ATA Henkilöstöpalvelut Oy

Linkedin #ammattitaitoa Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

  Työmaapäällikkö, OikeaKoti Asunnot

Työsuhde:Vakituinen
Työaika:Kokopäivätyö
Palkanmaksu:Sopimuspalkka
Haku alkaa:21.05.2019
Haku päättyy:09.06.2019

Tehtävän kuvaus

Haemme asiakkaallemme OikeaKoti Asunnoille työmaapäällikköä vakituiseen työsuhteeseen.  Voit halutessasi työskennellä myös oman yrityksesi kautta. Voit olla joko äskettäin valmistunut alan osaaja tai kokenut ammattilainen. Toimeen tarttuva asenne ja halu kehittää omaa osaamistasi ovat ominaisuuksiasi. Työsuhde solmitaan työntekijän ja OikeaKoti Asuntojen välille.

Työmaapäällikön roolissa sinun tehtävänäsi on pitää langat käsissä. Käytännössä vastuullasi on aikataulutusta, budjetointia kuin esimiesvastuutakin. Roolissa keskeisintä ymmärtää isompia kokonaisuuksia. Yksin työssä ei tarvitse olla, esimiehenäsi toimii vastaava työnjohtaja ja työporukkasi koostuu oman talon väestä kuin vakiintuneista alihankintakumppaneista.

OikeaKoti Asunnot on erikoistunut kohtuuhintaisten vuokra-asuntojen rakentamiseen pääkaupunkiseudun ympäryskuntiin. Ensimmäinen työmaasi on jo meneillään Mäntsälässä ja kohteille on jo tässä vaiheessa varmistettu rahoitus seuraavalle kuudelle vuodelle. Nykyisten kohteiden lisäksi uusia kohteita on alkamassa mm. Järvenpäässä ja Vantaalla.

Tarjoamme työpaikan vakavaraisessa yrityksessä ja mahdollisuuden edetä urallasi haasteellisten tehtävien parissa. Mikäli nautit itsenäisestä työskentelystä puurunkoisten talojen parissa, tarjoamme sinulle oivan tilaisuuden. Edellä mainittujen asioiden lisäksi tarjoamme reilun osaamistasi vastaavan palkkatason, joten uskalla rohkeasti tuoda omaa osaamisesi ja ammattitaitosi ilmi.

OikeaKoti Asunnot tarjoaa laadukasta vuokra-asumista pääkaupunkiseudun kehyskunnissa lähellä päivittäispalveluita. Asuntojemme koot ovat 29-84m² ja vuokrat 500-1000e/kk.

Pyrimme markkinoiden parhaaseen hinta-laatu-suhteeseen. Korkean laatutason varmistamiseksi rakennutamme itse kohteemme. Rivitalojen rakentaminen on kustannustehokkaampaa kuin kerrostalojen, ja kehyskunnissa tonttien hinnat ovat järkevällä tasolla – näin saadut säästöt näkyvät asiakkaillemme kohtuullisina vuokrina.

Olemme minimoineet hallinto- ja korjauskustannukset valitsemalla itse luotettavat vuokralaiset asuntoihimme. He maksavat vuokransa ajallaan, pitävät asunnoista hyvää huolta ja sopivat elämäntavoiltaan asumaan rivitalossa.

Jos kaipaat uusia projekteja, laita meille hakemus tai ole yhteydessä Villeen:

ATA Henkilöstöpalvelut
Ville Asikainen, toimialavastaava
040 375 6293
ville.asikainen@ammattitaitoa.fi

HAE TYÖPAIKKAA TÄSTÄ ›

  Kaivinkoneenkuljettaja, Kuopio

Työsuhde:Määräaikainen
Työaika:Kokopäivätyö
Palkanmaksu:Sopimuspalkka
Haku alkaa:19.05.2019
Haku päättyy:31.05.2019

Tehtävän kuvaus

Haemme asiakkaallemme kaivinkoneenkuljettajaa Kuopion alueelle kesän ajaksi. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä ja kestävät arviolta elokuun loppuun saakka. Työssäsi työskentelet saneerauskohteissa pyöräalustaisella kaivinkoneella. Toivomme, että olet jo kerryttänyt kokemusta vastaavista tehtävistä ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. 

Etsimme sinua, joka arvostat reilua toimintaa, osaamisen mukaista palkkatasoa, laadukasta työterveyshuoltoa sekä mahdollisuutta tehdä työtä osana hyvää tiimiä. Sinulla on kokemusta ja osaamista kertynyt, ja löydät helposti työnjäljelle suosittelijat.

Ja se tärkein - mitä tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle sopimuspalkan, joka huomioi kokemuksesi, ilman turhaa byrokratiaa hoituvan työsuhteen sekä yleislääkäritasoisen työterveyshuollon. Varustamme sinut asianmukaisilla suojavarusteilla.

Jos kaipaat uusia projekteja, laita meille hakemus tai soita numeroon 040 375 6293, niin jutellaan aiheesta lisää. Tavoitat meidät myös sähköpostista rakennus@ammattitaitoa.fi

HAE TYÖPAIKKAA TÄSTÄ ›

  Rakennusapulainen, Kuopio

Työsuhde:Määräaikainen
Työaika:Kokopäivätyö
Palkanmaksu:TES
Haku alkaa:16.05.2019
Haku päättyy:02.06.2019

Tehtävän kuvaus

Haemme rakennusapulaisia saneerauskohteisiin kesän ajalle. Sinulla ei välttämättä tarvitse olla alan koulutusta tai aiempaa työkokemusta, sillä tärkeintä työssä menestymiselle on oikea asenne ja halu oppia uutta. 

Tehtävät määritellään tarkemmin aiemman osaamisesi mukaan, mutta työhön kuuluu mm. purkutöitä, tavaran haalausta ja työmaan järjestyksestä huolehtimista. Töiden aloitus on sovittavissa joustavasti kesäkuun aikana. Töitä riittää syksyyn saakka, joten tämä työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle.  

Ja se tärkein - mitä tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden saada arvokasta kokemusta rakennusalalta ja mahdollisuuden luoda kontakteja eri yrityksiin ja työnantajiin. Tämän lisäksi tarjoamme osaamistasi vastaavan palkkatason. Varustamme sinut asianmukaisesti rakennusalan suojavarusteilla ja tarjoamme yleislääkäritasoisen työterveyshuollon ensimmäisestä työpäivästä lähtien. 

Jos kaipaat uusia projekteja, laita meille hakemus tai soita numeroon 044 241 5708, niin jutellaan aiheesta lisää. Tavoitat meidät myös sähköpostista rakennus@ammattitaitoa.fi

HAE TYÖPAIKKAA TÄSTÄ ›

  Tuotantotyöntekijä, Kuopio

Työsuhde:Määräaikainen
Työaika:2-vuorotyö
Palkanmaksu:TES
Haku alkaa:08.05.2019
Haku päättyy:26.05.2019

Tehtävän kuvaus

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄ

Muovi- ja kemianteollisuuden alalla toimiva asiakkaamme hakee vahvistusta joukkoonsa. Kesän sesongin lähestyessä etsinnässä on tuotantotyöntekijä. 

Mitäs se arki pitää sisällään?

Pääasialliset työtehtäväsi koostuvat tuotannon eri työvaiheista. Tuotantotyöntekijänä työsi muodostuu eri prosessin työvaiheista, jotka on jaettu eri työpisteisiin. Linjaston alkupään tehtävät sisältävät hieman tavaroiden ja tarvikeaineiden nostelua, joten osa työtehtävistä vaatii peruskuntoa. Kuitenkin isoin osa työnkuvasta on fyysisesti hyvin kevyttä.

Muissa työpisteissä työtehtävät pitävät sisällään linjaston koneiden huoltamista (mm. osien vaihtoa, pesua ja ylläpitoa) sekä mittariston ja antureiden valvomista.

Työ vaatii tekijältä hyviä yhteistyötaitoja. Arjessa tämä tarkoittaa, että oman työn ohessa pitää seurata mikä on tilanne työkavereiden työpisteillä. Oman työpisteen ollessa kunnossa autetaan tarvittaessa toisella työpisteellä ja päinvastoin. Toimivalla yhteistyöllä pyritään varmistamaan linjaston keskeytymätön ja sulava toiminta. Kaveria pitää siis jeesata ja eipä huumorintajustakaan olla huomattu olevan haittaa arjen keskellä. Työ tapahtuu pienissä tiimeissä. Yhteistyötaitojen lisäksi työ vaatii tarkkuutta. Työssä seuraat eri tuotantoaineiden määriä ja pitoisuuksia sekä lämpötila-arvoja.

Linjaston loppupään työpisteillä työtehtäviin kuuluu mm. tuotteiden siirtelyä ja lajittelua trukilla ja muita jälkikäsittely ja -tuotannon työtehtäviä.

Mitä toivomme sinulta

Työn luonteen ja moninaisten tehtävien vuoksi arvostamme kykyä oppia ja hallita nopeastikin erilaisia työtehtäviä. Mikäli osaat pukea vielä sanoiksi sen, millä tavalla olet aiemmissa työtehtävissäsi joutunut opettelemaan moninaisia työtehtäviä, sen parempi.

Aikaisempi kokemus alalta ei ole välttämätöntä ja kaikki uudet työntekijät perehdytetään huolella, jotta jokainen työtehtävä tulee tutuksi. Mikäli sinulla on aiempaa kokemusta teollisuuden alalta tai vastaavan kaltaisista työtehtävistä katsotaan ne eduksesi. Etenkin kokemus tuotantotyön tehtävistä sekä kuvienlukutaito ovat isoja vahvuuksia.

Työ on pääsääntöisesti fyysisesti kevyttä, mutta pärjätäksesi työssä sinun pitää omata riittävä peruskunto. Linjastossa käytettävien materiaalien vuoksi työ ei sovellu astmaatikolle.

Tuotantotyön luonteen vuoksi työ on kaksivuorotyötä. Aamuvuoro on kello 06.00-14.00 ja iltavuoro kello 14.00-22.00. Näin ollen toivomme sinulta mahdollisuutta tehdä vuorotyötä. Toimipiste sijaitsee Kuopiossa.

Ja lopuksi se tärkein eli mitä tarjoamme sinulle

Kuten yllä ehdittiin jo hivenen avaamaan, tarjolla on monipuolisia teollisuudentuotannon alan työtehtäviä. Vaikka työtehtävät ovat työn sujuvuuden ja työturvallisuuden vuoksi mietitty hyvin tarkasti, on työn sisällä vaihtelua mukavanlaisesti eri työpisteiden ja työtehtävien myötä.

Työstä maksettava palkka pohjautuu käytössä olevaan työehtosopimukseen ja on noin 11 eurosta alkaen. Palkka nousee työssä kehittymisen ja osaamisen mukaan. Pohjapalkan päälle maksetaan TES:n mukaiset vuorolisät. Työssä vuorot ovat kahdeksan tunnin mittaisia ja ruokatauot ovat myös palkallisia.  Työ on aluksi määräaikainen, mutta työssä on mahdollisuus vakinaistamiseen.

Mikäli omaat mielenkiintoa tuotannon työtehtäviä kohtaan, arvostat monipuolisia työtehtäviä ja mahdollisuutta kehittyä työssäsi voi tämä olla juuri sinulle sopiva työnkuva.

Mikäli mielenkiintosi työtä kohtaan heräsi ja kaipaat vielä lisätietoa työstä ennen hakemuksen jättämistä, ole yhteydessä Villeen.

Ville Asikainen, ATA-Henkilöstöpalvelut Oy

044 241 5708, ville.asikainen@ammattitaitoa.fi

www.ammattitaitoa.fi

HAE TYÖPAIKKAA TÄSTÄ ›

  Laatoittaja, KOTI Rakentajat Kuopio Oy

Työsuhde:Määräaikainen
Työaika:Kokopäivätyö
Palkanmaksu:Sopimuspalkka
Haku alkaa:08.04.2019
Haku päättyy:03.06.2019

Tehtävän kuvaus

Haemme nyt laatoittajia kesän ajalle.

Tule tekemään laadukasta työtä KOTI Rakentajat Kuopio Oy:n projekteihin. Yritys on erikoistunut julkisen puolen sisäilma- ja tilamuutostöihin. Puitesopimusten myötä korjattavaa riittää nyt uusillekin tekijöille. Työt alkavat kesäkuun alkupuolella ja kestävät ainakin syksyyn saakka. Työsuhteen vakinaistaminen on myös mahdollista.  

Etsimme sinua, joka arvostat reilua toimintaa, osaamisen mukaista palkkatasoa, laadukasta työterveyshuoltoa sekä mahdollisuutta tehdä työtä osana hyvää tiimiä. Sinulla on kokemusta ja osaamista kertynyt, ja löydät helposti työnjäljelle suosittelijat.

Ja se tärkein - mitä tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle sopimuspalkan, joka huomioi kokemuksesi, ilman turhaa byrokratiaa hoituvan työsuhteen sekä yleislääkäritasoisen työterveyshuollon. Varustamme sinut asianmukaisesti rakennusalan suojavarusteilla. Tule mukaan KOTI Rakentajien mukavaan ja ammattitaitoiseen porukkaan ja jätä hakemuksesi jo tänään. 

Jos kaipaat uusia projekteja, laita meille hakemus tai soita numeroon 040 375 6293, niin jutellaan aiheesta lisää. Tavoitat meidät myös sähköpostista rakennus@ammattitaitoa.fi

HAE TYÖPAIKKAA TÄSTÄ ›

  Maalari, KOTI Rakentajat Kuopio Oy

Työsuhde:Määräaikainen
Työaika:Kokopäivätyö
Palkanmaksu:Sopimuspalkka
Haku alkaa:08.04.2019
Haku päättyy:03.06.2019

Tehtävän kuvaus

Haemme KOTI Rakentajat Kuopio Oy:lle rakennusmaalareita kesän ajalle. 

Tule tekemään laadukasta työtä KOTI Rakentajat Kuopio Oy:n projekteihin. Yritys on erikoistunut julkisen puolen sisäilma- ja tilamuutostöihin. Puitesopimusten myötä korjattavaa riittää nyt uusillekin tekijöille. Työt alkavat kesäkuun alkupuolella ja kestävät ainakin syksyyn saakka. Työsuhteen vakinaistaminen on myös mahdollista.  

Etsimme sinua, joka arvostat reilua toimintaa, osaamisen mukaista palkkatasoa, laadukasta työterveyshuoltoa sekä mahdollisuutta tehdä työtä osana hyvää tiimiä. Sinulla on kokemusta ja osaamista kertynyt, ja löydät helposti työnjäljelle suosittelijat.

Ja se tärkein - mitä tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle sopimuspalkan, joka huomioi kokemuksesi, ilman turhaa byrokratiaa hoituvan työsuhteen sekä yleislääkäritasoisen työterveyshuollon. Varustamme sinut asianmukaisesti rakennusalan suojavarusteilla. Tule mukaan KOTI Rakentajien mukavaan ja ammattitaitoiseen porukkaan ja jätä hakemuksesi jo tänään. 

Jos kaipaat uusia projekteja, laita meille hakemus tai soita numeroon 040 375 6293, niin jutellaan aiheesta lisää. Tavoitat meidät myös sähköpostista rakennus@ammattitaitoa.fi

HAE TYÖPAIKKAA TÄSTÄ ›

  Kirvesmies, KOTI Rakentajat Kuopio Oy

Työsuhde:Määräaikainen
Työaika:Kokopäivätyö
Palkanmaksu:Sopimuspalkka
Haku alkaa:07.04.2019
Haku päättyy:26.05.2019

Tehtävän kuvaus

Haemme nyt osaavia kirvesmiehiä saneerauskohteiden sisäpuolen tehtäviin kesän ajalle. Tehtävänä väliseinien ja vanhojen pintojen purkamista, uusien väliseinien tekemistä, listoittamista yms tilamuutostyötä.

Tule tekemään laadukasta työtä KOTI Rakentajat Kuopio Oy:n projekteihin. Yritys on erikoistunut julkisen puolen sisäilma- ja tilamuutostöihin. Puitesopimusten myötä korjattavaa riittää nyt uusillekin tekijöille. Työt alkavat kesäkuun alkupuolella ja kestävät ainakin syksyyn saakka. Työsuhteen vakinaistaminen on myös mahdollista.  

Etsimme sinua, joka arvostat reilua toimintaa, osaamisen mukaista palkkatasoa, laadukasta työterveyshuoltoa sekä mahdollisuutta tehdä työtä osana hyvää tiimiä. Sinulla on kokemusta ja osaamista kertynyt, ja löydät helposti työnjäljelle suosittelijat.

Ja se tärkein - mitä tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle sopimuspalkan, joka huomioi kokemuksesi, ilman turhaa byrokratiaa hoituvan työsuhteen sekä yleislääkäritasoisen työterveyshuollon. Varustamme sinut asianmukaisesti rakennusalan suojavarusteilla. Tule mukaan KOTI Rakentajien mukavaan ja ammattitaitoiseen porukkaan ja jätä hakemuksesi jo tänään. 

Jos kaipaat uusia projekteja, laita meille hakemus tai soita numeroon 040 241 5708, niin jutellaan aiheesta lisää. Tavoitat meidät myös sähköpostista rakennus@ammattitaitoa.fi

HAE TYÖPAIKKAA TÄSTÄ ›


Miten haet töitä meiltä?

Töiden hakeminen on meillä helppoa, käytä siihen alla olevaa lomaketta.

Jätä yhteystietosi,
niin olemme sinuun yhteydessä!

TAI

Jätä hakemus ja halutessasi ansioluettelosi,
niin olemme sinuun yhteydessä!

Ole rohkeasti yhteydessä,
niin sovitaan sinulle parhaiten sopiva palveluratkaisu!