ATA Henkilöstöpalvelut Oy

Linkedin #ammattitaitoa Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

  Tuotantoapulainen

Työsuhde:Määräaikainen
Työaika:Muu osa-aikatyö
Palkanmaksu:Teknologiateollisuuden TES
Haku alkaa:17.10.2019
Haku päättyy:27.10.2019

Tehtävän kuvaus

Haemme teollisuuden alan asiakkaallemme työntekijöitä avustaviin tehtäviin. Keikkojen kesto vaihtelee muutamista päivistä viikkoihin. Työ ei vaadi aiempaa kokemusta teollisuudesta, sillä tehtävät ovat luonteeltaan yksinkertaisia ja nopeasti opittavissa. Toivomme, että olet valmis tekemään rutiininomaista työtä ja että pääset töihin muutaman päivän varoitusajalla. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä. 

HAE TYÖPAIKKAA TÄSTÄ ›

  Monitoimikoneenkuljettaja, Pieksämäki

Työsuhde:Vakituinen
Työaika:Kokopäivätyö
Palkanmaksu:Sopimuksen mukaan
Haku alkaa:08.10.2019
Haku päättyy:20.10.2019

Tehtävän kuvaus

Haemme asiakkaallemme monitoimikoneenkuljettajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työmaat sijaitsevat Pieksämäellä ja lähikunnissa, joten joudut liikkumaan jonkun verran. Suotavaa olisi, että olisit käynyt alan koulutuksen tai sinulla olisi parin vuoden kokemus monitoimikoneen puikoista. Jos olet kiinnostunut muuttamaan työn perässä toiselta paikkakunnalta, avustamme tarvittaessa asunnon hankkimisessa.

Työt alkavat sitten, kun sopiva työntekijä löydetään. Jos ja kun työt sujuvat toivotulla tavalla, hommia riittää hamaan tulevaisuuteen. Halutessasi voit tehdä myös reissutyötä myöhemmin.

Mitä toivomme sinulta?

Hakemamme henkilö voisi olla oma-aloitteinen, jonkin verran kokemusta omaava, kovan työmoraalin omaava tyyppi, jolta sujuu myös pienimuotoiset huoltotyöt.

Mitä tarjoamme:

Osaamistasi vastaavan palkkauksen, yleislääkäritasoisen työterveyshuollon ensimmäisestä päivästä lähtien, asianmukaiset työ- ja suojavälineet ja pitkäaikaisen työn kehitysmahdollisuuksilla.

HAE TYÖPAIKKAA TÄSTÄ ›

  Tuotantotyöntekijä

Työsuhde:Määräaikainen
Työaika:3-vuorotyö
Palkanmaksu:TES
Haku alkaa:14.10.2019
Haku päättyy:27.10.2019

Tehtävän kuvaus

Haemme asiakkaallemme tuotantyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhteen vakinaistaminen asiakkaamme kirjoille määräajan jälkeen on hyvin mahdollista. Työ on kolmivuorotyötä, eli sinun tulisi pystyä työskentelemään kaikkina vuorokaudenaikoina. Tehtäviin annetaan perehdytys, mutta toivomme aiempaa kokemusta teollisuustyöstä tai muista teknisistä aloista. Työskentelet pääasiassa koneenhoitajana muutaman hengen tiimissä. 

Etsimme sinua, joka arvostat reilua toimintaa, osaamisen mukaista, laadukasta työterveyshuoltoa sekä mahdollisuutta tehdä työtä osana hyvää tiimiä. Sinulla on kokemusta ja osaamista kertynyt, ja löydät helposti työnjäljelle suosittelijat.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä numerosta 044 241 5708.

HAE TYÖPAIKKAA TÄSTÄ ›

  Lumityöntekijä Kuopio

Työaika:Muu osa-aikatyö
Työn sijainti:Kuopio
Haku alkaa:14.10.2019
Haku päättyy:27.10.2019

Tehtävän kuvaus

Nyt olisi haussa asiakkaillemme käsilumityöntekijöitä. Työvuoron kesto tavallisimmin neljästä tunnista ylöspäin ja riippuu lumitilanteesta. Työvuoroja tarjolla vallitsevan lumitilanteen mukaan. Suomeksi siis; kun lunta sataa, kinokset ovat korkeat ja talvi yllättänyt muutoinkin suomalaiset, niin tarve on kova ja töitä paljon. 

Aikaisempi kokemus on kyllä eduksi, mutta ei välttämätöntä. Työssä pärjääminen edellyttää valmiutta fyysiseen työhön, rehtiä työotetta ja ennen kaikkea reipasta luonnetta. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, mutta eipä ole välttämätön sekään.

Työ soveltuu osa-aikaisen kausiluonteisuutensa vuoksi erinomaisesti opiskelijoille, osa-aikaista työviikkoa tekeville, lisätuloja kaipaavalle tai vaikkapa ihan vain hyötyliikuntaa arvostavalle!

Mikäli kiinnostuit työnkuvasta, hae paikkaa oheisen linkin kautta. Siellä pääset jättämään yhteystietosi, niin osataan sitten olla yhteyksissä.

HAE TYÖPAIKKAA TÄSTÄ ›


Miten haet töitä meiltä?

Töiden hakeminen on meillä helppoa, käytä siihen alla olevaa lomaketta.

Jätä yhteystietosi,
niin olemme sinuun yhteydessä!

TAI

Jätä hakemus ja halutessasi ansioluettelosi,
niin olemme sinuun yhteydessä!

Ole rohkeasti yhteydessä,
niin sovitaan sinulle parhaiten sopiva palveluratkaisu!