Avoimet työpaikat Kirjaudu

ATA Henkilöstöpalvelut Oy

Jiipee tuo taloon aitoa otetta ja ammattitaitoa

Haastattelussa ATA-Henkilöstöpalveluiden uusi Asiakkuuspäällikkö Janne-Pekka Pesonen eli tuttavallisimmin Jiipee.

 

Miten olet tullut ATA:n toimintaan?

Ataan tutustuin ensimmäisen kerran vuonna 2019 kun tapasin Ollin messuilla ja ensi kohtaamisesta jäänyt positiivinen fiilis jäi mieleen. Vuosi 2020 oli omalla työuralla hyvin vaihderikas ja erinäisten vaiheiden jälkeen pääsin osaksi ATA perhettä ja olen erittäin iloinen tästä.

Mitä muuta työurasi pitää sisällään?

Oma työhistoriana sisältää horeca-alan töitä Kainuussa, josta suurimpana oppina jäi asiakaspalvelun merkitys mieleen. Kerkesin myös kiertää operaattorin takki päällä kainuulaisia yrityksiä läpi ja tästä sain vahvan läpileikkauksen siitä mitä on tehdä b2b-myyntiä. Yhden talvikauden olin myös suksivuokraamossa töissä.

Vuonna 2010 löysin henkisen kotini, eli henkilöstöpalvelualan jossa pystyn hyödyntämään omia vahvuuksiani kaikkien eduksi. Viimeisen 10 vuoden aikana olen nähnyt ja tehnyt henkilöstöpalvelualalla monenlaista toimialaa ympäri Pohjois-Savoa sekä Kainuuta.

Mikä henkilöstöalassa viehättää?

Arjen hektisyys, ihmiset, yhteistyökumppanit, yhteiskunnallinen rooli ovat minulle tärkeitä asioita. Omalla työlläni ja siitä kuinka sen teen on vaikuttavuutta monen ihmisen arkeen ja elämään.

Olet paljon jo ennättänyt tekemään ja näkemään. Muistuuko mieleen vuosien varrelta mitään erityisiä sattumuksia, virstaanpylväitä tai hetkiä?

Vuosien varrella on tullut nähtyä ja koettua monenmoista, olen ollut onnekas siltä osin, että olen saanut olla mukana monissa erilaisissa kuvioissa ja näiden tekeminen on aina ollut mielekästä.  Yleisesti mieleen painuvat itselle ne hetket, kun olet saanut yhdistetty hyvän työntekijän ja hyvän työpaikan. Kun kuulet ne vilpittömät kiitokset työstäsi molemmilta osapuolilta ja näet sen, miten voit omalla työlläsi muuttaa jonkun ihmisen elämän suunnan niin nämä hetket painuvat mieleen syvästi ja auttavat arjessa.

Mitä osaamista tuot ATA:n toimintaan?

Monipuolista osaamista eri toimialojen ja koko luokkien asiakkuuksista ja niiden hallinnasta. Aitoa otetta ja ammattitaitoa.

Onko sinulle vielä jotain jossa haluat kehittyä tai oppia lisää?

Aina voi ja pitää oppia lisää. Lähtökohtaisesti numerot ja talous ovat itselle lähellä sydäntä. Näiden opiskelu jollakin tapaa kiinnostaa työn ohessa.

Mitä Jiipee tekee sitten vapaa-ajalla?

Vapaa-aika menee pitkälti perheen parissa, johon kuuluu avopuolison lisäksi tytär sekä 2 huskya. Liikunta on aina ollut lähellä sydäntä ja sitä harrastan monipuolisesti. Minut voikin tavata jalkapallon, padelin, kuntosalin, hiihdon ja pyöräilyn ja talviuinnin parista. Olen intohimoinen urheilun ystävä ja seuraan lajeja monipuolisesti. Minulle rakkaita seuroja ovat Kups, Kalpa, Sotkamon Jymy sekä Arsenal. Lukeminen sekä nordic noir-sarjojen seuraaminen vapaa-ajalla vievät aikaa. Ja kunhan maailman tilanne tästä tulevaisuudessa palaa jollain tapaa raiteilleen niin matkustaminen on ollut aina itselle tärkeä asia.