fbpx

ATA Henkilöstöpalvelut Oy

Linkedin #ammattitaitoa Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

ATA-henkilöstöpalveluilla työllistämme työntekijöitä niin rakennuksille, teollisuuteen, asiakaspalveluun kuin työnjohto- ja toimihenkilötehtäviin. Työt voivat olla lyhytaikaista keikkaa, määräaikaisia kesä- tai kausitöitä tai pidempää, kokoaikaista ja vakituista työtä. Merkittävä osa työntekijöistämme on vakituisissa kokoaikaisissa työsuhteissa.

Erilaiset työt sopivat erilaiseen elämäntilanteeseen. Opiskelun tai välivuoden aikana voi olla kiva tehdä osa-aikaista keikkahommaa. Kesällä tärkeää on löytää opiskelualaan liittyvää kesätyötä. Vai haetko kokonaan uudelle alalle? Kaipaat erilaista työtä nykyisen tilalle?

Olipa tilanteesi mikä tahansa, työn hakeminen on tehty sinulle helpoksi. Katso onko alla olevissa avoimissa työpaikoissa sinua kiinnostavia työtehtäviä. Mikäli mikään alla olevista tehtävistä ei ole sinun juttusi, niin älä huoli. Voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Kaikki työpaikat kuin ei suinkaan päädy näkyville saakka.

  Avoin tekniikan haku Finnair next

Linkki tähän ilmoitukseen

Työsuhde:Vakituinen
Työaika:Kokopäivätyö
Työn kesto:Yli 12 kuukautta
Palkanmaksu:sopimuksen mukaan
Haku alkaa:04.05.2021
Haku päättyy:23.05.2021

Tehtävän kuvaus

Etsimme pääkaupunkiseudulle Finnair tekniikasta vapautuvia ammattilaisia suorarekrytointi toimeksiantoihin.

Liitä hakemukseen ainoastaan cv ja yhteystiedot niin olemme sinuun yhteydessä.

Haettavat tehtävät ovat mm. tuotepäällikkö, huoltoteknikko, asentaja, tekninen myyjä, kunnossapito asentaja

Yhteyshenkilö Elina Petäjäniemi puh 050 570 4082

elina.petajaniemi@ammattitaitoa.fi

HAE TYÖPAIKKAA TÄSTÄ ›

  Pekkaniska Huoltoasentaja Kokkola

Linkki tähän ilmoitukseen

Työsuhde:Vakituinen
Työaika:Kokopäivätyö
Työn kesto:Yli 12 kuukautta
Palkanmaksu:tes / sopimus
Työn sijainti:Kokkola
Haku alkaa:13.05.2021
Haku päättyy:31.05.2021

Tehtävän kuvaus

Pekkaniskalle huoltoasentaja Kokkolaan

Toiminnan ja konemäärän kasvaessa haemme henkilönostinten ja trukkien

HUOLTOASENTAJAA Kokkolaan

Tarjoamme

  • Hyvän työpaikan vakavaraisessa yrityksessä
  • Osaamiseen perustuvan kilpailukykyisen palkkauksen
  • Hyvät henkilökuntaedut ja työilmapiirin

 

Asemapaikkasi tulee olemaan toimipaikkamme Kälviällä, mutta sinulla tulee olla matkustusvalmiutta myös lähialueilla.
Edellytämme hakijalta sähkö-, automaatio-, hydrauliikka- tai mekaniikka-alan peruskoulutusta sekä kokemusta nykyaikaisten työkoneiden huolto- ja korjaustoiminnoista.

Lisäksi arvostamme oma-aloitteista ja reipasta työotetta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja tarvittaessa ryhmässä toimimiseen. Koet asiakaspalvelun ja sen kehittämisen omaksesi. Mikäli omaat kokemusta henkilönostimien huolloista ja korjaustoiminnoista on se luonnollisesti iso etu työtehtävään ryhtymiselle.

Vastineeksi tarjoamme mm. itsenäisen, haastavan ja monipuolisen työkokonaisuuden, koulutuksen työtehtävään ja alan erityispiirteisiin, alan osaavimman organisaation taustatuen, nuorekkaan työilmapiirin sekä kannustusta terveisiin elämäntapoihin.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 30.5.21 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan tekijän löytyessä ja haastattelemme jo hakuaikana soveltuvia työntekijöitä.

 

Haku suoritetaan yhteistyössä ATA-Henkilöstöpalvelun kanssa,

lisätietoja tehtävästä antaa Elina Petäjäniemi, puh. 050 5704082 tai elina.petajaniemi@ammattitaitoa.fi.

 

HAE TYÖPAIKKAA TÄSTÄ ›

  Varastotyöntekijä VA-Varuste Kuopio Kuopio

Linkki tähän ilmoitukseen

Työsuhde:Määräaikainen
Työaika:Kokopäivätyö
Työn kesto:3 - 6 kk
Palkanmaksu:Tekstiili- ja vaatetusalan tes
Työn sijainti:Kuopio
Haku alkaa:11.05.2021
Haku päättyy:18.05.2021

Tehtävän kuvaus

VA-Varuste on Pohjois-Euroopan johtava sovitettujen venetekstiilien valmistaja. Yli viidenkymmenen vuoden historian omaavalla perheyrityksellä on noin 60 työtekijää Kuopiossa sekä noin 70 työntekijää tytäryhtiön puolella Puolassa. Kuopiossa tehdas sijaitsee Siikarannassa.

Haemme nyt asiakkaallemme VA-Varusteelle  varastotyöntekijää venetekstiilien valmistuksen poariin. Työtehtävääsi tuotteiden pakkaus, lähetys ja vastaanottotyöt sekä tuotannon avustavat tehtävät Työ on yksivuorotyötä 8-16/pienellä työaikaliukumalla. Työt ovat maanantaista perjantaihin.

Toivomme hakijoilta:

- Kokemusta varastotöistä ja trukin ajotaitoa

- Huolellista ja tarkkaa työotetta

- Kykyä fyysiseen työhön. Painavia tuotekappaleita ei tarvitse siirrellä, mutta työ sisältää toisteisia työasentoja.

- Tiimityötaitoja. Työssä on itsenäisesti tehtäviä työvaiheita, mutta olet osa isompaa joukkuetta! 

Selväksi eduksi katsomme alan koulutuksen ja työkokemuksen. Työ on määräaikaisuus heinäkuulle saakka. Jatkosta syksylle päätetään lähempänä määräajan päättymistä.

Haastattelemme hakijoita hakuajan puitteissa, joten laitathan hakemuksesi pikaisesti. Kerro meille omasta osaamisestasi ja miksi olisit oiva lisä VA-Varusteen henkilöstöön!

Lisätietoja:

Janne-Pekka Pesonen,

puh 044 491 4588,

janne-pekka.pesonen@ammattitaitoa.fi

ATA-Henkilöstöpalvelut Oy

HAE TYÖPAIKKAA TÄSTÄ ›

  Metallimies tai nainen Hyvinkää, Järvenpää, Kerava, Tuusula

Linkki tähän ilmoitukseen

Työsuhde:Vakituinen
Työaika:2-vuorotyö
Työn kesto:Yli 12 kuukautta
Palkanmaksu:tes / sopimus
Työn sijainti:Hyvinkää, Järvenpää, Kerava, Tuusula
Haku alkaa:09.05.2021
Haku päättyy:30.05.2021

Tehtävän kuvaus

Metalliteollisuuteen tekijöitä

Etsimme hakijoita, joilla on metallialan koulutusta tai kokemusta erilaisista metallialan ja teollisuuden työtehtävistä.

Töitä on tarjolla monipuolisesti osaamisen mukaan, hitsaaja, koneistaja, laserleikkaaja, kokoonpanotyöntekijä, sorvari, kunnossapito asentaja

Työ alkaa vuokratyösuhteena ja on toistaiseksi voimassa oleva kokoaikainen työsuhde. Työtä tehdään pääosin 2-vuorotyönä, mutta osassa yrityksistä valmius 3-vuorotyöhön oltava.


Toivomme hakijalta alan koulutusta ja muutaman vuoden työkokemusta alalta. Kyky itsenäiseen työskentelyyn ja sitkeys sekä joustavuus työnteossa. Halu oppia uutta ja reipas asenne työtä kohtaan ovat tärkeimmät.

 

ATA-Henkilöstöpalvelut on yrityskentän hyvin tunteva toimija, joka yhdistää ammattitaitoisesti työntekijän ja työnantajan

Lisätietoja: Elina Petäjäniemi, 050 570 4082, elina.petajaniemi@ammattitaitoa.fi

HAE TYÖPAIKKAA TÄSTÄ ›

  Puutarhuri Savon Kuljetus Kuopio Kuopio

Linkki tähän ilmoitukseen

Työsuhde:Määräaikainen
Työaika:Kokopäivätyö
Työn kesto:1 - 3 kk
Palkanmaksu:Infra-alan tes
Työn sijainti:Kuopio
Haku alkaa:10.05.2021
Haku päättyy:23.05.2021

Tehtävän kuvaus

Savon Kuljetus -konserni on kiviaines-, kuljetus-, logistiikka- ja infrastruktuuripalveluja tuottava monialayhtiö. Konserniin kuuluu emoyhtiö Savon Kuljetus Oy:n lisäksi Suomen GPS-Mittaus Oy, Tuomaan Rakennus Oy, KSK Logistiikka ja Infra Oy, Läänin Tilausliikenne Oy, KTK Nurmes Oy ja Keski-Suomen Kuljetus Oy. Konsernin palveluksessa oli vuonna 2020 noin 170 henkilöä ja liikevaihtomme oli noin 123 miljoonaa euroa. Toimimme pääosin Pohjois- ja Etelä-Savon alueella sekä Pohjois-Karjalassa. Olemme voimakkaasti kasvava infra-alan toimija ja meille on tärkeää aidosti henkilökohtainen palvelu, korkea laatu ja luotettavuus. Siksi Savon Kuljetus on aina sanansa mittainen.

 

Etsimme Puutarhuria Kuopioon

 

Työtehtävät

 

Puutarhurin tehtävässä tulet työskentelemään infrarakentamisen parissa. Arkesi koostuu istutuksista, leikkauksista sekä viheralueiden muista hoitoon liittyvistä tehtävistä.

 

Työkohteet sijaitsevat Kuopion alueella.  

 

Minkälaista kaveria Savon Kuljetus etsii?

 

Kaikki lähtee ammattitaidosta ja asenteesta. Savon Kuljetuksen tärkeimpiä arvoja ovat korkea laatu ja luotettavuus. Samoja ominaisuuksia haemme myös työntekijöiltä. Toivomme, että omaat jo jonkin verran maanrakennusalan kokemusta ja osaat kertoa osaamisestasi tarkemmin. Alan koulutus ei ole välttämätön, mutta luonnollisesti eduksi. Voimassa olevat Työturvallisuus- ja tieturvakortit ovat edellytys. Myös työn liikkuvuuden osalta ajokortti on oltava.

 

Työ on paikoin hyvinkin fyysistä, joten toivomme sinun omaavan riittävät valmiudet suoriutua fyysisistä työtehtävistä. Muutoin saat olla oma itsesi, kunhan asenteesi työtä kohtaan on hyvä. Pieni ripaus huumoria ei meidän porukassamme ole myöskään pahitteeksi!

 

Aloitus, palkkaus ja käytännön asiat

 

Työ alkaa toukokuussa ja työt kestävät heinä-elokuulle saakka. Työsuhde on määräaikainen.

 

Työntekijät varustetaan laadukkailla ja asianmukaisilla varusteilla. Työterveyshuolto on järjestetty Lääkärikeskus Mehiläisessä ja on käytössäsi ensimmäisestä työpäivästä alkaen.

 

Työtehtävästä maksettava palkkahaitari on 13,00–14,50 €/h henkilön kokemuksesta riippuen ja käytössä on maanrakennusalan työehtosopimus. Palkanmaksupäivä on parillisten viikkojen perjantai.

 

Työsuhde solmitaan valitun henkilön ja Savon Kuljetus -konsernin rekrytointikumppani ATA-Henkilöstöpalvelut Oy:n välille.

 

Hakeminen

 

Tämä on haluttu tehdä helpoksi. Jätä meille yhteystietosi ja kerro samalla muutama sana kokemuksestasi ja työhistoriastasi. Vaihtoehtoisesti voit laittaa liitteeksi cv:n, josta samaiset asiat tulevat ilmi.

 

Me olemme hakijoihin yhteydessä muutaman päivän sisällä hakemuksen saapumisesta.

 

Toivottavasti saamme sinusta uudet työkaverin!

Lisätietoja:

 

Janne-Pekka Pesonen

janne-pekka.pesonen@ammattitaitoa.fi

Puhelin 044 4914 588

 

www.ammattitaitoa.fi

HAE TYÖPAIKKAA TÄSTÄ ›

  Kuorma-auton kuljettaja Puukoti Group Järvenpää

Linkki tähän ilmoitukseen

Työsuhde:Vakituinen
Työaika:Kokopäivätyö
Työn kesto:Yli 12 kuukautta
Palkanmaksu:tes / sopimus
Työn sijainti:Järvenpää
Haku alkaa:05.05.2021
Haku päättyy:16.05.2021

Tehtävän kuvaus

Puukotiin C-Kortillinen ammattikuski uuteen Hiab  autoon

 

Puukoti Group, modernia tehdastuotantoa perinteisellä rakennusosaamisella. Puukoti rakentaa nykyaikaisia, energiatehokkaita ja tyylikkäitä pari-, luhti- sekä rivitaloja. Muuttovalmiissa kodeissa kättä lyövät perinteinen rakennusosaaminen ja moderni tehdastuotanto. Toimivat tuotantotilat sijaitsevat Järvenpäässä n 4 km keskustasta.

Haemme asiakkaallemme Puukotiin todella osaavaa C-kortillista kuorma-auton kuljettajaa jolla on vahva hiab nosturin osaaminen. Auto on tuliterä, joten sinun on oltava todella taitava ja huolellinen kaluston käsittelijä.

Työ sisältää tietenkin kuorman lastausta ja purkua, joten pelkästä ajajasta emme ole kiinnostuneita.

Työ on pääosin päivätyötä ma-pe ja kohteet pääkaupunkiseudulla ja Etelä-Suomessa

Jätä hakemus heti, aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Työpaikka
täytetään heti sopivan työntekijän löytyessä.

ATA-Henkilöstöpalvelut Järvenpäässä on yrityskentän hyvin tunteva toimija,
joka yhdistää ammattitaitoisesti työntekijän ja työnantajan.

Lisätietoja työtehtävästä saat:

Elina Petäjäniemi

Puh. 050 5704082

elina.petajaniemi@ammattitaitoa.fi

HAE TYÖPAIKKAA TÄSTÄ ›

  Metallityöntekijä Tuusula

Linkki tähän ilmoitukseen

Työsuhde:Vakituinen
Työaika:Kokopäivätyö
Työn kesto:Yli 12 kuukautta
Palkanmaksu:Tes/Sopimus
Työn sijainti:Tuusula
Haku alkaa:05.05.2021
Haku päättyy:17.05.2021

Tehtävän kuvaus

Metallityöntekijä Vepe Oy:lle 

Haemme asiakkaallemme metallityöntekijää Vepe Oy Peltoselle Tuusulaan. Työ sopii myös työuran alkuvaiheessa olevalle tekijälle!

Vepe Oy suunnittelee, valmistaa ja toimittaa laadukkaita rakennus-, urheilu-, aita- ja alihankintatuotteita, palvellen asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Vepelle ominaista on jatkuva tuotteiden kehittäminen ja uuden etsiminen.

Perheyrittäjyyden henki on erittäin vahva ja antaa perusvireen yrityksen koko toiminnalle.

Tuleva metallityöntekijä työskentelee osana tuotantotiimiä pääsääntöisesti yksivuorotyössä. Näyttöä koulutuksen ja aikaisemman työkokemuksen kautta sahaamisesta ja kokoonpanosta. Odotamme sinulta seuraavia ominaisuuksia:

- metallialan perustutkinto
- valmius tekemään muita työtehtäviä
- työkuvien lukutaitoa
- luotettava, ahkera ja itsenäiseen työhön kykenevä
- tiimityöskentelytaitoa, positiivista asennetta ja halua kehittyä
- erinomaista suomea puhuva 
- auto työmatkoihin, koska työpaikalle ei juurikan kulje julkista liikennettä

Mitä sinulle on sitten tarjolla?

Tarjoamme kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen hyvin johdetussa ja hoidetussa yhtiössä, jossa viihtyvyyteen on panostettu. Mukavien työkavereiden ja mielenkiintoisten asiakastöiden parissa työskentely sujuu mukavasti. Teet alkuun yhtä vuoroa 7.00-15.30, mutta markkinatilanteiden muutosten vuoksi sinulla tulee olla valmius kaksivuorotöihin.

Työsuhde solmitaan alkuun ATA-Henkilöstöpalveluiden kanssa ja vakinaistaminen Vepelle tapahtuu koeajan, kuuden (6 ) kuukauden työskentelyn jälkeen.

Haethan paikkaa heti, sillä paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

ATA-Henkilöstöpalvelut Järvenpäässä on yrityskentän hyvin tunteva toimija,
joka yhdistää ammattitaitoisesti työntekijän ja työnantajan.

Lisätietoja työtehtävästä saat:

Harri Apell

Puh. 044 2750700

harri.apell@ammattitaitoa.fi

ATA-Henkilöstöpalvelut Oy

 

HAE TYÖPAIKKAA TÄSTÄ ›

  Suomen Vaimennin sorvari Järvenpää

Linkki tähän ilmoitukseen

Työsuhde:Vakituinen
Työaika:Kokopäivätyö
Työn kesto:Yli 12 kuukautta
Palkanmaksu:tes / sopimus
Työn sijainti:Järvenpää
Haku alkaa:04.05.2021
Haku päättyy:20.05.2021

Tehtävän kuvaus

Suomen Vaimennin,  sorvaaja

SV kehittää ja valmistaa raskaan-kaluston iskunvaimentimia lähes 40 vuoden kokemuksella. Vaimentimien käyttökohteet vaihtelevat pienistä kuorma-auton hyttivaimentimista aina raskaisiin maanjäristysvaimentimiin asti

Etsimme asiakkaallemme Suomen Vaimentimelle Järvenpäähän ammattitaitoista sorvaajaa  

Työ alkaa vuokratyösuhteena ja on toistaiseksi voimassa oleva kokoaikainen työsuhde. Työtä tehdään yhdessä vuorossa.


Toivomme hakijalta alan koulutusta ja muutaman vuoden työkokemusta alalta. Kyky itsenäiseen työskentelyyn ja sitkeys sekä joustavuus työnteossa. Halu oppia uutta ja reipas asenne työtä kohtaan ovat tärkeimmät. Hallitsethan Fanuc ohjauksen.


Tarjoamme viihtyisän ja kannustavan työyhteisön jossa työsuhteet ovat pitkiä.

Työ alkaa heti sopivan työntekijän löytyessä. Jätäthän hakemuksesi heti, haastattelemme työnhakijoita jo hakuaikana.

ATA-Henkilöstöpalvelut Järvenpäässä on yrityskentän hyvin tunteva toimija, joka yhdistää ammattitaitoisesti työntekijän ja työnantajan

Lisätietoja: Elina Petäjäniemi, 050 570 4082, elina.petajaniemi@ammattitaitoa.fi

 

 

 

HAE TYÖPAIKKAA TÄSTÄ ›

  Laserleikkaaja Riihimäki, Hyvinkää

Linkki tähän ilmoitukseen

Työsuhde:Vakituinen
Työaika:3-vuorotyö
Työn kesto:Yli 12 kuukautta
Palkanmaksu:tes / sopimus
Työn sijainti:Riihimäki, Hyvinkää
Haku alkaa:09.05.2021
Haku päättyy:26.05.2021

Tehtävän kuvaus

Laserleikkaaja

 

Etsimme asiakasyrityksillemme Riihimäelle ja Hyvinkäälle laserleikkaajaa kuitulaserille vakituiseen työsuhteeseen.

Työ on monikonekäyttöä, eli käytät samanaikaisesti useampaa laserleikkauskonetta. Leikattavat materiaalit vaihtelevat ja ovat paksuudeltaan 0,05-25mm. Työtä tehdään ma-pe kolmessa vuorossa siisteissä tiloissa.

Hakijoilta odotamme reipasta asennetta ja halua oppia uutta. Tekijällä on oltava kuvien lukutaitoa sekä kokemusta mittavälineiden käytöstä

Aikaisempi kokemus laserleikkauksesta tai ohutlevytöistä eduksi, mutta ei välttämätöntä, tehtävään annetaan kattava perehdytys. Palkka määräytyy osaamisen ja kokemuksen mukaan.

Etsimämme henkilöllä on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä itsenäisen työskentelyote. Arvostamme lisäksi tuntemusta tuotantoprosesseista ja -laitteista.

ATA-Henkilöstöpalvelut on yrityskentän hyvin tunteva toimija, joka yhdistää ammattitaitoisesti työntekijän ja työnantajan

Elina Petäjäniemi puh 050 5704082 elina.petajaniemi@ammattitaitoa.fi

 

HAE TYÖPAIKKAA TÄSTÄ ›

  Tuotantotyöntekijä Järvenpää

Linkki tähän ilmoitukseen

Työsuhde:Vakituinen
Työaika:Kokopäivätyö
Työn kesto:Yli 12 kuukautta
Palkanmaksu:tes/sopimus
Työn sijainti:Järvenpää
Haku alkaa:04.05.2021
Haku päättyy:19.05.2021

Tehtävän kuvaus

Tuotantotyöntekijöitä

Haemme hyvän asenteen omaavia, ripeitä ja oma-aloitteisia työntekijöitä rakennustuoteteollisuuden sekä prosessiteollisuuden tehtäviin Järvenpäähän. Tehtävät ovat kokoaikaisia ja vakituisia kaksivuorotöitä.

Tehtävissä menestyminen edellyttää hyvää työasennetta, joustavuutta ja positiivista otetta. Aikaisemmalla koulutuksella ei ole niin suurta merkitystä, mutta kaikki kouluttautuminen on aina plussaa. Monipuolinen ja ehjä aikaisempi työhistoria kiinnostaa meitä kuitenkin enemmän. Työturvakortti on eduksi.

Etsimme pitkään sitoutumiseen ja vakituiseen työsuhteeseen haluavia, tekeviä henkilöitä. Tarjoamme kokoaikaisen työn kaikkine etuineen sekä turvallisen, ison asiakasyrityksen työpaikan.

Miten rekrytointi etenee?

Työsuhteita solmitaan sekä rekrytointitoimeksiantona asiakasyrityksemme palkkalistoille, että vuokratyösuhteeseen koeajaksi. Päätöksen työllistymismallista tekee asiakasyrityksemme. 

Laita meille hakemus, jossa kerrot toiveesi työpaikasta. Liitä mukaan ansioluettelo ja jos mahdollista, jokin suosittelija aiemmasta työpaikastasi. Otamme sinuun yhteyttä muutaman päivän kuluessa.

Paikat täytetään jo hakuaikana, jos sopivia hakijoita ilmaantuu. Kannattaa toimia ripeästi.

Rekrytointia hoitaa

ATA-Henkilöstöpalvelut  Järvenpäässä  on yrityskentän hyvin tunteva toimija, joka yhdistää ammattitaitoisesti työntekijän ja työnantajan. Asiakasyrityksemme ovat alallaan tunnettuja, isoja taloja, joissa on mahdollista rakentaa urapolkuja.


Lisätietoja tehtävistä antaa

Harri Apell

044 2750700

harri.apell@ammattitaitoa.fi

HAE TYÖPAIKKAA TÄSTÄ ›

  Kokki Järvenpää

Linkki tähän ilmoitukseen

Työsuhde:Vakituinen
Työaika:Kokopäivätyö
Työn kesto:Yli 12 kuukautta
Palkanmaksu:sopimuksen mukaan
Työn sijainti:Järvenpää
Haku alkaa:03.05.2021
Haku päättyy:18.05.2021

Tehtävän kuvaus

Haemme asiakkaallemme Järvenpäähän kokkia lounasravintolaan. Yksityinen yritys on vahvassa kasvussa ja uusia kohteita avataan loppuvuonna.

Odotamme itsenäistä ja ammattitaitoista otetta työhön sekä monipuolista kokemusta lounasravintoloista.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vakituiseen arkipäivä painotteiseen päivätyöhön Järvenpäässä.

Otathan yhteyttä heti, paikka täytetään heti sopivan tekijän löytyessä ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

ATA-Henkilöstöpalvelut Järvenpäässä on yrityskentän hyvin tunteva toimija, joka yhdistää ammattitaitoisesti työntekijän ja työnantajan

Lisätietoja: Elina Petäjäniemi, 050 570 4082, elina.petajaniemi@ammattitaitoa.fi

HAE TYÖPAIKKAA TÄSTÄ ›

  Maanrakennustyöntekijä Savon Kuljetus Oy Jyväskylä Jyväskylä

Linkki tähän ilmoitukseen

Työsuhde:Määräaikainen
Työaika:Kokopäivätyö
Työn kesto:6 - 12 kk
Palkanmaksu:Infra-alan tes
Työn sijainti:Jyväskylä
Haku alkaa:30.04.2021
Haku päättyy:16.05.2021

Tehtävän kuvaus

Savon Kuljetus -konserni on kiviaines-, kuljetus-, logistiikka- ja infrastruktuuripalveluja tuottava monialayhtiö. Konserniin kuuluu emoyhtiö Savon Kuljetus Oy:n lisäksi Suomen GPS-Mittaus Oy, Tuomaan Rakennus Oy, KSK Logistiikka ja Infra Oy, Läänin Tilausliikenne Oy, KTK Nurmes Oy ja Keski-Suomen Kuljetus Oy. Konsernin palveluksessa oli vuonna 2020 noin 170 henkilöä ja liikevaihtomme oli noin 123 miljoonaa euroa. Toimimme pääosin Pohjois- ja Etelä-Savon alueella sekä Pohjois-Karjalassa. Olemme voimakkaasti kasvava infra-alan toimija ja meille on tärkeää aidosti henkilökohtainen palvelu, korkea laatu ja luotettavuus. Siksi Savon Kuljetus on aina sanansa mittainen.

Etsimme Maanrakennustyöntekijää Jyväskylään infrarakentamisen pariin.

 

Työtehtävät

 

Maanrakennustyöntekijän tehtävässä tulet työskentelemään infrarakentamisen parissa. Arkesi koostuu kaivinkoneen kuljettajan avustamisesta, tärylaitteiden käytöstä, mittaamisesta (putki- ja tasolaser) sekä muista infrarakentamisen työtehtävistä.

 

Työkohde sijaitsee Jyväskylän alueella.

 

Minkälaista kaveria Savon Kuljetus etsii?

 

Kaikki lähtee ammattitaidosta ja asenteesta. Savon Kuljetuksen tärkeimpiä arvoja ovat korkea laatu ja luotettavuus. Samoja ominaisuuksia haemme myös työntekijöiltä. Toivomme, että omaat jo jonkin verran maanrakennusalan kokemusta ja osaat kertoa osaamisestasi tarkemmin. Alan koulutus ei ole välttämätön, mutta luonnollisesti eduksi. Itse työn kannalta välttämättömiä ovat putki- ja tasolaserien käyttötaito. Työturvallisuus- ja tieturvakortti on myös edellytys.

 

Työ on paikoin hyvinkin fyysistä, joten toivomme sinun omaavan riittävät valmiudet suoriutua fyysisistä työtehtävistä. Muutoin saat olla oma itsesi, kunhan asenteesi työtä kohtaan on hyvä. Pieni ripaus huumoria ei meidän porukassamme ole myöskään pahitteeksi!

 

Aloitus, palkkaus ja käytännön asiat

 

Työ alkaa toukokuussa ja työt kestävät syys-lokakuulle saakka. Työsuhde on määräaikainen.

 

Työntekijät varustetaan laadukkailla ja asianmukaisilla varusteilla. Työterveyshuolto on järjestetty Lääkärikeskus Mehiläisessä ja on käytössäsi ensimmäisestä työpäivästä alkaen.

 

Työtehtävästä maksettava palkkahaitari on 13,00–15,00€/h henkilön kokemuksesta riippuen ja käytössä on maanrakennusalan työehtosopimus. Palkanmaksupäivä on parillisten viikkojen perjantai.

 

Työsuhde solmitaan valitun henkilön ja Savon Kuljetus -konsernin rekrytointikumppani ATA-Henkilöstöpalvelut Oy:n välille.

 

Hakeminen

 

Tämä on haluttu tehdä helpoksi. Jätä meille yhteystietosi ja kerro samalla muutama sana kokemuksestasi ja työhistoriastasi. Vaihtoehtoisesti voit laittaa liitteeksi cv:n, josta samaiset asiat tulevat ilmi.

 

Me olemme hakijoihin yhteydessä muutaman päivän sisällä hakemuksen saapumisesta.

 

Toivottavasti saamme sinusta uudet työkaverin!

Lisätietoja:

 

Janne-Pekka Pesonen

janne-pekka.pesonen@ammattitaitoa.fi

Puhelin 044 4914 588

 

www.ammattitaitoa.fi

HAE TYÖPAIKKAA TÄSTÄ ›

  Kaivinkoneenkuljettaja Savon Kuljetus Oy Joensuu Joensuu

Linkki tähän ilmoitukseen

Työsuhde:Määräaikainen
Työaika:Kokopäivätyö
Työn kesto:3 - 6 kk
Palkanmaksu:sopimuspalkka
Työn sijainti:Joensuu
Haku alkaa:30.04.2021
Haku päättyy:16.05.2021

Tehtävän kuvaus

Savon Kuljetus -konserni on kiviaines-, kuljetus-, logistiikka- ja infrastruktuuripalveluja tuottava monialayhtiö. Konserniin kuuluu emoyhtiö Savon Kuljetus Oy:n lisäksi Suomen GPS-Mittaus Oy, Tuomaan Rakennus Oy, KSK Logistiikka ja Infra Oy, Läänin Tilausliikenne Oy, KTK Nurmes Oy ja Keski-Suomen Kuljetus Oy. Konsernin palveluksessa oli vuonna 2020 noin 170 henkilöä ja liikevaihtomme oli noin 123 miljoonaa euroa. Toimimme pääosin Pohjois- ja Etelä-Savon alueella sekä Pohjois-Karjalassa. Olemme voimakkaasti kasvava infra-alan toimija ja meille on tärkeää aidosti henkilökohtainen palvelu, korkea laatu ja luotettavuus. Siksi Savon Kuljetus on aina sanansa mittainen.

 

Etsimme Kaivinkoneenkuljettajaa Pohjois-Karjalan alueelle infrarakentamisen pariin.

Työtehtävät

 

Kaivinkoneenkuljettajana osallistut erilaisten infrakohteiden rakentamistöihin.

 

Työkohteet sijaitsevat Pohjois-Karjalassa ja oman auton käyttö olisi tarpeellista. Näistä korvaamme työehtosopimuksen mukaiset matkakulut.

 

Minkälaista kaveria Savon Kuljetus etsii?

 

Kaikki lähtee ammattitaidosta ja asenteesta. Savon Kuljetuksen tärkeimpiä arvoja ovat korkea laatu ja luotettavuus. Samoja ominaisuuksia haemme myös työntekijöiltä. Toivomme, että omaat alan koulutuksen lisäksi myös työkokemusta katu- ja siltatöistä sekä 3D:n käyttö olisi sinulle tuttua. Toivomme että sinulta löytyy myös voimassa olevat työturvallisuus- ja tieturvakortit.

 

Positiivinen ja aktiivinen ote töihin on suotavaa ja pieni ripaus huumoria ei meidän porukassamme ole myöskään pahitteeksi!

 

Aloitus, palkkaus ja käytännön asiat

 

Työ alkaa toukokuussa ja työt kestävät marraskuulle saakka. Työsuhde on määräaikainen.

 

Työntekijät varustetaan laadukkailla ja asianmukaisilla varusteilla. Työterveyshuolto on järjestetty Lääkärikeskus Mehiläisessä ja on käytössäsi ensimmäisestä työpäivästä alkaen.

 

Työtehtävästä maksettava palkkahaitari on 15-18€/h henkilön kokemuksesta riippuen ja käytössä on maanrakennusalan työehtosopimus. Palkanmaksupäivä on parillisten viikkojen perjantai.

 

Työsuhde solmitaan valitun henkilön ja Savon Kuljetus -konsernin rekrytointikumppani ATA-Henkilöstöpalvelut Oy:n välille.

 

Hakeminen

 

Tämä on haluttu tehdä helpoksi. Jätä meille yhteystietosi ja kerro samalla muutama sana kokemuksestasi ja työhistoriastasi. Vaihtoehtoisesti voit laittaa liitteeksi cv:n, josta samaiset asiat tulevat ilmi.

 

Me olemme hakijoihin yhteydessä muutaman päivän sisällä hakemuksen saapumisesta.

 

Toivottavasti saamme sinusta uudet työkaverin!

Lisätietoja:

 

Janne-Pekka Pesonen

janne-pekka.pesonen@ammattitaitoa.fi

Puhelin 044 4914 588

 

www.ammattitaitoa.fi

 

HAE TYÖPAIKKAA TÄSTÄ ›

  Putkiasentajat, Kuopion Putkiapu Oy Kuopio

Linkki tähän ilmoitukseen

Työsuhde:Määräaikainen
Työaika:Kokopäivätyö
Työn kesto:3 - 6 kk
Palkanmaksu:TES
Työn sijainti:Kuopio
Haku alkaa:25.04.2021
Haku päättyy:17.05.2021

Tehtävän kuvaus

Kuopion Putkiapu on vuonna 1986 perustettu kuopiolainen lvi-alan alueen johtava asiantuntijayritys. Tällä hetkellä työllistämme 40 alan ammattilaista ja työkohteemme sijaitsevat Pohjois-Savon alueella. Olemme perheyritys ja meille asiakas on keskiössä toiminnassamme. Laatu ja aikatauluissa pysyminen ovat meille toiminnan ytimessä. 

Haemme nyt kahta putkiasentajaa Kuopion alueella oleviin uudis- ja linjasaneerauskohteisiin. Työsi sisältää erilaisia huolto- ja asennustehtäviä.

Toivomme Sinulta:

  • LVI-alan koulutusta sekä työkokemusta asennus- ja huoltotöistä
  • Kykyä asiakaslähtöiseen työskentelyyn
  • Voimassa olevaa työturvakorttia sekä ajokorttia.

Palkkaus on LVI-alan työehtosopimukseen pohjautuva.

Tarjoamme loistavan porukan ja ammattimaisen työyhteisön. Työssä on mahdollisuus vakinaistumiseen.

Täytäthän hakemuksen pikaisesti, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Kerromme myös mielellämme lisää, joten meidät tavoitat myös soittamalla.

Lisätietoja

Janne-Pekka Pesonen

044 491 4588

janne-pekka.pesonen@ammattitaitoa.fi

HAE TYÖPAIKKAA TÄSTÄ ›

  Rakennusalan ammattilainen Hirttämättömät Oy:lle Kuopio

Linkki tähän ilmoitukseen

Työsuhde:Määräaikainen
Työaika:Kokopäivätyö
Työn kesto:6 - 12 kk
Palkanmaksu:Sopimuksen mukaan
Työn sijainti:Kuopio
Haku alkaa:20.04.2021
Haku päättyy:16.05.2021

Tehtävän kuvaus

Ammattikirvesmies! Tulisitko Hirttämättömille vahvistamaan kasvavaa joukkoamme? Täällä piisaa töitä!

Hirttämättömät Oy on vakaasti ja tasaisesti kasvanut monitoimirakennusalan yritys, jolla on vahva jalansija Kuopiossa, Siilinjärvellä ja Ylä-Savon alueella.  Yrityksen päätoimialana on purku- ja rakennuspalveluiden tarjoaminen kuluttaja-, yritys- ja teollisuusasiakkaille. Pääkonttori on Siilinjärvellä, ja rakentavia ratkaisuja toteutetaan laajasti Pohjois-Savossa ja tarvittaessa ympäri Suomen. Hirttämättömät on perustettu vuonna 2009.

Hirttämättömät Oy etsii kiihtyvään kasvuunsa mukaan kahta ammattikirvesmiestä.

Työtehtävät 

Hirttämättömät tarjoavat laaja-alaisesti rakennuspalveluilta sekä yrityksille että yksityisille aina perustustöistä viimeistelyyn. Ammattirakennusmiehen roolissa pääset tekemään valtavan monipuolisesti erilaisia kohteita sekä työvaiheita. Jottei tätä erehdy luulemaan vain sanahelinäksi, niin tehtyihin kohteisiin vuosien varrella voi tutustua täältä 

Työ monipuolisuus lisää työn mielekkyyttä. Kun asiakkaina on sekä yrityksiä että yksityisiä henkilöitä ovat työmaatkin keskenään vaihtelevia. Työt sijoittuvat isolta osin Kuopio-Siilinjärvi alueelle, mutta Hirttämättömillä on vahva jalansija myös Ylä-Savossa.

Etenkin perustustöistä kokemusta omaaville ammattimiehille on työmaita ollut hyvin tarjolla jo keväästä alkaen. Perustusrakentamisen lisäksi kesä tulee sisältämään uudis- ja saneerauskohteita, raivaus- ja purkukohteita, maansiirtoja sekä timanttiporauksia ja -sahauksia. Tarkemmin Hirttämättömien palveluista pääset lukemaan heidän kotisivuiltaan.

Millaista Hirttämättömillä on olla töissä?

Hirttämättömät on kasvanut tasaisesti viimeisen viiden vuoden ajan. Samalla henkilöstömäärä on kasvanut ja työkohteet monipuolistuneet. Omaa henkilöstöä on parisen kymmentä ja kumppaniverkosto on tiivis.

Ydinhenkilöstö on ollut talossa jo pidempään ja henkilöstöltä tulee kiitosta etenkin johdolle. Henkilöstö kokee tulevansa arvostetuiksi. Työt toki pitää hoitaa, mutta omista pidetään myös huolta. Henkilöstöllä on mm. oikeus käyttää veloituksetta yrityksen kuntosalia ja vuosittain järjestetään erilaisia tempauksia henkilöstölle. Ennen koronaa raksafutis on ollut vuosittainen henkilöstön juttu (menestys on kiertänyt hieman kauempaa, mutta fiiliksessä ei ole ollut Hirttämättömien tiimin voittanutta).

Millä taustalla hommassa pärjää?

Nyt haemme lisää ammattilaista ammattilaistemme joukkoon. Tässä tehtävässä pärjää, jos omaa riittävän ammattitaidon ja viihtyy vaihtelevissa työmaakohteissa. Työmaalla ei tarvitse olla ruunebergina, mutta kyllähän se viihtyvyyttä lisää, jos nauttii ihmisten kanssa työskentelystä. Kovassa arvossa pidetään myös suoraselkäistä luonnetta; virheen sattuessa kättä pystyyn ja korjataan homma. Ja kääntäen hyvin sujuneen työmaan valmistuttua on myös lupa olla tyytyväinen lopputuloksesta. Välillä näistä onnistumisista on ollut tapana palkita vielä erikseenkin henkilöstöä.  Tiimityötaitojen osalta etenkin sujuva kommunikointi helpottaa kaikkien arkea työmaalla. Vanha kunnon yhteen hiileen puhaltaminen on edelleen kova sana.

Rekrytointiprosessi ja aikataulut

Palkattavat henkilöt solmivat työsuhteen aluksi ATA-Henkilöstöpalveluiden kanssa. Kuopiolainen ATA toimii Hirttämättömien rekrytointi ja henkilöstöpalveluiden kumppanina.

Rekrytointi on tarkoitus hoitaa napakalla aikataululla, jotta päästään työn syrjään kiinni nopeasti. Aluksi ATA:lta tavataan hakijat ja soveltuvimpien kanssa sovitaan vielä tapaaminen Hirttämättömien kanssa. Työmaita on käynnissä jo useampia ja uusia on vielä alkamassa, joten töihin pääset käytännössä heti.

Loppuun

Hirttämättömät on kovasti kasvava yritys ja luotettava työnantaja rakennusalan osaajille. Mikäli sinusta löytyy etsimäämme ammattitaitoa, niin jätä hakemus tai soita kysyäksesi lisää.

Toivottavasti kuulemme sinusta!


Lisätietoja saat;

Olli Malkavaara
Kuopion yksikön päällikkö

050 568 1313

olli.malkavaara@ammattitaitoa.fi

ATA-Henkilöstöpalvelut Oy

Volttikatu 6,

70700 Kuopio

www.ammattitaitoa.fi

                                                         

HAE TYÖPAIKKAA TÄSTÄ ›

  Rakennustyöntekijäksi KOTI Rakentajille Kuopioon Kuopio

Linkki tähän ilmoitukseen

Työsuhde:Määräaikainen
Työaika:Kokopäivätyö
Työn kesto:3 - 6 kk
Palkanmaksu:13-16e/h
Työn sijainti:Kuopio
Haku alkaa:20.04.2021
Haku päättyy:16.05.2021

Tehtävän kuvaus

Haemme asiakkaallemme KOTI Rakentajat Kuopio Oy:lle rakennustyöntekijöitä kevään, kesän ja alkusyksyn sesonkiin

Tule tekemään laadukasta työtä KOTI Rakentajat Kuopio Oy:n projekteihin. Yritys on erikoistunut julkisen puolen sisäilma- ja tilamuutostöihin. Asiakaskunta koostuu suurelta osin julkisen puolen kohteista kuten virastoista, kouluista, päiväkodeista. Näiden lisäksi KOTI Rakentajat tekevät alihankintaa sekä 2021 alkaen myös mökkirakentamista mokkirakentajat.fi -konseptinsa kautta.

KOTI Rakentajat ovat ja palkanneet toistakymmentä rakennusalan taitajaa, mutta hyvän tilauskannan vuoksi töitä olisi vielä tarjolla. Nyt etsimme kahta rakennusalan työntekijää lisää.

Työt alkavat porrastetusti huhti-kesäkuun aikana perehdytyksellä talon käytäntöihin, henkilökuntaan ja kevään sekä tulevan kesän projekteihin.

Työtehtävät

KOTI Rakentajat toimii 80 kilometrin säteellä Kuopion torista, mutta työkohteet sijaitsevat pääasiallisesti Kuopiossa. KOTI Rakentajat palvelee erityisesti julkista sektoria. Yritys tekee korjaustöitä ja tilamuutoksia esimerkiksi virastoissa, kouluissa ja päiväkodeissa. Erikoisosaamista sillä on sisäilmakorjauksissa.

Rakennustyöntekijän tehtävissä keskiössä tulee olemaan tilanmuutokset ja sisäilmakorjaukset. Joukossa voi olla myös uudiskohteita, mutta pääpaino on saneerauspuolella. Tehtävänä väliseinien ja vanhojen pintojen purkamista, uusien väliseinien tekemistä, listoittamista, tiivistystöitä yms tilamuutoksia. Pienimmät kohteet ja työt hoidetaan pareittain, mutta suuremmissa koulu- tai virastokohteissa KOTI Rakentajien henkilökuntaa voi olla toistakymmentä.

Minkälaista ihmistä kaipaamme porukkaamme?

Arvostamme aikaan saavaa ja ihmisläheistä rakennusalan taitajaa, jolle on jo kertynyt hieman kokemusta vastaavan kaltaisista tehtävistä. Tunnet rakennustyömaan perusteet ja sinulla on jo kertynyt kädentaitoa ja osaamista. Suoriudut rakennusapulaisen tehtäviä vaativimmista tehtävistä ja haluat vielä oppia alalta lisää.

Kokemattomammalle kollegalle työmaalla osaat olla apuna ja vastaavasti siinä kohtaa kun oma osaaminen loppuu kesken, niin osaat ja uskallat kysyä apua kokeneemmilta. Olemalla reilu työkaveri ja tekemällä parhaansa pärjää ja viihtyy porukassa varmasti.

Yhteen hiileen puhaltamisen merkitystä emme voi korostaa tarpeeksi, jotta kaikki pystyvät työssä parhaimpaansa. KOTI Rakentajilla on pitkään alalla toimineita työntekijöitä, joiden lisäksi henkilöstöä vahvistetaan vuosittain uusilla osaajilla. Kesä- ja ruuhkapiikkien aikana KOTI Rakentajat käyttävät kumppanina ATA-Henkilöstöpalveluita.

ATA-Henkilöstöpalvelut Oy vastaa KOTI Rakentajat Kuopion henkilöstötarpeista ja rekrytoinneista ja työsuhde solmitaan työntekijän ja ATA:n välille. Vuosittain osa vuokrahenkilöstö siirretään KOTI Rakentajien kirjoille vakituisiksi työntekijöiksi.

Sinulla voi olla taustalla alan tutkintokin, mutta olemme kiinnostuneet myös henkilöistä, jotka ovat hankkineet ammattitaitonsa työkokemuksen kautta. Jos viihdyt työmaalla ja olet erilaisten saneerauskohteiden taitaja ja kaipaat itsellesi työtä Kuopion talousalueelta, niin saatat olla seuraava kotirakentajamme.

Pitkät yhteistyökumppanuudet ja puitesopimukset takaavat hyvän tilauskannan ja työtilanteen, joka tarkoittaa vilkasta vuotta. ATA:n kautta sinulle järjestyy asianmukaiset työvaatteet sekä yleislääkäritasoinen työterveyshuolto Mehiläisestä. Palkkaus rakennusalan tes:n mukaisesti kokemustasosi huomioiden (palkkaryhmä II-V).

Hakeminen on tehty helpoksi

Kerro meille minkälaisia töitä olet aiemmin tehnyt. Meitä vilpittömästi kiinnostaa kuulla osaamisestasi ja ammattitaidostasi. Työnhaunkin olemme halunneet tehdä vaivattomaksi.

Jätä meille yhteystietosi. Voit laittaa ansioluettelon liitteeksi, mutta yhtä hyvin voit kirjoittaa saatteeksi hieman itsestäsi. Yhteystietojen lisäksi kerro koska voit aloittaa. Osa työmaista alkaa huhti-toukokuun vaihteessa ja osa kesäkuun alussa, kerro oletko kiinnostunut vain kesätöistä (kesä-elokuu) vai pidemmästä työsuhteesta.

Tervetuloa töihin!

KOTI Rakentajien arjesta voit lukea lisää täältä:

https://www.kotirakentajat.fi/

https://ammattitaitoa.fi/kesatoiden-kautta-ammattilaiseksi/

Jos vielä haluat kuulla lisää työtehtävästä, KOTI Rakentajista tai ATAsta, niin JP:n tavoittaa luurin päästä:

Janne-Pekkka Pesonen

janne-pekka.pesonen@ammattitaitoa.fi
Puhelin 044 4914 588

www.ammattitaitoa.fi

HAE TYÖPAIKKAA TÄSTÄ ›

  Avoin hakemus

Linkki tähän ilmoitukseen

Haku alkaa:17.01.2021

Tehtävän kuvaus

Hei,

eikö avoimista työtehtävistä löytynyt tällä kertaa mitään sopivaa? 

Älä suotta huoli! Voit jättää meille avoimen hakemuksen. Siinä voit vapaasti kertoa osaamisestasi ja työkokemuksestasi sekä minkälaisista työtehtävistä olet kiinnostunut.

Hakemukseesi voit liittää vapaasti haluamasi dokumentit kuten ansioluettelon ja vapaan hakemuksesi. 

Me ATAlaiset palaamme sinulle asiaan muutaman päivän sisällä. Hakemukset säilyvät järjestelmässämme 18 kuukauden ajan.HAE TYÖPAIKKAA TÄSTÄ ›