fbpx

ATA Henkilöstöpalvelut Oy

Linkedin #ammattitaitoa Avoimet työpaikat

KOSKA AMMATTITAITO
RATKAISEE

Olemme yritys, joka auttaa oikean työntekijän ja työn kohtaamaan. Työ on tunnetta, joka syttyy silloin, kun sen tekee parhaalla mahdollisella tavalla. Työn vuoksi ja sitä rakastaen. Siihen tiivistyy myös ammattilaisuuden käsite. Ihmisen, joka tekee lupaamansa asiat. Ihmisen, joka välittää siitä mitä tekee. Tämä on myös meidän toimintamme arvoperusta.

Työmme perustuu luottamukselle, rehellisyydelle ja ihmisläheisyydelle. Meillä ratkaisee asenne ja ammattitaidon puolesta toimiminen. Pidämme siitä kiinni, että työ ja ammattitaitoiset tekijät kohtaavat kaikissa työuran vaiheissa. Jatkamme tulevaisuuden tekemistä joka päivä.

Maailma muuttuu, mutta työ tai ammattitaito eivät katoa koskaan. Niitä tarvitaan koko ajan. Siksi etsimme ammattitaitoisia ihmisiä sinun avuksesi ja siksi etsimme ammattitaitoisille tekijöille mielekästä työtä. Meillä työn ja tekijän kohtaaminen on aina aitoa kumppanuutta.

Arvomme ja missiomme

  • Haluamme erottua perinteisestä resurssiyrityksestä ja haluamme olla asiakkaillemme luottokumppani.
  • Haemme asiakkaidemme ongelmiin ratkaisua ”Out of the box” ajattelulla ja suunnittelemme sekä panostamme yhteisesti tavoitteidemme eteen.
  • Kaikki työnhakijat koemme tärkeiksi asiakkaiksi, joille etsimme työtä.
  • Hyväksymme asiakkaiksi vain reilun vuokratyön allekirjoittavat yritykset.
  • Käytössämme on modernit välineet työnhaun onnistumiseksi.
  • Omille toimihenkilöillemme olemme Paras Työpaikka.

Henkilöstövuokrausta koskevat yleiset sopimusehdot

Lue lisää tästä linkistä ›

Henkilöstöpalvelualan rekrytointia koskevat yleiset sopimusehdot

Lue lisää tästä linkistä ›