fbpx

ATA Henkilöstöpalvelut Oy

Linkedin #ammattitaitoa Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

ATA-henkilöstöpalveluilla työllistämme työntekijöitä niin rakennuksille, teollisuuteen, asiakaspalveluun kuin työnjohto- ja toimihenkilötehtäviin. Työt voivat olla lyhytaikaista keikkaa, määräaikaisia kesä- tai kausitöitä tai pidempää, kokoaikaista ja vakituista työtä. Merkittävä osa työntekijöistämme on vakituisissa kokoaikaisissa työsuhteissa.

Erilaiset työt sopivat erilaiseen elämäntilanteeseen. Opiskelun tai välivuoden aikana voi olla kiva tehdä osa-aikaista keikkahommaa. Kesällä tärkeää on löytää opiskelualaan liittyvää kesätyötä. Vai haetko kokonaan uudelle alalle? Kaipaat erilaista työtä nykyisen tilalle?

Olipa tilanteesi mikä tahansa, työn hakeminen on tehty sinulle helpoksi. Katso onko alla olevissa avoimissa työpaikoissa sinua kiinnostavia työtehtäviä. Mikäli mikään alla olevista tehtävistä ei ole sinun juttusi, niin älä huoli. Voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Kaikki työpaikat kuin ei suinkaan päädy näkyville saakka.

  Puhallusvilla-auton kuljettaja Järvenpää

Linkki tähän ilmoitukseen

Työsuhde:Vakituinen
Työaika:Kokopäivätyö
Työn kesto:Yli 12 kuukautta
Palkanmaksu:sopimuspalkka
Työn sijainti:Järvenpää
Haku alkaa:12.08.2021
Haku päättyy:30.09.2021

Tehtävän kuvaus

Etsimme puhallusvilla-auton kuljettajaa / puhallusvillan asentajaa

Asiakkaamme

Eko-Expert on vuonna 1990 perustettu kotimainen rakentamisen kiertotalouteen ja ylijäämämateriaalien uusiokäyttöön erikoistunut yritys.

Eko-Expert tarjoaa kaikki markkinoilla olevat puhallusvillatyypit uudisrakentamiseen tai lisäeristämiseen, yhdestä kuutiosta aina tuhansiin kuutioihin. Puhallusvilla valmistetaan teollisuuden ylijäämästä, mikä vähentää rakentamisen hiilijalanjälkeä ja neitseellisten resurssien tarvetta. Yritys on saanut YJY-ympäristöpalkinnon vuonna 2006.

Työn kuvaus

Haemme nyt kuljettaja-asentajaa kovan kasvun hoitamiseksi. Kuljettajana olet samalla tuotantoyksikkö, joka toimittaa puhallusvillan rakennuksiin ja puhaltaa sen paikoilleen. Vaikka tehtävänimike on kuljettaja niin toimenkuva on monipuolisempi.

Työn vaatimukset

Tehtävässä tarvitaan C-korttia, jotta voit siirtää ajaa kalustolla. Ammattipätevyyksiä ei kuitenkaan tarvita. Arvostamme rakentamisen ymmärrystä ja tietenkin taitoa kohdata asiakkaita ja yhteistyökumppaneita.

Muita vaatimuksia ei suomen kielen taidon ohella sitten ole. Tehtävään annetaan huolellilen perehdytys kokeneemman kuskin apuna ja omaan kalustoon pääset kiinni kun olet riittävästi oppinut.

Mitä tästä sitten tarjotaan?

Sinulla on noin 50 työkaveria tuotantoyksikössämme, joten ihan itsekseen ei tarvitse taukoja viettää. Työsi on kuitenkin hyvin itsenäistä ja mikä parasta- se on normaalia päivätyötä arkisin. Meillä ei tarvitse kukkua töissä öitä ja viikonloppuja.

Palkkauskin on asiallinen. Tehtävään sovelletaan kuljetusalan taulukkopalkkoja ja ne lähtevät liikkeelle minimissään 14 € tunnilta. Kokemus ja monipuolinen osaaminen painavat palkkaa sitten ylöspäin ja lopullinen palkka neuvotellaan toimeksiantajan kanssa.

Miten tässä kannattaa edetä?

Jos tämä paikka herätti hymyn huulillesi tai muuten sai innostumaan asiasta, niin etene rivakasti. Täytä hakemuslomakkeen tiedot, lomake on hyvin lyhyt niin siinä ei suttaannu kauheasti aikaa. Voit myös soittaa tai laittaa sähköpostia, yhteystiedot on alla. Olennaista, että ilmaiset kiinnostuksesi niin lähdetään siitä liikkeelle.

ATA-Henkilöstöpalvelut Järvenpäässä on yrityskentän hyvin tunteva toimija,
joka yhdistää ammattitaitoisesti työntekijän ja työnantajan.

Lisätietoja työtehtävästä saat:

Elina Petäjäniemi

Puh. 050 5704082

elina.petajaniemi@ammattitaitoa.fi

ATA-Henkilöstöpalvelut Oy

 

HAE TYÖPAIKKAA TÄSTÄ ›

  Versaali Oy tuotantotyöntekijä Nurmijärvi

Linkki tähän ilmoitukseen

Työsuhde:Vakituinen
Työaika:Kokopäivätyö
Työn kesto:Yli 12 kuukautta
Palkanmaksu:tes
Työn sijainti:Nurmijärvi
Haku alkaa:13.09.2021
Haku päättyy:29.09.2021

Tehtävän kuvaus

Tuotantotyöntekijä Versaali Oy

 

Versaali Oy on Nurmijärven Klaukkalassa sijaitseva perheyritys ja opastealan ammattilainen, joka on perustettu vuonna 1951.


Haemme asiakkaallemme Versaali Oy:lle tuotantotyöntekijää ammattitaitoiseen ja mukavaan työyhteisöön. Tuotantotyöntekijän tehtäviin kuuluu opasteiden ja ilmoitustaulujen kokoonpano, asentajan apuna toimiminen sekä mahdollisesti erilaisten kaiverrus- ja laserkoneiden käyttö.

Toivomme hakijalta reipasta asennetta ja halua oppia uutta. Hyvät kädentaidot ja teollisen tuotantotyön kokemus auttavat menestymään työssä, hitsauskokemuksesta plussaa.

Työtä tehdään yhdessä vuorossa maanantaista-perjantaihin ja tuotannossa työskentelee 10 kokenutta ammattilaista.

Työ alkaa vakituisena vuokratyösuhteena ja siirtyminen Versaalin palkkalistoille 6 kk koeajan jälkeen. Otathan yhteyttä heti, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan työntekijän löytyessä.

ATA-Henkilöstöpalvelut on yrityskentän hyvin tunteva toimija, joka yhdistää ammattitaitoisesti työntekijän ja työnantajan.

Lisätietoja: Elina Petäjäniemi, 050 570 4082, elina.petajaniemi@ammattitaitoa.fi

HAE TYÖPAIKKAA TÄSTÄ ›

  Metsätyöntekijä Imatra, Lahti

Linkki tähän ilmoitukseen

Työsuhde:Määräaikainen
Työaika:Kokopäivätyö
Työn kesto:1 - 3 kk
Palkanmaksu:urakkapalkka
Työn sijainti:Imatra, Lahti
Haku alkaa:20.09.2021
Haku päättyy:30.09.2021

Tehtävän kuvaus

Metsätyötä käpyjen keräilyssä

Nyt on tarjolla hiukan erilaista metsätyötä, sillä me keräämme käpyjä siemeniksi uusille taimille.

Onko sinulla sopiva tauko opinnoissa tai muuten vapaata aikaa tehdä muutama viikko raikasta ulkotyötä? Asiakkaallamme Pohjolan Taimi Oy:llä on tarjolla 4-6 viikon työrupeama käpyjen keräilyssä usealla paikkakunnalla.

Mitä työ pitää sisällään?

Keräämme käpyjä puista. Kuljemme metsässä ns. kuukulkijalla eli tela-alustaisella nosturilla. Työtä tehdään sitten työpareittain. Nostokorista käsin keräämme käpyjä puiden latvuksista. Työssä tarvitaan hyvää peruskuntoa, kykyä työskennellä korkealla sekä ripeää työotetta. 

Palkkaus ja muut ehdot

Työstä maksetaan litrakohtainen urakkapalkka. Tienestit ovat yleensä tasolla n 12 € tunnilta. Työ sopii hyvin armeijasta vapautuneille, opinnoista taukoa pitäville tai muutaman viikon ulkotyöstä kiinnostuneelle.

Jos ulkotyöt ja raikas syskyinen metsä nostaa hymyn huulillesi ja voisit kuvitella itsesi puun latvaan käpyjen sekaan, jätä meillä hakemusta. Käsittelemme ne sitä mukaa kuin niitä saadaan ja otamme sinuun pikaisesti yhteyttä

Lisätietoja voit kysyä

Elina Petäjäniemi

050 570 4082

elina.petajaniemi@ammattitaitoa.fi

HAE TYÖPAIKKAA TÄSTÄ ›

  Kierrätyslaitostyöntekijä Järvenpää, Kerava

Linkki tähän ilmoitukseen

Työsuhde:Määräaikainen
Työaika:Kokopäivätyö
Työn kesto:Yli 12 kuukautta
Palkanmaksu:AKT:n TES
Työn sijainti:Järvenpää, Kerava
Haku alkaa:02.09.2021
Haku päättyy:30.09.2021

Tehtävän kuvaus

Kierrätyslaitostyöntekijä


Jätehuolto ja kierrätys- trenditoimiala numero 1

Asiakkaamme ovat kierrätyksen ja jätteenkäsittelyn osaajia. Järvenpäässä käsitellään, puhdistetaan ja kierrätetään uudeksi tuotteeksi monia jätenesteitä ja liuoksia mm lentokenttäympäristöstä. Keravalla puolestaan vastaanotetaan sekä kotitalous että teollisuusjätettä muovista huonekaluihin ja kierrätyspulloihin.

Kierrätystyössä olet tärkeä lenkki kiertotalouden ketjussa. Työntekijänä pidät huolta, että asiakkaamme jätteet päätyvät hyötykäyttöön tai muuttuvat ongelmajätteestä uudeksi raaka-aineeksi.

Ketä etsimme?

Haemme nyt KIERRÄTYSLAITOSTYÖNTEKIJÄÄ

vastaamaan kierrätyslaitokselle tulevien kuormien purusta, lajittelusta ja prosessikäsittelystä. Työtä tehdään pääsääntöisesti kahdessa vuorossa 06.00-22.00 välillä maanantaista perjantaihin. Työ on fyysisesti raskasta ja edellyttää hyvää fyysistä kuntoa. Työotteesi ja asenteesi on kunnossa. Sinulla on myös voimassa oleva työturvallisuuskortti. C-kortti, ammattipätevyys ja muun konekäyttöosaaminen on ehdottomasti plussaa, mutta töitä on myös tarjolla ilman näitäkin.

Mitä tarjoamme?


Tarjoamme viihtyisän työyhteisön, täydet työtunnit ja pitkän määräaikaisen työsopimuksen. Palkkaus on AKT:n TES:n mukainen. Työvaatetus ja suojaimet saat asiakkaaltamme.

Työn aloitusvaiheessa saat kattavan perehdytyksen tehtäviisi, jotta pääset hyvään alkuun. Akuuteissa sairastilanteissa käytössäsi on työterveyshuollon palvelut.

Palkanmaksu tapahtuu kaksi kertaa kuukaudessa, kuun 15 ja viimeinen päivä. Lomaa voit joko kerryttää käytettäväksi myöhemmin tai valintasi mukaan maksamme sen palkan yhteydessä lomakorvauksena.

 

Aikataulut ja hakeminen

 

Työtä on tarjolla heti. Haastattelemme hakijoita sitä mukaa kuin hakemuksia tulee, joten kannattaa edetä nopeasti. Hakuaika on voimassa 17.9 saakka.

ATA-Henkilöstöpalvelut Oy on yrityskentän hyvin tunteva toimija Järvenpäässä, joka yhdistää tehokkaasti työntekijän ja työnantajan.

 

Lisätietoja voit kysyä

Harri Apell

044 2750700

harri.apell@ammattitaitoa.fi

 

 

HAE TYÖPAIKKAA TÄSTÄ ›

  Locorum Oy Ajanvaraaja Kuopio

Linkki tähän ilmoitukseen

Työsuhde:Vakituinen
Työaika:Kokopäivätyö
Työn kesto:Yli 12 kuukautta
Palkanmaksu:Tuntipalkka
Työn sijainti:Kuopio
Haku alkaa:19.09.2021
Haku päättyy:03.10.2021

Tehtävän kuvaus

Asiakkaamme Locorum Oy yhdistää myynnin ja asiakashankinnan terävimmän kärjen!

Locorum Oy tuottaa asiakashankinta‑, myynti- ja tukipalveluita LähiTapiolan alueyhtiöille. Tarjoamme laadukkaita ja vaivattomia asiakaspalvelu- ja myyntiratkaisuja, joiden avulla tavoitamme tehokkaasti asiakasyrityksemme potentiaaliset asiakkaat ja varmistamme tuottavuuden. Talouden kasvu näkyy toimeksiantojemme määrässä ja toiminta kehittyy nyt kovaa vauhtia. Tiimin koko on jo n. 20 henkeä, mutta kasvavan toiminnan myötä haemme nyt lisää ajanvaraajia hienoon työporukkaamme. Oletko sinä joukkueemme seuraava jäsen? Ota nyt askel kohti unelmiesi työpaikkaa!

Millainen on ajanvaraajan normaali työpäivä?

Töitä tehdään yleensä 9 - 17:00 välillä. Päivät aloitetaan aamupalaverilla ja kahvitauot vietetään työkavereiden kanssa rupatellessa. Esimies Teemu kannustaa ja neuvoo työntekijöitä töiden ohessa. Työpäivän aikana seurataan tuloksen lisäksi laatua ja työntekijöiden onnistumisia. Osa lähtee kotiin klo 16:30, osa aikaisemmin ja osa myöhemmin - päivästä ja päivätavoitteesta riippuen!

Työvuorot ja työajat – räätälöi vuorot sopiviksi ja tee töitä missä sinulle sopii

Työvuorot ja työajat ovat hyvin joustavat ja ne on mahdollista suunnitella työntekijän tarpeen mukaan. Yleisimmin päivät ovat klo 9 - 16.30 ajalla. Halutessaan voi tehdä myös iltoja tai viikonloppuja, mutta siihen ei ole velvollisuutta.Työskentely tapahtuu konttorilla tai halutessasi etänä mistä päin Suomea tahansa. Locorumilla on 100%:nen etätyömahdollisuus myös koronan jälkeen!

Lauantaina duuniin?

Lauantaivuoroon on mahdollista tulla tienaamaan ekstra-ansioita. Vuorossa olevat saavat lauantaibonuksen
tuntipalkan päälle. Kerran kuussa järjestetään isompi lauantaivuoro, jolloin firma tarjoaa pitsat ja after
workit peli-illan muodossa.

Locorum tarjoaa kaikille valituille kokoaikaisen työsuhteen. Voit tehdä 37,5h/viikko tai joustavasti oman elämäntilanteen mukaan vähemmän, esimerkiksi opintojen ohella.  Kerro hakemuksessasi, miten haluaisit työviikkosi rakentaa. 

Palkkaus ja muut edut

Työstä maksetaan aina 10 €/h pohjapalkka ja päälle provisiot onnistumisten mukaan. Keskimääräinen ansiotaso ajanvaraajalla on noin 14 €/h, eli kuukaudessa noin 2200-2300 €.

Palkan ja provikoiden lisäksi Locorum järjestää jatkuvasti mielenkiintoisia kilpailuja ja palkinnot ovat niissä huippuluokkaa (esim. lahjakortteja, rahaa tai lounaita). Locorum myös tukee liikunta- ja kulttuuriharrastusta e-passilla sekä kuntosaliedulla.

Työn aloitus, perehdytys ja vaatimukset

Työsuhde alkaa kattavasta starttikoulutuksesta, joka kestää kokonaisuudessaan useamman viikon. Heti ensimmäisen viikon aikana pääset kuitenkin jo tositoimiin. Starttikoulutuksessa tutustutaan yritykseen, asiakkaisiin sekä finanssialaan. Locorum kouluttaa puhelintyöskentelyn perusteet alusta alkaen eli aikaisempaa kokemusta työstä et tarvitse. Keskittyminen on asiakaskohtaamisten vuorovaikutuksessa, laadun merkityksessä soittotyössä sekä tietenkin itse tuloksessa.

Aikaisempaa kokemusta puhelintyöstä tai vakuutusalasta ei vaadita. Tärkeintä on iloinen ja aikaansaava asenne, sekä halu oppia! Locorum tekee sinusta osaavan ajanvaraajan, jos itse niin haluat.

Toimitilat sijaitsevat Kuopion keskustan tuntumassa LähiTapiolan toimitalossa. Toimistolle on helppoa tulla niin autolla, pyörällä kuin julkisilla.

Rekrytoinnin aikataulu ja eteneminen

Locorum hakee uusia tekijöitä pikaisesti, seuraava perehdytyskoulutus starttaa jo 28.9.! Laita hakemus nopeasti, aloitamme haastattelut jo hakuaikana!

 

Lisätietoja voit kysyä:

Aretta Rundgren

ATA-Henkilöstöpalvelut Oy

044 343 1201

HAE TYÖPAIKKAA TÄSTÄ ›

  Avoin haku muutosturva / Neste, Saranen

Linkki tähän ilmoitukseen

Työsuhde:Vakituinen
Työaika:Kokopäivätyö
Työn kesto:Yli 12 kuukautta
Palkanmaksu:sopimuksen mukaan
Haku alkaa:20.09.2020

Tehtävän kuvaus

Etsimme  ammattilaisia rekrytointi toimeksiantoihin sekä piilotyöpaikkoihin asiakkaillemme

Liitä hakemukseen cv ja täytä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä

Elina Petäjäniemi puh 050 570 4082

Tällä viikolla haussa

Työtehtäviä mm prosessinhoitaja, tuotantotyöntekijä, kierrätyslaitos työntekijä, myynnin tuki, tekninen myyjä, työnjohtaja, tuotesihteeri, puhallusvilla-asentaja  

HAE TYÖPAIKKAA TÄSTÄ ›

  Salaoja-ja viemärikuvaaja Espoo, Helsinki, Järvenpää, Kerava, Nurmijärvi, Pornainen, Tuusula, Vantaa

Linkki tähän ilmoitukseen

Työsuhde:Vakituinen
Työaika:Kokopäivätyö
Työn kesto:Yli 12 kuukautta
Palkanmaksu:sopimuspalkka
Työn sijainti:Espoo, Helsinki, Järvenpää, Kerava, Nurmijärvi, Pornainen, Tuusula, Vantaa
Haku alkaa:12.09.2021
Haku päättyy:28.09.2021

Tehtävän kuvaus

Asiakkaamme

PR-Clean Oy on kiinteistönhuollon erikoisosaaja, joka on perustettu vuonna 2010. Yhtiön palveluihin kuuluvat mm viemärihuuhtelut ja kuvaukset, julkisivujen puhdistukset, graffitien poistot ja salaojien kartoitukset ja kunnostukset.

Erikoisosaaja etsinnässä

Oletko sinä seuraava Salaoja-ja viemärikuvaaja / kiinteistöalan osaaja?

Yrityksen toiminnan kehittyessä haemme nyt porukkaan seuraavaa osaajaa tai sellaiseksi haluavaa monipuoliseen tehtäväkuvaan, jossa pääpaino on viemärikuvauksissa ja niistä koostettavissa raporteissa.

Työn sisältö

Viemärikuvaajana toimit itsenäisenä yksikkönä joko yksin tai toisen henkilön kanssa, hiukan kohteesta riippuen. Kuvaamme sekä uudiskohteita että saneerauskohteita. Uudiskohteissa kuvauksen tarkoitus on varmistaa viemärilinjojen kunto ennen kiinteistön luovuttamista asiakkaille. Saneerauskohteissa kartoitetaan viemärien kunto mahdollista korjausurakkaa ajatellen.

Kuvauskalusto on painava, n 15 kilon painoinen kokonaisuus, joka kulkee pyörillä. Välillä sitä pitää kuitenkin siirtää ja kantaakin, joten hyvä fyysinen kunto ei ole pahasta.

Kuvauksen jälkeen tehtäväsi on muodostaa asiakkaalle raportti, joten jonkin verran toimistohommaakin työhön sisältyy. Kiireisenä aikana voidaan sopia raporttien kirjoittamisesta työajan ulkopuolelle erillistä urakkakorvausta vastaan.

Viemärikuvausten ohella tehtäviisi kuuluvat viemärien huuhtelut, julkisivupuhdistukset tai vaikkapa graffitien poisto. Teemme työtä asiakkaillemme, ja heidän palvelupyyntöjen mukaisesti työpäivän sisältöjä rakennetaan. Monipuolisella tehtävänkuvalla varmistamme myös kokoaikaisen työn uudelle henkilölle.

Työaika, palkkaus ja muut ehdot

Teemme työtä normaalina päivätyönä 07.00 - 16.00 välisenä aikana, 8 tunnin työvuoroissa. Ylitöistä ja urakoista keskustelemme etukäteen ja niistä sovitaan jokaisessa tapauksessa erikseen. Palkkaus perustuu kiinteistöpalvelualan TES:n, mutta henkilökohtainen osaaminen on ratkaisevaa. Palkkahaitari on arviolta 15 – 18 € tunnilta + verottomat kulukorvaukset, riippuen kokemuksestasi. Työkykyäsi ylläpidetään lisäksi liikuntaedulla.

Kokoaikaisen työn ja asiallisen liksan lisäksi meillä on mukava työporukka ja siistit hallitilat kelatiella, josta kaluston kanssa lähdemme liikkeelle. Huumori lentää ja hommaa tehdään rennolla fiiliksellä. Porukkaan on helppo tulla mukaan ja koet olevasi tervetullut heti ensimmäisestä päivästä alkaen.

Vaatimukset

Työn tekemisen edellytys on C-ajokortti, mutta ammattipätevyyttä ei tässä tehtävässä tarvita. Ajokortin ohella voimassa oleva työturvakortti on vaatimuksena. Kokemus kuorma-auton ratista on edellytys, jotta kaluston kanssa voi liikkua työmaakohteissa turvallisesti.

Varsinaiseen työhön tarjoamme kattavan perehdytyksen, joten tärkein ominaisuutesi on halu oppia ja tehdä työtä. Saat meiltä hyvän ammattitaidon perusteet, jota voit sitten työelämässä kehittää.

Rekrytoinnin aikataulu ja hakeminen

Haku on avoinna 13.9-27.9. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja otamme sopivan taustan omaavia henkilöitä haastatteluun sitä mukaa, kuin hakemuksia saadaan. Kannattaa siis toimia ripeästi.

Työsuhde solmitaan aluksi työntekijän ja ATA-Henkilöstöpalvelut Oy:n välille. Työsuhde voi vakinaistua PR Clean Oy:lle aikaisintaan kuuden kuukauden kokoaikaisen työsuhteen jälkeen.

Lisätietoja tehtävästä antaa PR Clean Oy:ssä toimitusjohtaja Pekka Koskinen p 0400 434 883.

Rekrytointiprosessiin liittyviin kysymyksiin vastaa ATA-Henkilöstöpalvelut Oy:n Harri Apell, p 044 2750700 tai harri.apell@ammattitaitoa.fi

HAE TYÖPAIKKAA TÄSTÄ ›

  Puukoti Group Oy timpuri Järvenpää

Linkki tähän ilmoitukseen

Työsuhde:Vakituinen
Työaika:Kokopäivätyö
Työn kesto:Yli 12 kuukautta
Palkanmaksu:sopimuspalkka
Työn sijainti:Järvenpää
Haku alkaa:12.09.2021
Haku päättyy:27.09.2021

Tehtävän kuvaus

Puukoti Group timpuri talotuotantoon

 

Puukoti Group, modernia tehdastuotantoa perinteisellä rakennusosaamisella. Puukoti rakentaa nykyaikaisia, energiatehokkaita ja tyylikkäitä pari-, luhti- sekä rivitaloja. Muuttovalmiissa kodeissa kättä lyövät perinteinen rakennusosaaminen ja moderni tehdastuotanto. Toimivat tuotantotilat sijaitsevat Järvenpäässä n 4 km keskustasta.

Haemme asiakkaallemme Puukotiin tuotantoon kahta osaavaa timpuria kasvavaan talotuotantoon. 

Toivomme siis, että hallitset monipuolisesti rakentamisen työvaiheet ja osaat lukea piirustukset. Sinulla on ammattiylpeyttä tehdä työt kerralla kunnolla.

Teet työtä hyvässä ja rennossa työyhteisössä jossa asenne ja ahkeruus ovat itsestäänselvyys. Tuotannossa on tällä hetkellä töissä reilut 30 työntekijää.

Soita Elina puh 050 570 4082 tai jätä hakemus palkkatoiveineen heti, aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Työpaikat täytetään heti sopivan työntekijän löytyessä. Toivottu aloitusaika viimeistään syyskuun alussa.

ATA-Henkilöstöpalvelut Järvenpäässä on yrityskentän hyvin tunteva toimija,
joka yhdistää ammattitaitoisesti työntekijän ja työnantajan.

Lisätietoja työtehtävästä saat:

Elina Petäjäniemi

Puh. 050 5704082

elina.petajaniemi@ammattitaitoa.fi

HAE TYÖPAIKKAA TÄSTÄ ›

  Telineasentajia KipaJykälle

Linkki tähän ilmoitukseen

Työsuhde:Vakituinen
Työaika:Kokopäivätyö
Työn kesto:Yli 12 kuukautta
Palkanmaksu:sopimuspalkka + rakennusalan tes
Haku alkaa:09.09.2021
Haku päättyy:30.09.2021

Tehtävän kuvaus

KipaJykä on kiinteistöhuoltoon- rakentamiseen-, teollisuudenkunnossapitoon-, maanrakentamiseen ja telineasentamiseen erikoistunut monialayritys. Yritys on perustettu vuonna 2005.  Tällä hetkellä KipaJykä työllistää yli 50 ammattilaista.

 

Onko Sinulle tuttuja termejä layher- ja allround, vinotuki, vaakajalka tai vaakatuki? Oletko mahdollisesti kasannut näitä ja tiedät mitä niillä tehdään? Mikäli vastasit kyllä ja niin meillä olisi sinun osaamisellesi käyttöä Kuopiossa.

Haemme Telineasentaja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen KipaJykälle.

Työhösi kuuluu rakennustelineiden asennus- ja purkutehtävät eri kohteissa Pohjois-Savon alueella. Olet osa KipaJykän telineasennustiimiä jossa on tällä hetkellä 20 työkaveria. Työkohteisiin kuljetaan KipaJykän autoilla, joten omaa autoa et välttämättä tarvitse.

Työpäivät alkavat arkisin 07.00 ja päättyvät 15.00. Välillä tulee myös hetkiä ja päiviä, jolloin työpäivät voivat venyä pitemmäksi.

 

Millaisia työntekijöitä KipaJykä etsii?

Fyysiseen työhön pystyviä, hyvällä asenteella ja positiivisella otteella varustettuja kavereita, joilla työkalut pysyvät käsissä. Asenne ja motivaatio ovat keskeisessä roolissa, telineasennuskokemus on toivottavaa.

Eduksi katsomme voimassa olevan työturvallisuuskortin, mutta mikäli se ei ole voimassa niin koulutamme sinulle sellaisen.

 

Aloitus, palkkaus ja käytännön asiat

Työt alkavat välittömästi sopivan henkilön löydyttyä ja työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva

Työntekijät varustetaan laadukkailla ja asianmukaisilla varusteilla. Työterveyshuolto on järjestetty Lääkärikeskus Mehiläisessä ja on käytössäsi ensimmäisestä työpäivästä alkaen. 

Työtehtävistä maksettava palkka alkaa 12,43 €/h, mutta henkilön telineasennus kokemus otetaan huomioon palkkauksessa ja se vaikuttaa palkkaan positiivisesti.   Noudatamme rakennusalan työehtosopimusta. Palkanmaksupäivä on parillisten viikkojen perjantai.

Työsuhde solmitaan valitun henkilön ja KipaJykän rekrytointikumppani ATA-Henkilöstöpalvelut Oy:n välille.

Hakeminen

Tämä on haluttu tehdä helpoksi. Jätä meille yhteystietosi ja kerro samalla muutama sana kokemuksestasi ja työhistoriastasi. Vaihtoehtoisesti voit laittaa liitteeksi cv:n, josta samaiset asiat tulevat ilmi.

 

Me olemme hakijoihin yhteydessä pikaisesti.

 

Toivottavasti saamme sinusta uuden työkaverin!

Lisätietoja:

 

Janne-Pekka Pesonen

janne-pekka.pesonen@ammattitaitoa.fi

Puhelin 044 4914 588

 

www.ammattitaitoa.fi

HAE TYÖPAIKKAA TÄSTÄ ›

  Vastaanotto-/asiakaspalveluhenkilö, Fincumet Oy Kuopio

Linkki tähän ilmoitukseen

Työsuhde:Vakituinen
Työaika:Kokopäivätyö
Työn kesto:Yli 12 kuukautta
Palkanmaksu:Sopimuspalkka
Työn sijainti:Kuopio
Haku alkaa:09.09.2021
Haku päättyy:28.09.2021

Tehtävän kuvaus

Fincumet Oy on Fortum Waste Solutions Oy:n kuuluva arvostettu ja vakavarainen metallin ja kaapelin kierrätykseen erikoistunut cleantech-yritys. Fincumet prosessoi ja kierrättää metallia teollisuuden tarpeisiin. Vahvan kasvun taustalla on suoraviivainen toimintatapa, kansainväliset kontaktit sekä jatkuva panostus tehokkaiden ja ympäristöystävällisten kierrätysliiketoiminnan ratkaisuiden kehittämiseen. Lisätietoja yrityksestä voi lukea sivulta www.fincumet.fi.

Kierrätysala on todellinen megatrendiala. Globaali kiinnostus kiertäviin raaka-aineisiin kasvaa vauhdilla ja ympäristötietoisuus ohjaa entistä enemmän kaikkea teollista toimintaa. Fincumet osana Fortumia on tässä kehityksessä vahvasti mukana.

Mitä etsimme?

Haemme nyt Fincumet Oy:lle uudelle avattavalle Kuopion toimipisteelle Sorsasaloon vastaanotto-/asiakaspalveluhenkilöä vakituiseen työsuhteeseen.

Mitä työ pitää sisällään?

Asiakaspalveluhenkilönä vastaat kierrätyspihan toiminnasta yhdessä muun alueen henkilökunnan ja Fincumertin henkilöstön kanssa. Työtehtävät sisältävät niin kuormien vastaanottoa, asiakaspalvelua ja muita hallinnollisia tehtäviä, mutta myös pihatyöskentelyä, kuten kuormien siirtoa ja materiaalinkäsittelyä.

Työtehtävässä ei ole aluksi suoria alaisia, mutta työtä tehdään tiiviisti alihankkijoiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Työaika on viikossa 37,5 tuntia ja työ on säännöllistä päivätyötä.  Joskus saattaa tunnit vähän venyä, mutta ne tasoitat sitten sovitusti pois.

Ketä oikein etsimme? 

Työssä vastaat omasta toimipisteestäsi ja sen kehityksestä. Sinulla on ulospäin näkyvä asenne ja asiakaspalveluhenkisyys paistaa läpi toiminnastasi. Kaikenlainen kierrätysalan työkokemus- ja koulutus katsotaan tehtävään eduksi.

Kuten huomaat, emme hae erityisesti tietyn koulutuksen tai työkokemuksen omaavaa työntekijää, vaan arvostamme kaikenlaista työ- ja opiskelutaustaa. Työssä yhdistyvät toimistotyö ja suorittava työ, jota tehdään säällä kuin säällä.

Olet aikaansaava luonne, teet työtä oma-aloitteisesti ja tartut mielelläsi haasteeseen. Perustettavan yksikön asiakaspalveluhenkilönä olet jossain vaiheessa mahdollisesti esihenkilönä alaisillesi, joten arvostamme aikaisempaa esihenkilötehtävistä. Aikaisempi työ metallinkierrätyksen parissa katsotaan eduksi.

Palkkaus ja edut

Tehtävästä maksetaan kiinteää kuukausipalkkaa, joka määräytyy työehtosopimuksen, taustan ja osaamisen mukaan. Työsuhteessa on kuuden (6) kuukauden koeaika. Pyydämme hakijoita laittamaan hakemuksen palkkatoiveineen, jonka perusteella voimme lähteä keskustelemaan. Muut työsuhteen edut noudattavat Fortumin käytäntöjä, kuten esimerkiksi lounas- ja liikuntaetu, sairauskassa ja vuosibonus.  

Rekrytoinnin aikataulu ja lisätiedot

Uuden vastaanotto/asiakaspalvelijavastaavan työt alkavat lokakuussa. Tämä tarkoittaa sitä, että kannattaa toimia hakemisen suhteen rivakasti. Haku on avoinna 28.09.2021 saakka, mutta käymme läpi hakijoita jo haun aikana. Haastatteluja teemme myös sitä mukaa, kuin sopivia henkilöitä hakuun tarttuu. Rekrytointiprosessi koostuu kahdesta haastattelukierroksesta.

Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää, annamme mielellämme lisätietoja. Asiakkaan toivomuksesta kaikki yhteydenotot ATA henkilöstöpalveluiden Janne-Pekka Pesoseen.

Janne-Pekka Pesonen

janne-pekka.pesonen@ammattitaitoa.fi

Puhelin 044 4914 588

ATA-Henkilöstöpalvelut Oy

www.ammattitaitoa.fi

HAE TYÖPAIKKAA TÄSTÄ ›

  Robottihitsaaja, Suomen Vaimennin Oy Järvenpää

Linkki tähän ilmoitukseen

Työsuhde:Vakituinen
Työaika:Kokopäivätyö
Työn kesto:Yli 12 kuukautta
Palkanmaksu:tes / sopimus
Työn sijainti:Järvenpää
Haku alkaa:07.09.2021
Haku päättyy:29.09.2021

Tehtävän kuvaus

Asiakkaamme Suomen Vaimennin Oy

SV kehittää ja valmistaa raskaan-kaluston iskunvaimentimia lähes 40 vuoden kokemuksella. Vaimentimien käyttökohteet vaihtelevat pienistä kuorma-auton hyttivaimentimista aina raskaisiin maanjäristysvaimentimiin asti.

Mitä haemme

Etsimme asiakkaallemme Suomen Vaimentimelle Järvenpäähän ammattitaitoista robottihitsaajaa. Olet osaa tiimiä, joka tuottaa korkean laatutason vaimentimia pienistä hyttivaimentimista aina maanjäristysvaimentimiin saakka. Monipuoliset tuotteet tuovat vaihtelua työpäivään. Työtehtävät sisältävät Hyundai ja ABB -hitsausrobottien operoinnin ja ohjelmoinnin lisäksi myös hitsausta sekä muita yleisiä työtehtäviä.

Edellytämme sinulta alan koulutusta ja työkokemusta sekä  kuvienlukutaitoa.  Työturvallisuuskortti on edellytys työn tekemiselle. 

Työn sisältö ja työvuorot

Työtä tehdään pääasiassa yhdessä vuorossa, n. 7.00-15.30. Kovan tilauskannan vuoksi sinulla tulee olla valmius siirtyä kaksi-vuorotyöhön ongelmitta. 

Teemme kaikki myytävät tuotteet itse ja kehitämme jatkuvasti uutta. Tässä tehtävässä ei tarvitse tehdä pelkkää sarjatuotantoa vaan tuotteet vaihtevvat ja kehittyvät. Kehitysideoita otetaan vastaan mielellään kaikilta tiimin jäseniltä, joten pieni luovuus on pelkästään arvostettava asia.

Tarjoamme

Tarjoamme viihtyisän ja kannustavan työyhteisön jossa työsuhteet ovat pitkiä. Meillä viihdytään hyvin. Maksamme ammattilaiselle asianmukaisen, osaamisen mukaan kehittyvän palkkauksen. Tuntipalkkatasot ovat kokemuksesta riippuen noin 12-16 €/h. Saat esittää myös oman tuntipalkkatoiveen, jos se ei mahdu oheiseen haarukkaan.  

Rekrytoinnin aikataulu ja yhteystiedot

Työ alkaa heti sopivan työntekijän löytyessä. Rekrytointi-ilmoitus on avoinna 29.9.2021 asti, mutta käsittelemme hakemukset sitä mukaan kuin niitä saadaan. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä:  

Elina Petäjäniemi, 050 570 4082, elina.petajaniemi@ammattitaitoa.fi

 

 

 

HAE TYÖPAIKKAA TÄSTÄ ›

  Kokoonpanija, Suomen Vaimennin Oy Järvenpää

Linkki tähän ilmoitukseen

Työsuhde:Vakituinen
Työaika:Kokopäivätyö
Työn kesto:Yli 12 kuukautta
Palkanmaksu:tes / sopimus
Työn sijainti:Järvenpää
Haku alkaa:07.09.2021
Haku päättyy:29.09.2021

Tehtävän kuvaus

Asiakkaamme Suomen Vaimennin Oy

SV kehittää ja valmistaa raskaan-kaluston iskunvaimentimia lähes 40 vuoden kokemuksella. Vaimentimien käyttökohteet vaihtelevat pienistä kuorma-auton hyttivaimentimista aina raskaisiin maanjäristysvaimentimiin asti.

Mitä haemme

Etsimme asiakkaallemme Suomen Vaimentimelle Järvenpäähän ammattitaitoista kokoonpanijaa mekaaniseen kokoonpanoon. Olet osaa tiimiä, joka tuottaa korkean laatutason vaimentimia pienistä hyttivaimentimista aina maanjäristysvaimentimiin saakka. Monipuoliset tuotteet tuovat vaihtelua työpäivään. 

Sinulla on kokemusta mekaanisesta kokoonpanosta, hallitset hyvin käsityökalujen käytön ja pystyt itsenäiseen työskentelyyn. Työturvallisuuskortti on edellytys työn tekemiselle. 

Työn sisältö ja työvuorot

Työtä tehdään pääasiassa yhdessä vuorossa, n. 7.00-15.30. Kovan tilauskannan vuoksi sinulla tulee olla valmius siirtyä kaksivuorotyöhön ongelmitta. 

Teemme kaikki myytävät tuotteet itse ja kehitämme jatkuvasti uutta. Tässä tehtävässä ei tarvitse tehdä pelkkää sarjatuotantoa vaan tuotteet vaihtevvat ja kehittyvät. Kehitysideoita otetaan vastaan mielellään kaikilta tiimin jäseniltä, joten pieni luovuus on pelkästään arvostettava asia.

Tarjoamme

Tarjoamme viihtyisän ja kannustavan työyhteisön jossa työsuhteet ovat pitkiä. Meillä viihdytään hyvin. Maksamme ammattilaiselle asianmukaisen, osaamisen mukaan kehittyvän palkkauksen. Tuntipalkkatasot ovat kokemuksesta riippuen noin 11-15 €/h. Saat esittää myös oman tuntipalkkatoiveen, jos se ei mahdu oheiseen haarukkaan.  

Rekrytoinnin aikataulu ja yhteystiedot

Työ alkaa heti sopivan työntekijän löytyessä. Rekrytointi-ilmoitus on avoinna 29.9.2021 asti, mutta käsittelemme hakemukset sitä mukaan kuin niitä saadaan. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä:  

Elina Petäjäniemi, 050 570 4082, elina.petajaniemi@ammattitaitoa.fi

 

 

 

HAE TYÖPAIKKAA TÄSTÄ ›

  Koneistaja, Suomen Vaimennin Oy Järvenpää

Linkki tähän ilmoitukseen

Työsuhde:Vakituinen
Työaika:Kokopäivätyö
Työn kesto:Yli 12 kuukautta
Palkanmaksu:tes / sopimus
Työn sijainti:Järvenpää
Haku alkaa:07.09.2021
Haku päättyy:29.09.2021

Tehtävän kuvaus

Asiakkaamme Suomen Vaimennin Oy

SV kehittää ja valmistaa raskaan-kaluston iskunvaimentimia lähes 40 vuoden kokemuksella. Vaimentimien käyttökohteet vaihtelevat pienistä kuorma-auton hyttivaimentimista aina raskaisiin maanjäristysvaimentimiin asti.

Mitä haemme

Etsimme asiakkaallemme Suomen Vaimentimelle Järvenpäähän ammattitaitoista koneistajaa. Odotamme sinulta aikaisempaa työkokemusta sekä Fanuc - ohjelmointitaitoja, ja tarjoamme itsenäisen työrooliin kehittyvässä työyhteisössämme. Meillä on valmius myös jatkokouluttaa ja ajaa sinut sisään tehtäviisi, mutta valmiudet tulee olla hyvällä tasolla. 

Työn sisältö ja työvuorot

Työtä tehdään pääasiassa yhdessä vuorossa, n. 7.00-15.30. Kovan tilauskannan vuoksi sinulla tulee olla valmius siirtyä kaksivuorotyöhön ongelmitta. 

Teemme kaikki myytävät tuotteet itse ja kehitämme jatkuvasti uutta. Tässä tehtävässä ei tarvitse tehdä pelkkää sarjatuotantoa vaan tuotteet vaihtevvat ja kehittyvät. Kehitysideoita otetaan vastaan mielellään kaikilta tiimi jäseniltä, joten pieni luovuus on pelkästään arvostettava asia.

Tarjoamme

Tarjoamme viihtyisän ja kannustavan työyhteisön jossa työsuhteet ovat pitkiä. Meillä viihdytään hyvin. Maksamme ammattilaiselle asianmukaisen, osaamisen mukaan kehittyvän palkkauksen. Tuntipalkkatasot ovat kokemuksesta riippuen noin 13-16 €/h. Saat esittää myös oman tuntipalkkatoiveen, jos se ei mahdu oheiseen haarukkaan.  

Rekrytoinnin aikataulu ja yhteystiedot

Työ alkaa heti sopivan työntekijän löytyessä. Rekrytointi-ilmoitus on avoinna 29.9.2021 asti, mutta käsittelemme hakemukset sitä mukaan kuin niitä saadaan. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä:  

Elina Petäjäniemi, 050 570 4082, elina.petajaniemi@ammattitaitoa.fi

 

 

 

HAE TYÖPAIKKAA TÄSTÄ ›

  Tuotantotyöntekijä, Kala-Lappi Oy Kuopio, Siilinjärvi

Linkki tähän ilmoitukseen

Työsuhde:Määräaikainen
Työaika:Kokopäivätyö
Työn kesto:3 - 6 kk
Palkanmaksu:11,88
Työn sijainti:Kuopio, Siilinjärvi
Haku alkaa:30.08.2021
Haku päättyy:30.09.2021

Tehtävän kuvaus

Kala-Lappi Oy on kuopiolainen perheyhtiö, jonka tuotteet tunnetaan suussa sulavasta, viipyilevästä ja jäljittelemättömästä makumaailmasta. Kala-Lappi valmistaa tuotteet edelleen käsityönä, suvussa monessa sukupolvessa olleita reseptejä ja perinteitä kunnioittaen, nykyteknologiaa hyödyntäen.

Kala-Lappi hakee tuotantotyöntekijöitä syksyn kasvavaan kysyntään ja talven yli kestävään sesonkiin sekä sesongin jälkeiselle ajalle.

Työtehtävä ja kuvaus työviikosta

Kala-Lapilla toimit osana tuotannon joukkoa ja osaltasi olet varmistamassa tuotannon sujuvuudesta. Kala-Lapilla on noin kymmenen hengen henkilöstö, joka sesongin aikana lähes kolminkertaistuu.

Tuotannon työssä työtehtävät ja -vaiheet vaihtelevat tuotannosta valmistuvien tuotteiden mukaan.

Täällä ei todellakaan olla koko aikaa hihnan päässä. Työtehtävämme ovat oikeasti monipuolisia. Osa työtehtävistä on konetahtista työtä, jossa toimitaan tuotannon linjastokoneen tahdittamassa rytmissä. Vastapainona esimerkiksi maustaminen ja suolaaminen tehdään edelleen käsityönä”, tuotannonjohtaja Joonas Taskinen kertoo työstä.

Tuotannossa valmistuu eri viikonpäivinä eri tuotteita, jotka tekevät jo vaihtelua työpäivän sisältöön. Työvuoron aikana linjastossa voi työpiste vaihtua muutamaankin otteeseen, jonka vuoksi työasentoihin tulee päivän aikana vaihtelua. Tuotannosta valmistuu niin graavilohta, kylmäsavulohta, haukipihvit kuin kylmäsavulohitartariakin.

Työssä pitää pystyä kantamaan toisinaan painaviakin (10–25 kg) laatikoita, joten työssä pärjääminen edellyttää riittävää peruskuntoa. Työyhteisössä suurin ikäjoukko ovat 30–40-vuotiaat, mutta työyhteisö muodostuu eri työikäisistä ja soveltuu kaikenikäisille osaajille.

Monesta muusta elintarvikealan vastaavan kaltaisesta työstä eroten Kala-Lapilla ei tarvitse fileerata kaloja ollenkaan vaan kalat tulevat valmiiksi fileerattuna. Näin ollen tuotannon työntekijöiltä emme odota fileeraustaitoa.

”Meillä saa syödä kuormasta”

Kala-Lapilla ollaan ylpeitä omista tuotteista ja tuotteiden laatu onkin yksi tärkeimmistä kriteereistä. Tuotteet tehdään suurella sydämellä sekä omilla menetelmillä. Aikaisempi kokemus elintarvikealasta sekä tuotannon työtehtävistä on selvä etu, mutta uudelle työntekijälle moni asia opetetaan kädestä pitäen.

Kaikki tuotteet pyritään tekemään kuin itsellemme tehtäisiin. Olemme kasvava talo, mutta uusia ideoita kuuntelemme myös mielellämme. Jos työntekijöistämme joku keksii tuotantoa parantavan idean, mieluusti otamme ideat vastaan”; kertoo Taskinen.

Maku edelle teemme tätä. Voisiko työsuhde-eduksi myös sanoa, että meillä saa syödä niin sanotusti kuormasta", Taskinen naurahtaa hyväntuulisesti.


Työyhteisö, työaika, palkkaus ja muut tärkeät asiat

Tiiviinä työympäristönä Kala-Lapille on muodostunut toimiva ja hyväntuulinen työyhteisö, jossa työntekijöitä arvostetaan.

Olemme hieman pienempi talo, joka osaltaan tarjoaa joustavampia ja monipuolisempia työtehtäviä työntekijöillemme. Olemme myös vahvasti kasvava yritys ja monesti kasvu tuo mukanaan myös erilaisia työnkuvia”, lisää Vili Lappi myynnistä.

Tuotannossa toimitaan tällä hetkellä yhdessä vuorossa (7.00-15.00). Joulun lähestyessä siirrytään kahteen vuoroon. Vuorot ovat tällöin 07.30–15.30 ja 15.30–22.30. Joulusesongissa vuoroja jatketaan sesongin vuoksi toisinaan yli kahdeksan tunnin. Kullekin työpäivälle on etukäteen tiedossa olevat työtehtävät ja -vaiheet. Tuotannossa päivä päättyy, kun sen päivän työt ovat hoidettu ja tuotteet siirtyneet eteenpäin asiakkaille lähetettäväksi.

Tuotannossa on käytössä elintarvikealan työehtosopimus ja lähtöpalkka kylmätilalisän kanssa on 11,88 €/tunti. Työpaikka sijaitsee Toivalassa osoitteessa Kapteeninväylä 7.

Kala-Lapille haetaan sekä osa-aikaisia että kokoaikaisia työntekijöitä loppuvuodeksi sesonkiin sekä myöhempään vakituiseen tarpeeseen. Työsuhteet ovat määräaikaisia ja työtuntimäärä voidaan sopia yhdessä. Valitut henkilöt työllistyvät aluksi ATA-Henkilöstöpalvelut Oy:n kautta. Toiminnan kasvaessa myös paikka vakituiseen työsuhteeseen Kala-Lapin kanssa on mahdollinen.

Rekrytointiprosessi ja aikataulut

Työt alkavat portaittain viikolta 36, josta alkaen työn määrä kasvaa aina viikolle 50 saakka.

Lähetä meille lyhyt hakemus, jossa kerrot minkä verran olet halukas/kykeneväinen tekemään työvuoroja, hieman työtaustastasi sekä miksi olisit sopiva henkilö joukkoomme.

Hae pikaisesti, sillä haastattelemme hakijat jo hakuaikana. Toivottavasti osasimme kertoa meistä ja ennen kaikkea kuulemme sinusta pian!

 

 

Lisätietoja rekrytointiprosessista voit kysyä:

Olli Malkavaara

050 568 1313

olli.malkavaara@ammattitaitoa.fi

ATA-Henkilöstöpalvelut Oy

HAE TYÖPAIKKAA TÄSTÄ ›

  Avoin hakemus Kuopio, Järvenpää, Vantaa

Linkki tähän ilmoitukseen

Työn sijainti:Kuopio, Järvenpää, Vantaa
Haku alkaa:17.01.2021

Tehtävän kuvaus

Hei,

eikö avoimista työtehtävistä löytynyt tällä kertaa mitään sopivaa? 

Älä suotta huoli! Voit jättää meille avoimen hakemuksen. Siinä voit vapaasti kertoa osaamisestasi ja työkokemuksestasi sekä minkälaisista työtehtävistä olet kiinnostunut.

Hakemukseesi voit liittää vapaasti haluamasi dokumentit kuten ansioluettelon ja vapaan hakemuksesi. 

Me ATAlaiset palaamme sinulle asiaan muutaman päivän sisällä. Hakemukset säilyvät järjestelmässämme 18 kuukauden ajan.


Pääkaupunkiseutu

Elina Petäjäniemi puh 050 5704082

elina.petajaniemi@ammattitaitoa.fi

Kuopio

Janne-Pekka Pesonen puh 044 3800 999

janne-pekka.pesonen@ammattitaitoa.fi

HAE TYÖPAIKKAA TÄSTÄ ›