija, joka yhdistää ammattitaitoisesti työntekijän ja työnantajan.

Lisätietoja työtehtävästä saat:

Elina Petäjäniemi

Puh. 050 5704082

elina.petajaniemi@ammattitaitoa.fi

ATA-Henkilöstöpalvelut Oy

www.ammattitaitoa.fi

HAE TYÖPAIKKAA TÄSTÄ ›

  Lumenpudottajia Kuopio

Linkki tähän ilmoitukseen

Työsuhde:Määräaikainen
Työaika:Kokopäivätyö
Työn kesto:1 - 3 kk
Palkanmaksu:tes+ sopimus
Työn sijainti:Kuopio
Haku alkaa:23.02.2021
Haku päättyy:03.03.2021

Tehtävän kuvaus

Kaveria lumitöihin. Ps. tositarkoituksella!

Nyt sitä tulloo – nimittäin lunta. Tuleehan tuolta taivaalta perinteiseen tapaan vettä, räntää, vetistä räntää, märkiä villasukkia ja kaikkea sen kaltaista, mutta onneksi myös lunta! Se tarkoittaa sitä, että lumityöntekijöiden sesonki on alkanut. Eli lumitöitä tarjolla!

Minkälaista hommaa? Ja pitääkö olla superkunnossa, että voi työtä tehdä? 

Ei tarvitse. Perusterve ihminen ja tunnollinen luonne riittävät. Näiden ominaisuuksien lisäksi pitäisi omistaa työturvakortti ja kulkemista töihin helpottaisi, jos oma auto olisi käytössä.

Työt alkavat pääsääntöisesti 07.00 huoltoyhtiön varikolta. Työpäivät kestävät tavallisimmin 15 asti. Työtä tehdään ryhmässä nokkamiehen johdolla ja työpaikat vaihtelevat yksityisasuntojen katoista suurempiin liiketiloihin. Korkeita paikkoja ei saisi pelätä, vaikka asianmukaiset turvavarusteet ovatkin luonnollisesti käytössä.

Paljonko tällaisesta arkiliikunnasta maksetaan?

Käytössä on kiinteistöpalvelualan tes ja palkkaa maksetaan sen taulokoiden perusteella huomioiden oma kokemuksesi. Sen sijaan, että laittaisin sinut googlettemaan ja penkomaan tes:n liitteitä läpi niin palkkataso on  12-14€/h. Siihen päälle 9% lomakorvaus sekä tes:n mukaiset lisät, kuten yölisä ennen 06.00 alkaneista töistä.

Ilmoittaudu mukaan kevään lumihommiin laittamalla meille tästä lyhyt hakemus.

Lisätietoja voit kysellä

Janne-Pekka Pesonen

044 491 4588

janne-pekka.pesonen@ammattitaitoa.fi

HAE TYÖPAIKKAA TÄSTÄ ›

  Koneistaja Tuusula

Linkki tähän ilmoitukseen

Työsuhde:Vakituinen
Työaika:2-vuorotyö
Työn kesto:Yli 12 kuukautta
Palkanmaksu:sopimuksen mukaan
Työn sijainti:Tuusula
Haku alkaa:18.02.2021
Haku päättyy:07.03.2021

Tehtävän kuvaus

Haemme asiakkaallemme Tuusulaan koneistajaa cnc-koneistaja tankosorveille.

Olethan osaava ammattilainen ja ohjelmointitaitoinen. Sinulla on vahva Fanuc osaaminen ja muut ohjaukset katsotaan eduksi.

Sinulle on tuttua pyörivien työkalujen käyttö, eli jyrsintä poraus ja kierteytys pyörivillä työkaluilla. 

Työtä tehdään 2-vuorossa hyvässä työporukassa jossa työntekijät ovat viihtyneet pitkään. Olethan työnantajaan sitoutuva ammattilainen. Työkielenä on suomi, joten hallitsethan myös ammattitermit suomeksi.

Jätä hakemus mahdollisiiman pian, haastattelemme työnhakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan tekijän löytyessä. Lisää hakemukseen myös palkkatoiveesi realistisesti.

ATA-Henkilöstöpalvelut  on yrityskentän hyvin tunteva toimija, joka yhdistää ammattitaitoisesti työntekijän ja työnantajan

Lisätietoja elina.petajaniemi@ammattitaitoa.fi

Elina Petäjäniemi puh 050 570 4082

HAE TYÖPAIKKAA TÄSTÄ ›

  Ammattikirvesmies, KOTI Rakentajat Kuopio Kuopio

Linkki tähän ilmoitukseen

Työsuhde:Vakituinen
Työaika:Kokopäivätyö
Työn kesto:Yli 12 kuukautta
Palkanmaksu:Sopimuksen mukaan
Työn sijainti:Kuopio
Haku alkaa:15.02.2021
Haku päättyy:07.03.2021

Tehtävän kuvaus

Haemme asiakkaallemme KOTI Rakentajat Kuopio Oy:lle ammattikirvesmiehiä

Tule tekemään laadukasta työtä KOTI Rakentajat Kuopio Oy:n projekteihin. Yritys on erikoistunut julkisen puolen sisäilma- ja tilamuutostöihin. Asiakaskunta koostuu suurelta osin julkisen puolen kohteista kuten virastoista, kouluista, päiväkodeista. Näiden lisäksi KOTI Rakentajat tekevät alihankintaa sekä 2021 alkaen myös mökkirakentamista mökkirakentajat.fi -konseptinsa kautta.

Etsimme 2-3 ammattikirvesmiestä. Työt alkavat maaliskuussa perehdytyksellä talon käytäntöihin, henkilökuntaan ja kevään sekä tulevan kesän projekteihin. Uudet työntekijät aloittavat KOTI Rakentajien kumppani ATA-Henkilöstöpalvelut Oy:n palkkalistoilla ja työsopimukseen kirjataan siirtyminen 6kk jälkeen KOTI Rakentajien kirjoille. Työtehtävä on täysiaikainen ja vakituinen.

Työtehtävät

KOTI Rakentajilla työskentelee neljä työnjohtajaa, jotka tarvitsevat avuikseen osaavat ammattikirvesmiehet ja  -naiset työmaille, joilla riittää kokemus ja ammattitaito toimia työmaan nokkamiehen roolissa. Työmaan koosta riippuen pienellä työmaalla kokenut ammattilainen saa avukseen rakennustyöntekijän ja/tai rakennusapulaiset. Pienemmät saneerauskohteet hoituvat pareittain ja suurimmilla työmailla KOTI Rakentajien henkilökuntaa voi olla toistakymmentä.

Työkohteet tulevat sijoittumaan Kuopioon, mutta jonkin verran työmaita on myös Siilinjärvellä.

Työtehtäväsi ovat perinteisiä ammattikirvesmiehen työtehtäviä. Joukossa voi olla myös uudiskohteita, mutta pääpaino on vahvasti saneerauspuolella sekä erilaisissa sisäilmankorjaus- ja tilamuutostöissä.

Kokeneena ammattilaisena voit toimia työnjohtajan luottoapurina työmaalla sekä olla kokeneempana osaajana tuki ja esimerkki nuoremmille rakennusalan tekijöille.  

Minkälainen ammattilainen toiveissa?

Arvostamme aikaan saavaa ja ihmisläheistä rakennusalan taitajaa, jolle on jo kertynyt kokemusta vastaavan kaltaisista tehtävistä. Sinun tulisi osata arvostaa työporukan työhyvinvointia ja laadukasta lopputulosta. 

Kokeneena rakentajana osaat delegoida, opastaa ja auttaa työmaalla kokemattomampia. Työnjäljeltäsi olet tottunut tekemään siistiä työtä ja taidat rakennustyömaan eri työvaiheet ja tehtävät.

Yhteen hiileen puhaltamisen merkitystä emme voi korostaa tarpeeksi, jotta kaikki pystyvät työssä parhaimpaansa. KOTI Rakentajilla on pitkään alalla toimineita työntekijöitä, joiden lisäksi henkilöstöä vahvistetaan vuosittain uusilla osaajilla. Kesä- ja ruuhkapiikkien aikana KOTI Rakentajat käyttävät kumppanina ATA-Henkilöstöpalveluita.

ATA-Henkilöstöpalvelut Oy vastaa KOTI Rakentajat Kuopion henkilöstötarpeista ja rekrytoinneista ja työsuhde solmitaan työntekijän ja ATA:n välille. Työsuhde on täysiaikainen ja 6kk jälkeen työntekijä siirtyy vanhana työntekijänä KOTI Rakentajien henkilöstövahvuuteen.  

Sinulla voi olla taustalla alan tutkintokin, mutta olemme kiinnostuneet myös henkilöistä, jotka ovat hankkineet ammattitaitonsa pitkän työmaakokemuksen avulla. Jos viihdyt työmaalla ja olet erilaisten saneerauskohteiden taitaja ja kaipaat itsellesi työtä Kuopion talousalueelta, niin saatat olla seuraava kotirakentajamme.

Pitkät yhteistyökumppanuudet ja puitesopimukset takaavat hyvän tilauskannan ja työtilanteen, joka tarkoittaa vilkasta vuotta.

Kerro meille mitä olet aiemmin tehnyt. Meitä vilpittömästi kiinnostaa kuulla osaamisestasi ja ammattitaidostasi. Työnhaunkin olemme halunneet tehdä vaivattomaksi. Jätä meille yhteystietosi. Voit laittaa ansioluettelon liitteeksi, mutta yhtä hyvin voit kirjoittaa saatteeksi hieman itsestäsi. Tarvittavat asiat saadaan kyllä sitten kysyttyä kasvotustenkin.

Tervetuloa töihin!

KOTI Rakentajien arjesta voit lukea lisää täältä:

https://www.kotirakentajat.fi/

https://ammattitaitoa.fi/blogit/hakuilmoitus-rakennustyontekija/

Lisätietoja ja yhteydenotot:

Janne-Pekkka Pesonen

janne-pekka.pesonen@ammattitaitoa.fi
Puhelin 044 4914 588

HAE TYÖPAIKKAA TÄSTÄ ›

  Tilaustenkäsittelijä / asiakaspalvelu, Pekkaniska Vantaa

Linkki tähän ilmoitukseen

Työsuhde:Määräaikainen
Työaika:Kokopäivätyö
Työn kesto:3 - 6 kk
Palkanmaksu:tes / sopimuspalkka
Työn sijainti:Vantaa
Haku alkaa:10.02.2021
Haku päättyy:26.02.2021

Tehtävän kuvaus

Tilaustenkäsittelijä kesätyö

Haemme tilaustenkäsittelijää Pekkaniska Oy:lle Vantaan Petikon henkilönostintilauspalveluun useammaksi kesäksi. Työskentelet päivävuorossa 37,5h/vko. Työvuorot sijoittuvat vaihtelevasti 6:30-14:00 ja 9:00-17:00 välille.

Olet luonteva ja ystävällinen puhelimessa, pystyt toimimaan tehokkaasti paineen alla sekä pitämään langat käsissä kiireen keskellä, olet etsimämme henkilö. Työt alkavat sopimuksen mukaan koulujen loppumisen aikoihin toukokuussa 2021 ja kestävät elokuun loppuun. Etsimme tekijää, joka on käytettävissä Pekkaniskalle myös kesät 2022 ja 2023.

Tilaustenkäsittelijän työtehtäviin kuuluu henkilönostinten ja trukkien vuokraaminen asiakkaille puhelimen ja sähköpostin välityksellä sekä palvelutiskin kautta. Tilauspalvelun työtehtäviin kuuluu myös työmailla liikkuvien kenttämyyjien tilausten käsittely, koneiden ja aikataulujen järjestäminen mahdollisimman tehokkaalla tavalla yhteistyössä muun organisaation kanssa. Tehtäviin kuuluu myös kuljetusten järjestäminen pääkaupunkiseudulla asiakkaille yhdessä kuljetusammattilaisten kanssa.

Emme edellytä tietyn alan koulutusta vaan tärkeintä on hyvä asenne ja halua oppia uutta. Toivomme hakijalta hyvää  tietotekniikan osaamista ja ymmärrystä, kykyä ratkoa ongelmia, oma-aloitteista työotetta sekä paineensieto kykyä. Rakennuskoneiden tuntemus ja aikaisempi kokemus ajojärjestelyistä katsotaan eduksi. Työ on nopeatempoista, joten hakijalta edellytetään kykyä sopeutua nopeasti vaihtuviin tilanteisiin.

Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta. Haku suoritetaan yhteistyössä ATA-Henkilöstöpalvelun kanssa. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan tekijän löytyessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Elina Petäjäniemi, puh. 050 5704082 tai elina.petajaniemi@ammattitaitoa.fi

HAE TYÖPAIKKAA TÄSTÄ ›

  Tuotantotyöntekijä, Järvenpää Järvenpää

Linkki tähän ilmoitukseen

Työsuhde:Määräaikainen
Työaika:Kokopäivätyö
Työn kesto:3 - 6 kk
Palkanmaksu:tes
Työn sijainti:Järvenpää
Haku alkaa:19.01.2021
Haku päättyy:15.03.2021

Tehtävän kuvaus

Tuotantotyöntekijöitä, Järvenpää

 

Haemme hyvän asenteen omaavia, ripeitä ja oma-aloitteisia työntekijöitä monipuolisiin tuotannollisiin tehtäviin Järvenpään seudulle. Tehtäviä löytyy tekstiilihuollon, kiertotalouden, tuotannollisen teollisuuden, vihertöiden ja logistiikan alueilta. Osa tehtävistä täytetään heti, osassa työn aloitus menee huhti-toukokuulle.

Tehtävissä menestyminen edellyttää hyvää työasennetta, joustavuutta ja positiivista otetta. Aikaisemmalla koulutuksella ei ole niin suurta merkitystä, mutta kaikki kouluttautuminen on aina plussaa. Monipuolinen työhistoria kiinnostaa meitä kuitenkin enemmän.

Työtä on tarjolla niin yhdessä vuorossa kuin kahdessakin. Työt ovat seisomatyötä ja vaativat fyysistä kuntoa.

Laita meille hakemus, jossa kerrot toiveesi työpaikasta. Liitä mukaan ansioluettelo ja jos mahdollista, jokin suosittelija aiemmasta työpaikastasi. Otamme sinuun yhteyttä muutaman päivän kuluessa.

ATA-Henkilöstöpalvelut  Järvenpäässä  on yrityskentän hyvin tunteva toimija, joka yhdistää ammattitaitoisesti työntekijän ja työnantajan


Lisätietoja

Elina Petäjäniemi

050-5704082

elina.petajaniemi@ammattitaitoa.fi

HAE TYÖPAIKKAA TÄSTÄ ›

  Avoin hakemus

Linkki tähän ilmoitukseen

Haku alkaa:17.01.2021

Tehtävän kuvaus

Hei,

eikö avoimista työtehtävistä löytynyt tällä kertaa mitään sopivaa? 

Älä suotta huoli! Voit jättää meille avoimen hakemuksen. Siinä voit vapaasti kertoa osaamisestasi ja työkokemuksestasi sekä minkälaisista työtehtävistä olet kiinnostunut.

Hakemukseesi voit liittää vapaasti haluamasi dokumentit kuten ansioluettelon ja vapaan hakemuksesi. 

Me ATAlaiset palaamme sinulle asiaan muutaman päivän sisällä. Hakemukset säilyvät järjestelmässämme 18 kuukauden ajan.HAE TYÖPAIKKAA TÄSTÄ ›